Vai ietektu iegādāties iPhone?

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Man lūdzu intresē plusi un mīnusi iPhone kādi tie būtu?
Kapēc ieteiktu vai neieteiktu pirkt iPhone?
Esmu dzirdējusi ka nevar uzlikt jebkuru zvana melodiju, tikai orģinālas. Ja nelagāli kaut kādas app novelk tad var uzlikt kādu neorģinālo zvana melodiju.
Pie datora nevar vienkārši pieslēgt ar usb vadu. Kas vel tāds būtu?
Sagribējās kaut ko savādāk, tapēc jautāju jūsu iespaidus par Iphoniem!
23.03.2018 22:59 |

Reitings 47
Reģ: 12.02.2018
Nesaprotu, kas jums tie par android telefoniem, kas karas, sarežģīti utt.. Man iepriekšējais samsung tik 2x bija nokāries savā mūžā, kad bija 3gadus intensīvi lietots, pirms nomainīju uz jaunu (tikai tāpēc, ka sagribēju jauno ar citu dizainu). Esošajam arī trešais gads rit, ne skrāpējas, ne gļuko.
Telefonu lietoju intensīvi. Neesmu saskārusies ar nevienu no jūsu nosauktajiem mīnusiem. Protams, ja nopērk aparātu pa max 200eur, problēmas būs. Bet tā jau nav ne tuvu iphone cenu kategorija..;-)
24.03.2018 13:10 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Man ar Samsung pieredze ir tāda, ka jau pēc gada sākas non-stop lagošana, ir jāuzaudzē kārtīgs pacietības nervs, lai varētu lietot :D Viens no tiem bija lētāka gala telefons, otrs tajā laikā no augstajiem plauktiem. Abiem līdzīgas problēmas...
Ar Iphone viss apmierina. Konkrētais modelis man jau ir 2+ gadus, baterija joprojām ļoti laba, aukstumā izslēdzās vienreiz, bet bija jau nepilni 30 procenti, kad devos ārā, tiešām viegli lietojams, laba kamera un viss pārējais, ko meitenes jau minēja.
24.03.2018 15:03 |

Reitings 939
Man visi Android telefoni pēc gada apmēram sāk kārties.
Līdz šim bija tādi tur ap 200€
Tagad ir Huawei Mate 9 (biznesa klases telefons) man ļoti patīk.
Bet iepriekšējais bija Huawei un tad vel iepriekš bij Samsungi.
Gribas to Apple produkciju, jo viņam dizains pavisam cits.
24.03.2018 16:06 |

Reitings 212
Reģ: 12.11.2017
Vēl var pieminēt, ka Iphonam visu laiku ir atjauninājumi, jaunas fīčas nāk klāt, dizains arī bik pamainās.
Katru gadu ir liels atjauninājums.
Androidam tas ļoooti reti bija.
24.03.2018 16:31 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Tas ko te min pie mīnusiem - telefona izlādēšanās aukstumā, patiesībā ir svava veida pluss šim telefonam. Telefons tādā veidā saudzē savu bateriju nepiemērotos laikapstākļos, ko savukārt citi telefoni nedara. Protams, tas ir ļoti nepatīkami un arī man tā ir gadījies nepiemērotos brīžos, bet ja ir šāda problēma, pirmajā gadā šo telefonu var mainīt. Vai arī vienkārši nepirkt.
Manējais iet jau 2+ gadus un es joprojām dievinu šo telefonu. Pirmais telefons, kurš kalpo bez problēmām ilgāk kā 2 gadus. Atmiņu ieteiktu uzreiz iegādāties lielāku nevis 16GB vai 32GB (jaunākajiem modeļiem), ir jādomā līdz. Jo telefons jaunāks, jo vairāk atmiņu viņam vajag, plus vēl jārēķina atjauninājumi.
Kādreiz es katru reizi manīju telefona ražotāju, jo iepriekšējais bija apnicis un gribējās ko jaunu. Kopš man ir iPhone, nevienu citu vairs negribu, savu esmu atradusi.
Katrā ziņā, ja nepamēģināsi - nezināsi vai tas ir tavs vai nav.
24.03.2018 18:51 |

