Sveiki visiem, mana bēda ir tāda, ka esmu diezgan greizsirdīgs cilvēks. Pirms pāris dienām draugs /dzīvesbiedrs devās semināra uz ārzemēm un kopā ar viņu devās kādas 10 meitenes, no darba vietas. Viena no tām meitenēm ir ļoti tuva draudzene viņam. Tagad izrādās, ka tur viņam ir atsevišķa istabiņa kopā ar to vienu meiteni kas viņam ir laba draudzene, gultas gandrīz blakus, virtuves zona un viena vannasistaba. Katru vakaru sazvanamies, bet nav laika privātai sarunai, jo viņa visu laiku ir blakus un kaut ko runā fonā. Viņai it kā esot draugs pašai, bet nekad neesmu dzirdējusi, ka viņa par viņu ieminas, vai pazvana vai vispār izliekas ka viņš eksistē. Vakar viņi esot pēc garās darbadienas gājuši uz kafejnīcu un vakarā skatījušies filmu. Manas smadzenes vairs nespēj ne par ko citu padomāt, ka tikai par to ka viņi pliki vārtās pa gultu. Neesmu 3 dienas normāli gulējusi, ēdusi un spēju tikai padomāt par to, ka viņš mani krāpj. Lai gan viņš man zvērēja, ka tā nesot un ja viņš gribētu mani krāpt sen jau to būtu izdarījis (mēs kopā esam 4 gadus).
Vai tā ir vienkārša parasta greizsirdība, vai intuīcija kas saka, ka viņš man kaut ko nestāsta?
Vēl vesels mēnesis priekšā, tak daudz kas var notikt. Negribu arī pārvērsties par to trako, psihopātiski greizsirdīgo draudzeni. (t)