Čau ,Čau :)!
Esmu jauniņā,bet jau labu laiku sekoju līdzi, un lasu šo forumu. Šobrīd esmu nospraudusi mērķi iegūt B kategorijas autovadītaju tiesības. Vēršos pie Jums pēc padoma,ieteikuma,jo ticu,ka daudzas jau tam ir izgājušas cauri,citas vēl cīnas, un citas varbūt plāno to darīt.
Tātad mana galvenā sāpe,problēma ir tā,ka instruktors visu laiku kladzina lai biežāk nāku uz nodarbībām - vismaz 2-3x nedēļā! Pirmkārt lieta ir tāda,ka man ir slīdošais grafiks 2strādāju,2brīvas.Tādēļ nevaru tikt ,kad gribu,otkārt instruktors,brīvdienās nepieņem un viņu arī ātri izķer - nav brīvs.Eju vsm 1x nedēļā,ja sanāk,(bet dikti reti, )- 2x nedēļā, un citreiz brīvdienās pati pabraucu.Ko darīt varbūt aiziet pabraukt pie cita instruktora,vai arī turpināt šādā garā? Cik raiti Jums tas viss gāja? Gribās jau ļoti tikt ātrāk pie tiesībām,bet ne vienmēŗ viss notiek kā gribētos,jo būsim atklātas arī 30 eiro nodarbība nav mazā nauda,parēķinot vēl,ka grib 2-3x nedēļa..Mans maks ne katru mēnesi to var atļauties :-D Esmu jau nobraukusi gandrīz 20 nodarbības.. Palīdzat ar kādu ieteikumu vai padalaties ar savu pieredzi :-) ! Paldies un jaukas brīvdienas :-)!