Reitings 760
Reģ: 08.08.2011
Super, aktuāla diskusija man!
Drīz ir doma mainīt telefonu - gribēju iPhone. Salīdzinot jaunākos modeļus +/- vienādās cenu kategorijās ar Samsung, gribētos teikt, ka līdzīgi, man pat kvalitatīvāka likās Samsung kamera, bet Android jau sen apnicis. :-D
24.03.2018 18:57 |

Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
un par kuru modeli ir interese?
katram modelim ir citi parametri...
24.03.2018 18:59 |

Reitings 174
Reģ: 16.04.2016
Ir gan android kā darba telefons, gan iphone jau vairākus gadus. Iphone patīk daudz, daudz labāk - ātrs, nevajag visu laiku kaut kādus atjauninājumus likt (ko prasa mans android), ērts lietošanā, laba kamera.
Mīnuss - telefonu lietoju ļoti daudz - saziņai ar draugiem, klausos mūziku, izmantoju aplikācijas, tad iepriekšējam 6s diez gan ātri baterija vairs neturēja, bet ar tagadējo viss kārtībā. Ir aŗi krituši vairākas reizes, bet lietoju aizsargstikliņus, tad nu viss ir bijis ok.
24.03.2018 21:21 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Zoie, vai katram modelim atsevišķi ir savi plusi un mīnusi?
24.03.2018 22:38 |

Reitings 939
Cik daudz aplikāviju iPhone ir pa maksu tagad?
Vai vairs nav kā agrāk ka var teikt viss pa maksu?
Kādas ir bezmaksas aplikācijas? Varat kādas apmēram nosaukt?
25.03.2018 00:30 |

Reitings 939
Mani vīrs arī tāds grib atrunāt, bet man kaut kā ļoti gribas pameiģInāt.
Pie tam no Vācijas varu dabūt pa lētākām naudām. (l)
25.03.2018 00:33 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Pēdējos 2 gadus esmu Iphone lietotāja, nesen pārgāju no 5s uz SE, šos izvēlos izmēra dēļ - nepieciešams, lai varu ar vienu roku brīvi darboties. Atpakaļ uz android diez vai pāriešu, vismaz ne pārredzamā nākotnē. Kā jau te teica - Iphone ir vienkāršs, ātrs, bez liekām funkcijām (atceros Samsungs bija pārbāzts ar visādiem brīnumiem, kurus tā arī nekad neizmantoju). Iphone 8+ (ja nekļūdos ar modeli) ir fantastiska kamera, noteikti ņemšu to, kad bērns būs izaudzis no ratu vecuma :D
25.03.2018 06:58 |

