Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

SOS

Reitings 11
Reģ: 27.02.2018
Ceru,ka varēsiet kaut ko ieteikt, bet nu tātad lieta ir sekojoša:
Izdomāju,ka gribu iet strādāt uz Maximu, bet tieši nakts maiņās par zāles darbinieku, jo pa dienu man nav īsti laika,jo man ir paralēli vēl jāmācās (neklātienē gan), bet nu tomēr + vēl citas lietas jādara, kā arī vispār galvenais,kāpēc tieši vēlējos uz nakts maiņu, jo protams vairāk maksā. Zāles darbiniekam Maximā dienas maiņā stundas likme jau tā ir nekāda- 2.85 eur/ brutto, kas sanāk 1.95 eur uz rokas, tas sanāk,ka strādājot pilnu maiņu (10h) mēnesī cilvēks tur nopelna knapi jo knapi 300 eur. Bet nu ne par to ir īsti stāsts.
Es aizbraucu uz Maximas galveno biroju pie vadītājas un skaidri pirmajā reizē jau pateicu,ka vēlos strādāt konkrētā veikalā ,kas ir tuvāk pie manām mājām un tieši nakts maiņu - viņa saka, okey.
Nočakarējos ar to OVP un sanitāro gr. un vakar aizbraucu pie viņas atkal ,lai uzrakstītu kk iesniegumu un beigās līgumu noslēgtu. Šodien man atkal bija jābrauc klausīties datorā lekcijas par Maximu,testus pildīt.. Okey..aizbraucu un izdaru to.. Pēc testa izpildīšanas man cita sieviete iedod formu uzmērīt, kas man liekas jau dīvaini,jo itkā to jau man vajadzētu dot tajā veikalā ,kurā taisos strādāt.. okey, uzvelku.. Pēc tam ejam lejā uz Maximu un viņa ir sapratusi ,ka es strādāšot tajā maximā pie viņas un jau taisās likt mani pie darba,kad es pēkšņi attopos un saprotu ,ka te kaut kas nav un saku,ka man vispār šajā maximā nav paradzēts strādāt.. Ejam augšā pie direktores un tā sieviete to pasaka , a direkote ķip neizpratnē, jo man esot te jāstrādā. Es saku kādā sakarā,jo es jau no sākuma jums teicu,ka vēlos tajā konkrētājā maximā strādāt ,kas pie mājām man ir tuvāk.. (e) Pati kaut ko ir sačakarējusies un tad itkā es esmu vainīga,jo neesmu neko teikusi ,ka gribu konkrētajā veikalā,lai gan jau no paša sākuma to teicu un vēl arī to ka gribu tieši nakts maiņu, a viņas vadītājā veikalā nakts maiņas nemaz nav.. A problēma tāda,ka līgumu es jau vakar noslēdzu un tākā es domāju,ka viņa zin to,ka es taisos strādāt savā izvēlētajā veikalā,tadd neko diži nepārlasīju un parakstīju. Nu labi, pazvana uz to veikalu uz kuru es gribēju un prasa direktorei vai esot kāda brīva vieta zāles darbiniekam ( šito prasīšanu par brīvo vietu gan es nesapratu jo kā nekā i-netā pilns ar viņu vakancēm ,ka darbiniekus vajag un vēl prasa, bet nu jā..) viņa saka ,ka jā ir.. bet šitā direktore piemin ,ka es vēlos tieši nakts maiņu a tā pie kuras es vēlējos strādāt, esot atbildējusi,ka es nakts maiņu neizturēšot.. Nu tādas dusmas man parāva,kad to dzirdēju,jo viņa pa telefonu viņai zvanīja un visu labi varēja dzirdēt.. Nu un tad sanāk,ka viņa grib mani likt dienas maiņā un tagad man esot jābrauc pie viņas ,kur es gribēju no paša sākuma jau strādāt un nu nezinu ko darīt tagad !? Jo es netaisos strādāt dienas maiņā par tik smieklīgu algu.. Protams es varu aizbraukt un mierīgi tai direktorei bliezt pretī, to ,ka jums internetā ir pilns ar vakancēm un ka viena no tām ir ,ka jums ir vajadzīgs tieši darbinieks nakts maiņā un tagad ,kad jums piesakas ,tad jūs sakat ka nevarēšu izturēt? Nu kā viņa to var zināt? Tieši tāpēc ir dots pārb.laiks 3 mēn. un ja kaut kas neapmierinās vari droši atlaist mani..
Man garīgais vairāk nav..Ar Maximu vairāk negribu neko saistīt ja var šitā čakarēt un es vēl beigās itkā esot vainīga,jo neesmu neko teikusi. Cerēju,ka mana izvēlētā veikala direktore būs normāla, bet pēc telefona jau var spriest,ka nē, + pateikt,ka es neizturēšu ..?? ( nu tad varbūt vispār neliekat tādus sludinājumus ja jau uzreiz varat pateikt ,ka tu neizturēsi nakts maiņu neredzējusi mani vispār )
06.03.2018 12:58 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
bija problema, kura tika atrisinata! tagad tu nolaidi tvaikau un... brauc, saki, ka gribi nakts mainu, jo uz to tu piesakies, ja vini saka, ka neizturesi, tad prasi vai tas ir, ka tev uzsaka darbu, vai vienkarsi no zila gaisa baida, piedava tiesi ta, tos tris menesus parbaudes laiku un tad lai runa talak!
06.03.2018 13:04 |

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 14.05.2011
P.M. Just in case.
Var saprast tavu situāciju, bet šī gan nav pirmā reize kad par maximu ko tādu dzirdu. :-/
06.03.2018 13:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)