Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Troļļi un naudas plūsmas novirzīšana

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10576
Reģ: 29.01.2009
Šodien izlasīju šo rakstu:
https://rebaltica.lv/2018/03/ko-usakovs-tev-nestasta/
Jāatzīst, ka biju pamanījusi kreisos profilus, kas FB it kā no tautas Ušakovam tiešraidē, ko jautā.
Kāds jūsu viedoklis par šo rakstu un tajā minēto?
15.03.2018 20:12 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Brīnumzeme. Kur vēl pasaulē (demokrātiskās valstīs) ir tāda līmeņa korupcija? Kur vēl liek flīzītes uz stabu ielas, kamēr Vanšu tilts brūk kopā? Kur vēl valsts un pilsētu vadītāji var staigāt apkārt tiesādamies un joprojām ieņemt savus amatus, vai vēl labāk - līdz tiesām pat nenonākt, vien turpināt atklāti zagt? Žēl, ka krievu auditoriju šīs ziņas nesasniegs.
15.03.2018 22:12 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Diemžēl ne tikai Ušakovs, tā ir vispār pretīgā Saskaņas kultūra. Arī citās pilsētās.
Piemērs no Daugavpils. 18. novembrī A. Elksniņš ar dažiem saskaniešiem organizēja mēra Eigima izsvilpšanu un skaļu apsaukāšanu. Lai jau savā starpā izdarās kā grib, bet apgānīt ko tik Latvijai svētu kā 18. novembris, lai politiski atriebtos?
15.03.2018 22:46 |

Moderators
Reitings 5073
Reģ: 13.11.2016
Lv jau nu noteikti nav tā korumpētāka valsts. Tāda vidēji korumpēta. Man tāds darbs, ka ar korupciju noteikti būtu saskārusies, ja tā būtu visaptveroša, bet tikpat kā nesaskaros.
Bet par Ņilu, jau sen esmu pamanījusi, ka viņu soctīklos aktīvi atbalsta dažādi troļļi, kuri arī nogāna citas partijas.
Ņilam ir specifisks pamatelektorāts, kas mājās runā krieviski, un balsos par viņu, lai vai ko viņš darītu.
15.03.2018 22:48 |

Moderators
Reitings 5073
Reģ: 13.11.2016
Starp citu, neviena no Saskaņas gānītajām valdības partijām nenovirza tik lielu budžeta naudu tīri sevis slavināšanai. Protams, mēs nevaram zināt, kā būtu, ja valdību veidotu tikai viena partija, bet no demokrātijas viedokļa iespējas, ka labāk ir, ja tur ir vairākas partijas.
15.03.2018 22:55 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Žēl, ka krievu auditoriju šīs ziņas nesasniegs.

Negribētu saukt šo cilvēku grupu par "krieviem", jo krievi ir dažādi un arī latvieši balso par Nilu, bet domāju, ka Nila elektorātam būtu diezgan vienalga, ja viņi zinātu/ sekotu līdzi. Krievijā tā ir ierasta prakse, politiskais mārketings, daudziem cilvēkiem tā šķiet norma. Īpaši, ja paskatās krievu TV kanālus.
15.03.2018 23:26 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Par šo informāciju es nemaz neesmu izbrīnīts. To dara visas partijas, iespējams tiešām "Saskaņa" veido "kreisos" profilus, bet tik pat labi es zinu ka tiem pašiem "NA" ir daudz Twitter viltus profilu un ir cilvēki, kuri moderē šos profilus, šiem cilvēkiem arī tiek maksāts.
16.03.2018 00:11 |

10 gadi
Reitings 4593
iespējams tiešām "Saskaņa" veido "kreisos" profilus, bet tik pat labi es zinu ka tiem pašiem "NA" ir daudz Twitter viltus profilu un ir cilvēki, kuri moderē šos profilus, šiem cilvēkiem arī tiek maksāts.

Tas jau nav nekāds pārsteigums, kopš tapa zināms, ka NA patiesībā draudzējas ar Saskaņas centru.. Tad nu šie pielieto tās pašas metodes.
Piemērs no Daugavpils. 18. novembrī A. Elksniņš ar dažiem saskaniešiem organizēja mēra Eigima izsvilpšanu un skaļu apsaukāšanu. Lai jau savā starpā izdarās kā grib, bet apgānīt ko tik Latvijai svētu kā 18. novembris, lai politiski atriebtos?

Viņiem jau nekas nav svēts. Un tas, ka tas bija 18. novembris bija tikai plusiņš, viņi ir gandarīti, ja var ko apgānīt Latvijas valstij svarīgās dienās.
Mans viedoklis - man nav saprotams kā var būt tik tupi cilvēki un tik akli kā nohipnotizēti ticēt savam elkam, tic jebkam ko viņš saka, lai kas tas būtu. Zombiju parāde... Arī tas, ka vairums LV krievu tic Krievijas sludinātajai vēsturei, kas nav patiesa.. Visi tie saukļi par fašistiem, okupāciju noliegšana u.t.t. sarakstīta pilnīgi cita vēsture. Mani tā uzvelk tas stulbums un nozombētība, pilnīgi gribas padauzīt tās stulbās galvas pret izlietni, lai taču attopās un sāk domāt līdzi.
Instagram redzēju sponsorētu reklāmu (no konta Minority safePack) saistībā ar ieceri pāriet uz mācībām valsts valodā Latvijas skolās, un tur bija tādi saukļi kā - "Tā ir traģēdija mūsu bērnu nākotnei", "Aizsargājiet savus bērnus, saglabājiet savu nākotni, parakstieties tūlīt" "Mums tas jāaptur visiem spēkiem" ........(t)(t)(t)(t)(e)
Kā var neapjēgt, ka bērniem tieši būs vieglāka nākotne, ja viņi mācīsies latviešu valodā un varēs tajā gan brīvi rakstīt, gan sarunāties. Jo vairāk valodas prot, jo labāka nākotne un jo jaunākā vecumā mācās valodu, jo tā ātrāk "pielec".
___
Piedodiet, ja teksts ir nesakarīgs vai kļūdains, mani šī tēma nenormāli uzvelk un kļūstu emocionāla. Un uzvelk mani nevis tādēļ, ka es būtu baigā patriote vai krievu nīdēja vai vēl kas cits, bet tas STULBUMS. Tas nenormālais stulbums.
Paldies, ka uzklausījāt :-D
16.03.2018 08:49 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Ko te visi apgāna Ušakovu? Vai viņš ar varu uzurpēja varu? Paši jau ievēlēja.
Ņilam ir specifisks pamatelektorāts, kas mājās runā krieviski, un balsos par viņu, lai vai ko viņš darītu.
Ne tikai krievi. Arī daudzi latvieši ir stāvā sajūsmā par viņu. Un kas visiem krieviem iedeva pilsonību? Paprasiet visiem tiem, kas 1998. gada 3. oktobrī gāja balsot. Varbūt, klupdami pa Kr. Barona ielu, atbildēs.
16.03.2018 10:07 |

Reitings 2520
ja skatāmies uz summām, kas grozās mūsu korupcijas naudasmašīnā, tad nē, neesam sevišķi korumpēti, bet ja paskaita uz galviņām, tad ir cits stāsts. Es saprotu, kā var atļauties tādas un tādas summas izzagt Lielbritānija, Polija utt, bet iedzīvotāju skaits? IKP? Tas nav salīdzināms!
Un tā diemžēl nav tikai saskaņa. Teju visi smērējas un mazgā, žēl tikai, ka šī varas maiņa aizņems vēl paaudžu paaudzes, lai mainītos arī domāšana. :-/
16.03.2018 10:22 |

Reitings 2520
Skudrulāci, es, piemēram par Ušakovu nekad neesmu vēlējusi. Tie, par kuriem atstāju balsi, parasti pie lielās šprices netiek. Nepopulārs viedoklis, acīmredzot. Kāpēc man būtu jāsamierinās un vēl jāpieņem tāds attaisnojums "paši jau ievēlējāt?" Tie, kas ievēlēja, tici man, no tiem neapmierināta ir vismazākā daļa. Tā ka Tavam (un vispār populārajam) apgalvojumam nav nekāda seguma.
16.03.2018 10:27 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Kā jau visās valsts institūcijas, arī domes vadītāji sevi reklamē par valsts naudu.
Izdomā visādus pakalpojumus, uz kuriem var norakstīt summas, viss notiek.
Pēc aplēsēm, vismaz 10% nodokļu maksātāju naudas aiziet valsts iestāžu melnajā caurumā.
Galvenais ka papīros ir kārtība, tad jau nav kur piesieties.
16.03.2018 10:32 |

