apšulapa, vai nē. Tāpēc arī minēju savā komentārā, ka tas nav pieņemams man. Un atkal kārtējais tracis uz līdzenās vietas :D
Man, piemēram, brīvdienās patīk laiskoties gultā, un tad sanāk kursēt starp tualeti-virtuvi u.c. pidžamā. Ja es vilktu zeķes, tad vai nu vajadzētu tās katru reizi vilkt-novilkt pirms iekāpšanas gultā, vai arī līst ar jau piestaigātām zeķēm. Nekur neminēju, ka kādam jādara tāpat .. bet nu sveši argumenti mani arī neietekmēs un pēkšņi savu viedokli par zeķu lietošanu čību vietā nemainīšu, jo tāpat uzskatu, ka ievazāt netīrumus (un te īpaši attapīgām paskaidroju, ka ar netīrumiem es nedomāju melnzemi) gultā, uz gultas veļas MAN ir nepieņemami, un tāpēc izvēlos mājas čības, kas MAN ir optimālākais variants.. Ja kāda pēkšņi jūtas aizvainota, ka kāds dara citādi, vienalga! Es nevienu nemācu, bet diskusijas ir domātas viedokļu apmaiņai. Man netraucē, ka kāda staigā zeķēs pa māju, bet ja es daru citādi un gribu ar to padalīties, tad to arī daru, nevis gaidu komentārus no sērijas par mikrobu fobiju, kas vispār ir kas cits