Reitings 14
Reģ: 18.02.2018
Ir, nav tā, ka nepatīk, bet labprāt pārietu atpakaļ uz Android.
Nepatīk tas, ka nevar ievietot atmiņas karti, kas man agrāk (un būtu arī tagad) bija ļoti parocīgi un ērti. Vienkārši nepatīk tas telefona iedalījums pa gigabaitiem, ka jātērē vairāk naudas, lai nevajadzētu mūžīgi blenzt uz “storage almost full”. Icloud ir forši, ja savajagas kaut ko uzmest uz datora, bet tas ir samērā reti.
Ja aktīvi lieto, baterija ātri izsīkst, plusā man aukstā laikā savi 10-20% baterijas pēc ļoti īsa laika izslēdzas, pat nelietojot. Nezinu, protams, vai tā ir visiem, bet esmu dzirdējusi, ka arī citiem tā ir.
Man patīk dizains, ir samērā ērts, bet neredzu neko tāādu, lai dzītos pakaļ jaunajiem modeļiem, kamēr var nopirkt labus androīdus pa zemāku cenu.
Un negribu samelot, neesmu baigi pētījusi, bet savu mūziku (nu ja vien nepērc), arī nevar dabūt iekšā, ja neizmanto Spotify. No hate Spotify, bet tas arī noved pie mazāk atmiņas :-D
25.03.2018 07:55 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Nu šādas diskusijas jau ir bijušas simtiem un vienmēr ir divas puses. Es esmu no tām, kas sākot lietot Iphone, uz citiem telefoniem vairs paskatīties nespēj. Vienīgi es nemainu visu laiku jaunākos modeļus. Ir bijuši trīs - 4s, 5s un tagad ir 6. Kamēr kalpos sestais, uz citu neplānoju mainīt, viss labi strādā, nekas nekaras un viss apmierina.
25.03.2018 09:52 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Zanzane, mūziku caur iTunes var samest telefonā, par to nav jāmaksā!
Vēl gribu pajautāt, kuras ir tās aplikācijas par kurām jāmaksā? Man ir salādēts viss, kas bija androidā un ne par ko nebija jāmaksā :-)
Atmiņa abiem ar vīru 64gb, šķiet ka pietiks.
Vēl gribeju pajautāt kurš labāks telefons bērnam - 6 vai SE? Kopš nopirkām savējos, tā prasa uz dzimšanas dienu, lai uzdāvina!
25.03.2018 10:04 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Salīdzināt iphone ar lētā gala samsung pa 200€ gan ir smieklīgi :D protams tāda grabaža ilgi nekalpos.
Man vienmēr ir bijuši samsung s sērija, tagad s7 draugam s8. Viss vienmēr strādājis ideāli un nekas nekad nav uzkāries, sākot ar s4 kas man bija pirms gadiem un kurš vēl tagad ideāli darbojās plauktā nostāvējis ka pat pārdot varēja :D
Tas tā off topic. :-D
25.03.2018 13:20 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Man iphone ir 2,5 lapas ar aplikācijām, neviena no tām nav maksas. Diezgan daudz ko var dabūt bez maksas. Vienīgā fīča, kuru nav izdevies atrast bez maksas, ir sarunu ieraksts.
25.03.2018 14:09 |

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Es telefonā principā lietoju 4 lietas: zvani, SMS, whatsapp un kamera. Pirmie trīs parametri man telefonu starpā šķiet vienādi, piemēram,- varbūt SMS sadaļa vizuāli ir citādāka, bet lietošana taču ir vienāda. Līdz šim lietoju Huawei, kuri manām vajadzībām likās p-e-r-f-e-k-t-i :-) Ziemassvētkos vecāki uzdāvināja Iphone, palietoju mēnesi, iemainīju draugam pret viņa Huawei :-D
25.03.2018 14:20 |

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Un arī, tīri vizuāli nepatika Iphone
25.03.2018 14:20 |

Reitings 109
Reģ: 29.10.2017
Telefoni ar Android operētājsistēmu ir pieejami ļoti dažādās cenu kategorijās: kā 100 eiro, tā 1000 eiro robežās. Piekrītu Peekaboo1 viedoklim, ka nevar lēto Samsung salīdzināt ar iPhone, jo tas jau sākotnēji bāzējas uz to cilvēku slāni, kas ir gatavi maksāt 600 eiro un vairāk par telefonu. Loģiski, ka iOS "nekārsies" un būs ātrs, BET tāds arī būs jebkurš jaunākais Samsung Galaxy viedtālrunis. Ja jūs salīdzināt iPhone ar Samsung, tad, lūdzu, salīdzinat tos telefona modeļus, kuri ir vienādās cenu kategorijās.
Visu savu dzīvi esmu lietojusi iPhone, bet jau pusgadu man ir Samsung Galaxy S8+. Bija grūti pierast, bet, lai kā arī man to negribētos atzīt, šis telefons man patīk labāk. Pirmkārt, ekrāns ir ievērojami spilgtāks, krāsas ir košākas. Otrkārt, kamera ir izcila, vairāki cilvēki, runājot caur video, ir izteikuši piezīmes, ka attēla kvalitāte ir ievērojami uzlabojusies. Treškārt, telefons šķiet nopietnāks, pārdomātāks. Cena atbilst kvalitātei. Jā, iespējams, iPhone man pašai šķiet vizuāli simpātiskāks, bet nākošais telefons, visticamāk, arī būs jaunākais Galaxy modelis, jo vēlos maksāt par kvalitāti, nevis telefona "statusu" sabiedrībā.
25.03.2018 14:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits