Ļoti muļķīgi. Nesen biju pie astroloģes, viņa teica,ka man ir vajadzīgs vīrietis, kurš ir auns. Viņš būšot stingra rakstura, vīrišķīga profesija, citas tautības un es viņu satikšu, kad beidzot iziešu ārā no mājas.
Atradu darbu un viens klients man ļoti iepatikās jau no pirmās dienas, kad viņu ieraudzīju. Varēja just arī interesi pret sevi no viņa puses. Ar laiku uzzināju, ka viņš ir auns, jūrnieks, 8 gadus vecāks. Pēc tautības viņš ir krievs, viņam ļoti stingra nostāja ir pret alkoholu, smēķēšanu, pīrsingiem. (nepatīk smēķētājas un nesaprot katru nedēļu dzīvojoties pa klubiem dzerot )
Nebiju satikusi viņu mēnesi un pirms pāris dienām viņš bija atnācis uz manu darba vietu. Pēc tam mēs norunājām aptuveni divas stundas. Uzaicināju viņu FB, divas reizes esam sarakstījušīes, taču viņš pirmdien brauks jūrā uz diviem mēnešiem.
Es nezinu ko domāt, vai tur būs kaut kāds turpinājums? Divas dienas nav neko rakstījis. Man viņš tiešām ļoti patīk, es vienmēr esmu tādu vīrieti vēlējusies. (izskats, raksturs, nodarbošanās) Esmu arī gatava gaidīt tos divus mēnešus mājas, taču nezinu vai viņš vispār dos par sevi kādu ziņu.
Nevar būt, ka astroloģes vārdi un tas vīrietis ir kāda sakritība? (viņa arī teica,ka man sāksies jauns dzīves posms februāra beigās/marta sākums).
Ko jūs pēc šī visa domātu? Mestu mieru, jo pirmdien aizbrauc vai tomēr censtos uzturēt kontaktu?
P.S. mana mamma bija arī pie tās pašas astroloģes un viņa teica, ka mana mamma ir izteikta vadītāja. Viņai būšot piedāvajums un uz vasaru/ pavasari jauns amats. Nedēļu pēc astroloģes apmeklējuma mammai piedāvaja vadītājas vietu, kad tiks atvērta jauna filiāle.