10 gadi
Reitings 196
Viens ļoti AMATIERISKS feiks,tur vispār daudz tādi, bet šis ir zem katras kritikas . Rakstījis jautājumus par invalīdu lietām. Ar image reverse search atklājas, ka visas profila bildes ir nozagtas no wallpaperslive.org un tamlīdzīgām copy-paste shutterstock tipa bildēm, kā arī Instagram modeles profila (kas ar tādu pašu vārdu ir Facebook kopš 2011.gada).
Tātad, irāņu izcelsmes modele pēkšņi pārtapusi par Aiju, 2.grupas invalīdi.
Nils ar savu algoto troļļu armiju neredz morāles robežas un ir gatavi uztaisīt arī fake invalīdu profilus, lai iežēlinātu purvciema penčikus par viņa labajiem darbiem. :D

https://ibb.co/dhZ7uc
:-D:-D:-D
Secinājums? Nils ir pilnīgs amatieris, tāpat kā viņa algotā troļļu armija. Ja taisa feikus, tad lai iemācās uztaisīt ticamus....Nožēlojams tips. :-D:-D:-D
16.03.2018 14:33 |

10 gadi
Reitings 196
16.03.2018 14:36 |

10 gadi
Reitings 196

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Ar vēsu prātu skatot, atmetot naidu pret cilvēkiem, kas uzskata, ka Latvijā kā valsts valodai būtu jābūt arī krievu valodai, domāju, ka Ušakovs ir pietiekami gudrs politiķis, kur citiem būtu vēl jāpamācās no viņa, kā noturēt stabilu (vai pat augošu) elektorātu, bet tai pat laikā turpināt saimniekot domājot tikai par pašlabumu sev un sev pietuvinātiem biedriem.
Ušakovs izmanto elementāras metodes, kas strādā. Arī šajā gadījumā ar fake profiliem, kas ir nu jau visas pasaules norma, šķiet. Tas ka kāds bauros vai nebauros, cik tas ir lēti, prasti un zemiski, viņa elektorātam tas būs kā pīlei lietus. Ies un balsos tāpat, jo Ušakovs māk nopirkt vēlētāju ar viņiem svarīgām izdzīvošanas elementiem - brīvbiļetes pensionāriem, pieaugošs dārziņu skaits, kā arī to renovācija, nozīmīgu apskates vietu renovācija - parki galvenokārt, un vēl šis tas, kas parastai tautai ir kā saldais ēdiens pēc iepriekšējo varu bezdarbības attiecībā pret cilvēka vajadzībām.
Un ja Tu lielāko cilvēku masu esi savācis ar smukām dāvaniņām, tad, kas Tev liedz saimniekot kā pašam tīk? Neviens no viņa nenovērsīsies, jo zin, ka tie citi ne labāk saimniekos - Saeima ir diezgan uzskatāms piemērs citu politisko spēju vadīšanas prasmēm.
16.03.2018 15:03 |

10 gadi
Reitings 196
Ok, RedJasper, redzams, ka tu arī labprāt iestājies par legalizētu zagšanu un stulbuma vairošanu.
16.03.2018 15:13 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
sīpola
Nē, kategoriski iebilstu :)
Teksta sākumā teicu - domājot ar vēsu prātu, tas ir, neskatoties uz personīgajām simpātijām vai antipātijām - tīri tikai par māku sasniegt savu rezultātu. Kas viņa gadījumā strādā, neskatoties uz to, vai kāds bļaustās vai nē.
Man personīgi Ušiks nepatīk tikpat cik pārējā kliķe valdībā un citās valstiskās organizācijās, kur amatpersonas pieņem sev izdevīgus lēmumus, ir korumpēti un ar noslieci uz valsts izzagšanu.
Un par to, ka es iestājos par Tevis minēto lietu, nav vispār nekas teikts, un to es iepriekšējā komentārā neapspriedu. Ja tā interesē - neatbalstu valsts legālu un nelegālu izzagšanu. Bet to pasakot no sava vārda sociālā vietnē, nekas nemainīsies.
16.03.2018 15:34 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kur vēl liek flīzītes uz stabu ielas, kamēr Vanšu tilts brūk kopā?

