Nelasu dzelteno presi. Man nav ne jausmas, kas "augstākajās aprindās" Latvijā un pasaulē notiek. Tāpat arī nezinu nevienu "zvaigzni", kura par tādu tapusi pēc 2005. gada. Informāciju par to, ka Ušakovam ir 5. sieva un kādā vārdā viņi nosauca savu sīko, es nemaz neuzskatu par ziņām. Es to saucu par ļoti dīvainu izklaides veidu.
.
Citādi gan man jau no bērnības ir iegājies, ka ziņas ir ļoti svarīgas. Man visi vecvecāki ļoti interesējās par politiku un citām aktualitātēm, vakara ziņas bija laiks, kad visi darbi tiek iepauzēti (ar ļoooti retiem izņēmumiem). Arī vecāki vienmēr interesējušies, kas notiek sabiedrībā un pasaulē, ir vispusēji un interesanti cilvēki, spējīgi analizēt dažādas sabiedrības norises. Tāpēc man ir grūti saprast, kā var neinteresēties par to, kas notiek.
Jā, piekrītu, ka lielākā daļa ziņu reportāžu ir par traģēdijām, problēmām, skandāliem. Bet godīgi, jūs tiešām esat tik jūtīgas, ka tas jums pēc tam traucē dzīvot? Man arī ir interesantāk uzzināt, ka LV viena no svarīgākajām amatpersonām izrādījusies korumpēta, nevis par to, ka deju kolektīvs "Gaidas" šogad ieņēma 1. vietu skatē (tikai piemērs).