"Sēdēšana uz vīrieša kakla"

Reitings 11
Reģ: 13.03.2018
Labvakar!
Sieviete rūpējas par mājām un vīrietis nes naudu mājās.
Kāds viedoklis Jums ir par šādu attiecību modeli?
13.03.2018 23:53 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Būs kāds, kas ļoti attīstās darbā, arī velta tam vairāk laika. Tāpat ārpus darba atpūtīsies, var arī mācīties, lai celtu savu kvalifikāciju un iegūtu sertifikātus. Bet tā laikam vairs attīstība neskaitās. Tikai ja šūšanu apgūst, piemēram. Citādāk jau nē, ne to šūšanu apgūt, ne arī darbā kaut ko darīt.
14.03.2018 14:56 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Tiešām te visas katru pirmdienas rītu pārlaimīgas sešos lec laukā no gultas, lai skrietu uz darbu? Es domāju, ka lielāka daļā gribētu, ja ne nestrādāt , tad darbā pavadīt mazāk laika.
Tā taču iz milzīga brīvība, tikai te izskatās, ka daudzas nezina, kā kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku, tāpēc sauc to par degradāciju.

++
Ja man būtu iespēja, es vislabprātāk strādātu pusslodzi. Tad šķiet, ka pietiktu laika gan darba, gan mājas dzīvei, gan darīt to, ko pati patiesi vēlos. :-)

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Kāpēc tik sekli par cilvēkiem domā?
tiesam:-D:-D
sekretare vai BD audzite nonstpa attistas, bet majsaimniece tupa, dzovi kura , akla un iznemot pliti neko neredz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Rīdziniece, izlasi varbūt līdz galam.
14.03.2018 14:58 |

Reitings 23705
http://www.macibaspieaugusajiem.lv/
cik daudzas stradajosas izmanto so iespeju paaugstinat kvalifikaciju?
14.03.2018 15:01 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Par sevi varu teikt ,kad strādāju katru dienu,izņemot sestdienas un svētdienas,atnākot no darba neko negribējās darīt, ok ēst pagatavoju,bet lai vēl kautko tīrītu,tur tik tiešām man bija jasanemas. , kad paliku stāvoklī, pirmo mēnesi vnk atpūtos , gulēju tik cik ilgi gribēju, gāju gulēt kad gribēju.,otro mēnesi jau aiz neko dariit tā teikt, katru dienu ņēmu un tiriju visu, katru dienu pa kādai istabai veicu kārtīgi revīziju, izmetot visu ko nevajag, tad pievāca laiks,kad jau sāka apnikt, jo visu biju sakārtojusi, grīdas sāka apnikt mazgāt ,tad sākās jauns posms, sāku katru vakaru izmēģināt dažādas receptes, draugs jau smējās, kā nāca mājās tā kāpņu telpā jau juta ka kautkas smaržo un uZreiz jau iedomājās,ka atkal es ko izmēģinu:-D. Nu beigās protams,kad sāka augt puncis ,tad vienkārši nebija spēka ko dariit, jau pagatavot vakariņas, bija sajūta ka esmu maratonu noskrējusi, pie tam pēdējos mēnešus man ļoti vilka uz miegu.
Bet lai vai kā uzskatu,ka attīstīties var gan strādājot ,gan sēžot mājās tikai jābūt motivācijai, apņēmībai.
Man darba kolēģe, mācās uz ārstiem, ņem papildus dežūras,ja kāds nevar, iet dažādos kursos, un parzin 7 valodas, atrod laiku ari lai paceļotu pa pasauli, vārdu sakot viņas dienas ir piepildītas,pie tam viņa vienmēr bija pozitīva,smaidīga , ne reizi neredzēju ka viņa būtu nomākta,dusmīga. Cilvēks vnk staroja . Es viņu apbrīnoju, jo zinu,ka tur jābūt tik tiešām pacietībai ,gribas spēkam lai to visu varētu darīt un spēkam ,enerģijai. :-).
14.03.2018 15:05 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es nedomaaju ,ka sieviete bez darba noteikti degradeejaas,vai seez viirietim "uz kakla".Ir tacu daudz viiriesu,kuri loti labi pelna,straadaa nopietnos darbos,vini nemaz negrib ,lai sieva straadaatu. Atnaakot maajaas ir prieciigi ,redzot taas siltaas vakarinas,patiikamu gaisotni maajaas,nevis paargurusu sievu,kaa biezi notiek,ja sieva arii straadaa pilnu slodzi.
Degradeeties var arii straadaajot rutiinas darbu un darot maajas darbus un neko vairaak neredzot dziivee,jo citam nekam nav laika.
Viss atkariigs no pasas sievietes,kaa sadala dienu,kaa veelaas pilnveidoties ,attiistiities.
14.03.2018 15:10 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Nu beigās protams,kad sāka augt puncis ,tad vienkārši nebija spēka ko dariit, jau pagatavot vakariņas, bija sajūta ka esmu maratonu noskrējusi, pie tam pēdējos mēnešus man ļoti vilka uz miegu.

