Da nepaarbauda nekaadus dariijumus attieciibaa uz valstiim, kuras atskiras. Man ir 4 dazhaadu valstu bankas kartes, shobriid aktiivi izmantoju 2, un taas tiek izmantotas citaa valstii ne tajaa, kuraa izsniegtas, visas kartes ir uz mana vaarda, tachu biezhi nopeerku kaut ko uz, piemeeram, teeva, maasas vai drauga vaarda, ja pashai nav laika iznjemt vai neesmu uz vietas. Viss vienmeer lieliski aiziet, atceros tikai vienu reizi, kad yoox interneta lapa atmeta manu karti, jo iepirkos ar valsts x karti, atrodoties valstii z, ar piegaadi uz valsti y :-D Bet vispaar censhos maksaat ar paypal, kur tas nav iespeejams. Kur nav iespeejams, tur nu atliek maksaat ar karti, ieprieksh palasot atsauksmes par veikalu:-D
Vispaar veel joprojaam ir pietiekoshi it kaa nopietnu interneta veikalu, kuri nav 3D droshiibas sisteemaa un reaali jebkursh ar nokopeetu karti var shopingot :-D Esmu lasiijusi, ka pie lielaakaam summaam bankai zaudeejumus atmaksaa tirgotaajs, kursh nav nodroshinaajis sho 3D sisteemu un ka reaali uzkjer tos, kas buko viesniicas un lidmashiinu biljetes vai preces iepirktas aptuveni virs 1000 USD summas, savukaart kaut kaadas pasuutiitas preces uz dazhiem simtiem - nu kursh ies vinjas mekleet, turklaat starptautiskaa liimenii, tas neatmaksaajas. Zinu, ka, piemeeram, ASV bankaam ir pashrisks, debetkarteem 50USD, paareejo atmaksaa, ja pazinjo bankai par notikusho 2 dienu laikaa, kaa ir LV, nav ne jausmas, tas ir jaaprasa attieciigajaa bankaa, tachu LV man shkjiet arii atmaksaa, ja banka konstatee, ka klients nav veicis dariijumu, man nav ne jausmas, gan jau kaadai citai forumaa ir pieredze 8-)