Čau! Tu jau pēdējā laikā tikai uz beztēmas uzsākšanu parādies! :-D . Izbaudu savu pēdējo dienu šajā darbā. Jāpaveic vēl viens svarīgs darbiņš un tad jau pa mierīgo.
es pamazām roku pēdējos darbus šeit, ik pa laikam kāds no priekšniecības sauc risināt kādu jautājumu, saistībā ar manu aiziešanu. esmu dikti pieprasīta te kļuvusi pēkšņi.
Jāierakstās vienreiz pa 100 gadiem beztēmā.. Pievienojos tulpju gaidītāju pulciņam! 8-) Un vēl gaidu brīvdienas. Iepriekšējā nedēļas nogale tika pavadīta zem segas ar zalēm un baciļiem, tad nu jāatgūst nokavētais ar sieviešu ralliju, ballīti un weekenda izbaudīšanu! :-P
Čau! Esmu darbā, nogurums, kā vienmēr :-D pēdējā laikā diži savādāk nejūtos...lietoju D vitamīnu jau mēnešus 2, nekādas izmaiņas. un kādu mēnesi zivju eļļu kapsulās. Guļu normāli. Uzzināju, ka sieviešu dienas vakars būs jāpavada vienai, vīrietis ļoti vēlu bus mājās. (t) Gribējās papukstēt.:-D Lai jums jauka šī diena!
Čau! :) Ir trešdiena, bet es gribu piektdienu. Kaut kāds nogurums šodien, it kā labi izgulējos, bet tāpat besis, negribu neko darīt darbā! Man arī patīk tulpes, pat labāk kā rozes! Veiksmi! (l)
smieklīgi, bet zinu tikai, ka rokas bagāža 5 kg un nododamā 20 kg. par pārējo neko nezinu. :-D lidojam iespējams ar lufthansa vai turkish airlains. vot par rāmīti bail.
Traks menesa sakums darba, esmu ta aizstradajusies, ka briva laika vispar nav, tacu nedelas nogale neliels celojums ar draugu, kas nozime, ka varesu aizmirsties no visam problemam. Varbut kada Aprili plano apmeklet tulpju laukus Amsterdama? Vai ari kada jau ir bijusi?
esmu atpakaļ darbā no mini atpūtas - bijām ar vīru Stokholmā uz koncertu - un nevaru ieskrieties, no rīta vēl biju analīzes nodot. baigā skriešana, lai visu pagūtu!
es pamazām roku pēdējos darbus šeit, ik pa laikam kāds no priekšniecības sauc risināt kādu jautājumu, saistībā ar manu aiziešanu. esmu dikti pieprasīta te kļuvusi pēkšņi.
Man tā bija, kad gāju prom no vecā darba. Sākumā neviens pat nepajautāja, kāpēc eju prom, kas nepatika. Un tad, kad juridiski vairs neskaitījos darbinieks, tad pēkšņi ķēra un grāba, attapās, ka manis tak NAV! Ka viss apstājies! Ka nekas nenotiek! Ka neko nezina! Ko nu darīt! Līdz pēdējam brīdim neticēja, ka reāli iešu prom. :-D Laikam domāja, ka uzsitu sev cenu.