Paldies tev par šo komentāru! :-D Attapos tagad, ka varbūt nemaz neesmu šobrīd slinka palikusi, bet tik tiešām tas tāds periods, ka grūti saņemties ko darīt, ātri nogurums iestājas |-)
14.03.2018 15:13 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Man darba kolēģe, mācās uz ārstiem, ņem papildus dežūras,ja kāds nevar, iet dažādos kursos, un parzin 7 valodas, atrod laiku ari lai paceļotu pa pasauli, vārdu sakot viņas dienas ir piepildītas,pie tam viņa vienmēr bija pozitīva,smaidīga , ne reizi neredzēju ka viņa būtu nomākta,dusmīga. Cilvēks vnk staroja . Es viņu apbrīnoju, jo zinu,ka tur jābūt tik tiešām pacietībai ,gribas spēkam lai to visu varētu darīt un spēkam ,enerģijai. .

Jā, tie cilvēki tiešām ir apbrīnojami, ar tādu enerģiju! :) Tik arī enerģijas līmeņi cilvēkiem mēdz būt dažādi.
14.03.2018 15:23 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es arii domaaju ,ka saadus cilveekus ,kaa Sognares piemeeraa ,var tikai apbriinot!
Zinu sievietes,kuraam patiik maajas darbi,un vinas nemaz nejuutaas kaa kalpones.
14.03.2018 15:32 |

Reitings 23705
inu sievietes,kuraam patiik maajas darbi,un vinas nemaz nejuutaas kaa kalpones.
ja ja sieviete ir majsainiece. Tacu ja abi strada ar viru, bet virs maja atousas un visu dara tikai sieviete tad vina apriori ir kalpone.;-)
14.03.2018 15:39 |

Reitings 933
Reģ: 25.09.2017
Personīgi es vienu brīdi arī "sēdēju uz kakla", jo biju palikusi bez darba un atrast jaunu bija dikti grūti. Vai es jutu, ka degradējos? Nē. Vai vīram patika? Jā, jo māja vienmēr bija sakopta, veļas kalni nekrājās, braucot mājās no darba vienmēr bija svaigi pagatavots ēdiens un kaut kas garšīgs (kekss, pīrādziņi, bulciņas, cepumiņi), es vakarā nebiju nogurusi un nebiju "izslēgusies" jau 9 vakarā. Vienīgais, kas bojāja idilli, bija naudiņas trūkums, it īpaši, kad ir kādi neparedzēti izdevumi, kā arī tas, ka es jutos....nederīga? Likās, ka no manis nav jēgas un bija neērti prasīt, lai iedod man naudiņu kaut kam, jo es jau viņu neesmu nopelnījusi. Bet ir jau meitenes, kurām ir vienalga. Secinājums, vīram patika (ja neskaita, ka naudiņas bija mazāk), bet es jutos slikti. Taču katra mēs esam savādāka;-)
14.03.2018 15:46 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Bet jums pašām patīk būt finansiāli atkarīgām no kāda? Tiko kaut ko gribas nopirkt, tā vīrietim nauda jāprasa...ja vien viņš jums pus algu neatdod vnk lai tērētos. Sākumā vecāki par visu maksā, pēc tam vīrietis :D tas jau arī izklausās kā viduslaikos ne 21.gadsimtā. Ja nu viņš nomirst? Vai šķiraties? Gadiem nebūsiet strādājušas, kā vispār patstāvīgi varētu dzīvot? Darbu tādām pakaļ baigi nemet. Un tad daivinga kursi un auto tiesības, vēstures pārzināšana jums neko daudz nedos :D
Tikai nevajag uztvert kā uzbraucienu...vienkārši interesanti.
14.03.2018 15:48 |

Reitings 23705
Ko nozime atkarigai no KADA? Piem mums ir vienmer bijis kopigs gimenes budzets. Un arui ar mantam nav ta mana vai tava...un ja vajag manejais esot no veikala maja piem, ir bijis pazvanu panem paketes, aizmirsu un zin kadas mierigi nopirks.Tapat ja sis man zvana lai kp [anemu es ta izdarisu. Nu ir kopdzive, sen un ilga, man tav tada majas KADA... :-P
14.03.2018 15:53 |

Reitings 23705
http://jauns.lv/raksts/izklaide/242894-miljonara-saknisa-atraitne-evija-iztiku-pelna-stradajot-veikala un nav ne beigta , ne uz ielas. :-P:-P
tikai starpia ka laba veseliba, nevis nostradiants zirgs ka daudzviet redz LV, un izbaudijusi savulaik feinu dzivi. Un tadu piemeru ir daudz. Un ja vina vispar ilgi nestradaja:-D:-D:-D
dazas ka no meness, vai meza dzivo un nez kas pasaule daras...:-O
14.03.2018 15:56 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es domaju, ka reti kurai patiktu but majsaimniecei, ja par katru nieku butu atseviski nauda japrasa (kaut vai jau minetie tamponi un paketes :D ). Ir jau ari variants, ka virietis iedod kreditkarti vai noteiktu naudas summu menesi.
Nomirt virs var ari sievietei, kura strada par minimalo algu.. un jarupejas par 2 berniem. Ari ta ir briesmiga situacija, neskatoties uz to, ka darbs ir.
Tikpat labi atraitne sanem kaut ko mantojuma... situacijas ir daudz un dazadas.
14.03.2018 16:06 |

Reitings 23705
Darbu tādām pakaļ baigi nemet. Un tad daivinga kursi un auto tiesības, vēstures pārzināšana jums neko daudz nedos
:-O:-O:-O
Tu ta nopienti? sasmejos riktigi. Kolege velak dabija labak atmaksatu darbu tiesi tikai tapec ka bijan vel klat tiesibas, otra doma paaugstinat vel ko tur , limeni vai ka saucas un klut pati par daivina instruktori kursos.
14.03.2018 16:08 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Kāpēc tad Rīgā tik daudz graustu?

Ļoti vienkārši, vīri strādā,bet maz nes naudu mājās,tādēļ sievas slikti rūpējas pa māju.:-D
14.03.2018 16:09 |

Reitings 23705
Nomirt virs var ari sievietei, kura strada par minimalo algu.. un jarupejas par 2 berniem. Ari ta ir briesmiga situacija, neskatoties uz to, ka darbs ir.
Tikpat labi atraitne sanem kaut ko mantojuma... situacijas ir daudz un dazadas.
nomirt var ari sieva un?
14.03.2018 16:09 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Es domaju, ka reti kurai patiktu but majsaimniecei, ja par katru nieku butu atseviski nauda japrasa (kaut vai jau minetie tamponi un paketes ). Ir jau ari variants, ka virietis iedod kreditkarti vai noteiktu naudas summu menesi.

+
14.03.2018 16:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)