Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neizpratnē

Reitings 86
Reģ: 22.06.2017
Iepazinos ar vīrieti divus mēnešus atpakaļ savā darba vietā, visu šo laiku regulāri apmeklēja manu darba vietu un ik pa laikam kontaktējāmies. (viens randiņš bija mēnesi atpakaļ, otrs pirms nedēļas). Tad viņš atkal pazuda uz nedēļu, mana kolēģe ir labās attiecībās ar viņu un viņa jautāja kā mums veidojas attiecības un kur pazudis. Viņš jautāja viņai vai man esot nopietni taka nolūki uz viņu, viņa atbildēja, ka jā. Viņš ir jūrnieks un rīt dodas prom uz diviem mēnešiem, tāpēc viņš atbildēja, ka diez vai es viņu sagaidīšot mājās, jo attiecības ir pašā sakumā tikai un nevēlas čakarēt smadzeni gan man, gan viņam, jo nezina ko domāšu pēc diviem mēnešiem.
Es domāju nu ja jau viņš tā uzskata tad okay, bet tad viņš vakar mani redzēja veikalā un man bija telefonam skaņa izslēgta, man bija 5 neatbildēti zvana un rakstīja, ko es darot, kur eju, gribēja lai pievienojos viņam dzert kafiju, bet es tad jau biju aizbraukusi prom, kad pamanīju ziņu. Pateica arī to, ka rīt brauks prom. Šodien atkal man rakstīja, nedaudz pačatojām un viss.
Es tiešām nesaprotu šo cilvēku, ja jau viņš uzskata, ka nav jēgas kāpēc tad raksta un zvana?
Jautāt es arī to nevaru, tāpēc, ka viņš to īsti nesapratīs un ir nedaudz dīvains. Komunikācijā diezgan neizprotams un atturīgs. Nopietnu attiecību nav bijis gadiem dēļ viņa profesijas.
Es atkal esmu no tām meitenēm kas var izturēt to, ka viņš ir jūrā 2 mēnešus pec tam 1 vai 2 mēnešus mājās, es pat vēlētos tādas attiecības un ir man ļoti iepaticies. (l)
Kā man uzvesties vai kā rakstīt, lai pielaistu man sevi klāt? Tagad divus mēnešus aizbrauks un negribu, lai par mani aizmirst.
11.03.2018 23:44 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Tā arī pasaki viņam, ka ļoti labprāt viņu sagaidīsi pēc tiem 2 mēnešiem, ka ļoti gaidīsi nākamo tikšanos, laiks ātri paskries, utml.
11.03.2018 23:56 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Es atkal esmu no tām meitenēm kas var izturēt to, ka viņš ir jūrā 2 mēnešus pec tam 1 vai 2 mēnešus mājās, es pat vēlētos tādas attiecības un ir man ļoti iepaticies.

Tā arī pasaki viņam, un tad pēc tiem diviem mēnešiem, kad viņš būs atpakaļ, redzēs. Vai tad tev ir, ko zaudēt?
12.03.2018 00:09 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Es atkal esmu no tām meitenēm kas var izturēt to, ka viņš ir jūrā 2 mēnešus

https://media.makeameme.org/created/lies-and-bullshit.jpg
12.03.2018 00:13 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Jautāt es arī to nevaru, tāpēc, ka viņš to īsti nesapratīs un ir nedaudz dīvains.

The best part. :D
Nu kā būs, tā būs. Atbrauks atpakaļ un ja tad tev uzrakstīs, tad redzēsi, ka nav aizmirsis un esi kaut kā palikusi atmiņā. Ja nē, tad nē.
12.03.2018 01:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits