Telefoni ar Android operētājsistēmu ir pieejami ļoti dažādās cenu kategorijās: kā 100 eiro, tā 1000 eiro robežās. Piekrītu Peekaboo1 viedoklim, ka nevar lēto Samsung salīdzināt ar iPhone, jo tas jau sākotnēji bāzējas uz to cilvēku slāni, kas ir gatavi maksāt 600 eiro un vairāk par telefonu. Loģiski, ka iOS "nekārsies" un būs ātrs, BET tāds arī būs jebkurš jaunākais Samsung Galaxy viedtālrunis. Ja jūs salīdzināt iPhone ar Samsung, tad, lūdzu, salīdzinat tos telefona modeļus, kuri ir vienādās cenu kategorijās.
Visu savu dzīvi esmu lietojusi iPhone, bet jau pusgadu man ir Samsung Galaxy S8+. Bija grūti pierast, bet, lai kā arī man to negribētos atzīt, šis telefons man patīk labāk. Pirmkārt, ekrāns ir ievērojami spilgtāks, krāsas ir košākas. Otrkārt, kamera ir izcila, vairāki cilvēki, runājot caur video, ir izteikuši piezīmes, ka attēla kvalitāte ir ievērojami uzlabojusies. Treškārt, telefons šķiet nopietnāks, pārdomātāks. Cena atbilst kvalitātei. Jā, iespējams, iPhone man pašai šķiet vizuāli simpātiskāks, bet nākošais telefons, visticamāk, arī būs jaunākais Galaxy modelis, jo vēlos maksāt par kvalitāti, nevis telefona "statusu" sabiedrībā.