Lai Tev mierīgāks prāts, kā Stabu ielas iedzīvotāja, padalīšos ar stāstu par flīzēm, citādi rodas tāda sajūta, ka mēs te esam dabūjuši sazin kādu vērtību, kamēr tilts brūk kopā.
Visu pagājušo vasaru te cītīgi notika darbi. Plakāts vēstija, ka uz 1. septembri būs jauns ielas segums, bet ietves pabeigs līdz 15. septembrim. Un tātad hronoloģija:
1) Ielas segumu tiešām uzliek. Naktī uz 1. septembri, bet tik tālu viss labi.
2) 18. septembris. Es bērnu uz dārziņu joprojām vedu cauri šķembu kaudzēm, jo ietves pabeigtas tikai atsevišķos posmos, vairāk viņu nav, nekā ir.
3) 20. septembris. Pēc Ušakova skaidrošanās ar presi, tiek solīts, ka ietves pabeigs līdz 1.oktobrim.
4) 3. oktobris. Vēl joprojām norit pēdējie darbi, bet faktiski viss gatavs.
5) 4. oktobris. Ušakovs izmaksā būvniekiem prēmijas, neskatoties uz to, ka pašā Stabu ielas galā vēl liek pēdējās flīzes.
6) 6. oktobris. Pie iebrauktuvēm māju pagalmos visas flīzes jau šūpojas, būvnieki aizmirsuši lietus notekas un viss tas pludo lietus ūdenī.
7) 16. oktobris. Pēc iedzīvotāju nerimstošās bļaušanas gan par Stabu, gan Valdemāra ielas stāvokli nepilnu mēnesi pēc remonta darbu beigām un Bez Tabu nepagurstošās jautājumu uzdošanas atbildīgajiem, Ļ-Ko (Būvnieki) ir atpakaļ ielās, lai notekas tomēr uzstādītu. Darbs ilgst dažas dienas.
8 ) 30. oktobris. Pie tās pašas mājas, kur es 6. oktobrī gandrīz izmežģīju potīti, ar mani tas pats notiek atkārtoti. Pieņemu lēmumu ar spiciem papēžiem tur neiet.
9) šodien - liela daļa Stabu ielas bruģa izskatās sliktāk, nekā pirms tam izskatījās saplaisājušas asfalta segums, kas tur bija. Flīzes ir sadrupušas, neturas vietās, mirtākā laikā "peld" un jāiet kā pa purvu. Grūti iedomāties vēl kādu citu ielu, izņemot Stabu un Valdemāra, kurus laboja pagājušogad, kur ietves būtu sabrukušas tādos triecientempos.
Ar to visu es gribēju teikt, ka nauda ir nevis iztērēta par labu kaut kam citam, kad tilts brūk kopā, bet vispār izmesta nez kur, jo Stabu ielas ietves ir ne mazākā avārijas stāvoklī, kā tilts, ar to starpību, ka ietves nespēj apdraudēt dzīvību.
Kur palika nauda, Ušakovs mums nestāstīs.
16.03.2018 17:45 |

Reitings 2520
Alexxa, remonta laikā gana bieži tipināju pa Stabu, Brīvības u.c. svaigi noflīzētajām ielām, gan šausmām acīs vērojot darbu (ne)norisi, gan paredzot gaidāmo rezultātu. Rezultāts ir tieši tāds, kādu biju to gaidījusi. Šeit nav sāpe par to, ka kaut kam tiek, kaut kam netiek. Ja naudu nezog un neatmazgā, viņas pietiktu gan šim, gan tam. Tikai tad jaunam džipam nepietiek. :'-(
16.03.2018 18:11 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Nu skaidrs, ka saimnieko ļoti ''prasmīgi'' un vēl arī prot to propagandēt, lai attiecīgā tautas daļa notic.
16.03.2018 21:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits