Vai ietektu iegādāties iPhone?

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Man lūdzu intresē plusi un mīnusi iPhone kādi tie būtu?
Kapēc ieteiktu vai neieteiktu pirkt iPhone?
Esmu dzirdējusi ka nevar uzlikt jebkuru zvana melodiju, tikai orģinālas. Ja nelagāli kaut kādas app novelk tad var uzlikt kādu neorģinālo zvana melodiju.
Pie datora nevar vienkārši pieslēgt ar usb vadu. Kas vel tāds būtu?
Sagribējās kaut ko savādāk, tapēc jautāju jūsu iespaidus par Iphoniem!
23.03.2018 22:59 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es atkārtošos - ja reiz viss ir tik slikti, kāpēc mans “vecais” IPhone telefons nekaras un nebremzē?

Un es atkārtošos, ka cilvēki ir veikuši mērījumus dažādiem modeļiem un šo atklājuši, turklāt Apple vadītājs ir to apstiprinājis. Patīk Tev tas vai ne, bet tas notiek. Vēl es atkārtošos, ka tas nenotiek lēcienveidīgi, bet gan palēnām, daudzi lietotāji, kas ir pacietīgāki, nemaz to nepamana. Zem tā paša raksta, kur bija Kuka oficiālais paziņojums, kurā bija minēts, ka tas notiek ar visiem 6 sērijas un vecākiem telefoniem, bija arī kaudze komentāru, ka cilvēki neko tādu nav pamanījuši. Apsveicam, Tev ir lieliska nervu sistēma, ka tādus sīkumus nepamani, nevis tas ar Tavu telefonu nenotiek.
27.03.2018 08:26 |

Reitings 34
Reģ: 28.11.2014
Cik lasu daudzām šeit ir ļoti novecojuši mīti par aifoniem - visas aplikācijas par maksu, zvana melodiju nomainīt nevar, kā iznāk jauns aifons - vecie sāk bremzēt, ir tā, ka sen jau tā nenotiek!
Un vēl mans novērojums, ko var arī pateikt pēc šīs diskusijas, aifonu īpašnieki ir daudz mierīgāki un uztver visu vieglāk, nekā kašķīgie androīdu lietotāji, kas saka, ka aifoni ir sūdi (nerunāju par visiem, bet vairumā tā ir) un neesmu arī redzējusi, ka aifonu īpašnieki teiktu, ka samsungi, huawei vai citi telefoni būtu slikti vai sūdi, vai vispār baigi par to iespringtu.
Un kurš cilvēks lieto viedtālruni 8 gadus? :-D
27.03.2018 08:29 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Lietoju iPhone jau ~15 mēnešus. Esmu PAR! Samsungi nekad nav vilinājuši, citi modeļi nē. Agrāk biju kaislīga Nokia fane, bet kopš tagad ir Windows vai kas tur, viss, nomainīju..pēdējais telefons bija Nokia Lumia, un kad pakāpeniski Windows vairs neatbalstīja Skype (ne kādu novecojušo vērsiju, bet in general), atslēdza WhatsApp un sāka gļukot, viss - nopirku iPhone. Visi argumenti ir uzskaitīti, turpmāk, domāju, arī būs Iphoni. Protams, piekrītu Dae, ka cena ir nedaudz par augstu, jo tomēr daži trūkumi un/vai neērtības ir... Bet patīk, ka bildes no iPad sinhronizējas ar telefonu un otrādi
27.03.2018 08:34 |

Reitings 7408
Samsungi iet gadiem, huawei arī, nu ne gluži pa 100eiro, protams. Nu pēc kādiem 8 varbūt ir problēmas reālas.

Nevajag pārspīlēt. Katram ražotājam savas problēmas. Šodien ar 8 gadus vecu Android noteikti neviens vairs nestaigāt. Tādam ir kaut kāds 1.5 Android, ja ne pat vēl pats pirmais - 1.1 un faktiski no tāda var tikai piezvanīt, nosūtīt SMS un uzspēlēt kādu spēli, kas tur kopš tiem laikiem ir uzinstalēta. Tādam pat tāda ikdienas sīkuma, kā WhatsApp nav - tajos laikos tāda vēl nebija. Tā, ka nevajag - 8 gadus gadiem martā Samsung tikai paziņoja par Galaxy S sērijas sākumu, pirmais Samsung Android telefons vispār ir iznācis 2009. gada rudenī. Tas tā - nedaudz vēstures, kas, iespējams (bet zinot Tevi, diez vai), liks padomāt nākamreiz, pirms tarkšķēt muļķības.
Android savus lietotājus uz jaunākām iekārtām "pierunā" savādāk. Iznāk jauna Android versija un dažas paaudzes vecākajām versijām noņem updeitiem. Sīkums, itkā, bet tur sākas - ja nav updeitu no Android, savu support šim pārstāj arī daudzu populāru aplikāciju ražotāji. Kādu laiku to var lietot, bet aplikācijās nav daudz visādu jaunu lietu, kuras ir jaunākajās aplikācijas versijās, pašas aplikācijas paliek lēnākas, telefonam ir lielāks risks no neta dabūt kādu drazu.
Mūsdienās telefona derīguma termiņš ir 2-4 gadi, tad arī viss - tikai īpaši ekstrēmisti tos lieto ilgāk.
27.03.2018 08:54 |

Reitings 7408
kā iznāk jauns aifons - vecie sāk bremzēt, ir tā, ka sen jau tā nenotiek!

Kuka paziņojums par šo bija gada sākumā. Tas notiek, atšķirībā no maksas aplikāciju mīta un melodiju problēmām.
27.03.2018 08:57 |

Reitings 197
Reģ: 29.10.2016
Mūsdienās telefona derīguma termiņš ir 2-4 gadi, tad arī viss - tikai īpaši ekstrēmisti tos lieto ilgāk.

Mazajai māsai ir 6 gadus vecs iphone un darbojas bez problēmām. Protams, ir lēnāks kā jaunie, bet pilnīgi normāli lietojams, viņa nav ekstrēmiste.
27.03.2018 09:11 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Man gan tie jaunie iphone modeļi liekas galīgi neglīti. Kādreiz likās tādi smukiņi...tagad gan galīgi garām.
27.03.2018 09:21 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Mame, nelietoju, bet tāpēc nevajag teikt, ka saplīst pēc 2gadi visi citi.
27.03.2018 09:41 |

Reitings 109
Reģ: 29.10.2017
Un kurš cilvēks lieto viedtālruni 8 gadus?
Labrīt! Kurš šeit teica, ka telefons ticis lietots 8 gadus pēc kārtas?
27.03.2018 09:55 |

Reitings 34
Reģ: 28.11.2014
Labrīt! Kurš šeit teica, ka telefons ticis lietots 8 gadus pēc kārtas?

Neviens, jautājums vispārīgs, atsaucoties uz šo:
Samsungi iet gadiem, huawei arī, nu ne gluži pa 100eiro, protams. Nu pēc kādiem 8 varbūt ir problēmas reālas.
27.03.2018 10:22 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Un vēl mans novērojums, ko var arī pateikt pēc šīs diskusijas, aifonu īpašnieki ir daudz mierīgāki un uztver visu vieglāk, nekā kašķīgie androīdu lietotāji, kas saka, ka aifoni ir sūdi

Kurš vēl te baigi kašķējas bez dūjas un sauc iphone par sūdu? :D cilvēki vienkārši izteica savu viedokli, kas drīkst arī būt negatīvs.
27.03.2018 11:12 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Gaumes jautājums, ja gribas, tad pērc. iPhone noteikti nav slikti telefoni :-D
Mani personīgi nesaista tas dizains, mūsdienīgs šķiet tikai X modelis, bet par to cenu kaut kā negribas ņemt. Pati esmu nupat tikusi pie Samsung S9, laime pilnīga (l)
27.03.2018 11:14 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Esmu Android lietotāja, bet esmu pārliecināta, ka neviens mobilo tālruņu ražotājs nav ieinteresēts gatavot telefonus tā, lai tie kalpotu ilgi. Ne Samsungs, ne Huawei , ne kāds cits.

Kādu laiku gan es gan draugs lietojām Windows nokiu. Viss bija baigi feini, nekādu lieku updeitu, nekādu lieku aplikāciju, līdz parādoties ziņām par gaidāmo (jau sagaidīto) android nokiu, mūsējām neuzmeta killer update. Sākumā gļuki ar soctīklu aplikācijām, fb, insta, skype, vēlāk jau fb ziņas nebija iespējams apskatīt, beigās sāka raustīties sarunas. Kas dabiski, jo izstrādātājs irieinteresēts pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no principā mirušas OS, uz kuras nekas vairs nekad netiks būvēts.
27.03.2018 11:33 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Dzivoju ar iPhone Android sabiedriba :D Lidzigi, ka saja diskusija, visiem ir viedoklis par iPhone, kamer tads pat nav rokas turets, bet es to vairak laizu gar ausim un vispar nesaprotu, kapec tik loti jametas aizstavet kads noteikts modelis. Nesen draugs mainija telefonu, mes padiskutejam par Samsung vs iPhone un vins izvelejas par labu iPhone, sakuma bija gruti pierast, tagad ir parliecinats, ka citu telefonu negribetu.
Gribeju tikai pieminet, ka liela nozime ir tam, ka iPhone atminu nevar palielinat (par, ko daudzi ir sasutusi), bet tas ari ir galvenais iemesls, kadel telefons darbojas atri - taja ir iebuvets maksimalais atminas lielums pie kuras ierice spej funcionet, kamer Samsung var parbazt ar exta gb, bet telefons to nespej aptver, lidz ar to ari sakas bremzesana, par ko seit daudzi jau mineja.
27.03.2018 11:38 |

Reitings 212
Reģ: 12.11.2017
https://kursors.lv/2017/12/29/apple-izskaidro-kapec-palenina-iphone-darbibu-piedavas-letaku-bateriju-nomainu/
Šeit raksts par iphonu ietekmēšanu.
27.03.2018 16:17 |

Reitings 939
Visiem telefoniem, plašetniekiem ir iestrādāts ka pēc gada sāk pamazām samazināt veiktspēju. To jau var vnk.fiski just lietojot jebukuru firmu. Un pēc diviem gadiem vispār vairs nekā sakarīga, tik gaidi ka apstradās info. Bet laikam pa retam ir kāds modelis kas neuztrāpija uz huri muri.
27.03.2018 16:54 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Visu laiku neteicu neko sliktu, līdz nesāka parādīties problēmas ar apple id!! vēl tagad nevaru to visu salabot un kaitina :D
29.03.2018 16:35 |

Reitings 939
Man tā liekas ka man nevaig iPhon.
Dadz izrādās kā tl tik daudz fiuj, bet mav LV valoda nav.
30.03.2018 22:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits