Valkāju un patīk, silti un skaisti (manuprāt) :D Bet nu es arī nenēsāju līdz celim vai garāku, lai pēc tantes izskatītos :D Un jā, gribu jaunu kažoku, neskatoties uz to, ka man jau ir un ka uzvelku apmēram 2 nedēļas sezonā :D
Pilnīgs un galīgs nē. Esmu bijusi kažoku fabrikās, arī pēc redzētā ar nostāju saku savu "nē". Kā arī nav vajadzības pēc kā tāda, izvēlos mākslīgo kažokādu, tās ir tikpat estētiskas. :)
valkaju gan,tas nekas,ka man te ziemas isti nav,tapat valkaju,kazoks man ir svarigs,parada,ka varu atlauties,patik bildeties sava kazoka,kad fona ir eifela tornis
Jā, valkāju. Viss februāris bija ļoti auksts (un priekšā vēl marts), tāpēc sanāk valkāt. Pirku dažus gadus atpakaļ, izskatās kā jauns. Noteikti iegādāšos vēl.
Valkāju kad ir patiesām auksti , Februāris bija auksts, es biju laimīga ka nesalu, jā, kažoki ir daudz smagāki. Tomēr ja jāizvēlās priekš liela aukstuma - izvēlos kažoku un apakšā varu vilkt ko vieglu, kā blūzīti, nevis slāņot entos dzemperus. Man kažoks ir funkcionāls izstrādājums un nekas vairāk.
Kažociņš ir visskaistākais, kad ir mugurā tā pirmreizējam īpašniekam.
Jap! :-) Nenēsāju, nenēsāšu, pat, ja tas būtu veidots, nedarot pāri dzīvniekiem, man pats par sevi tas liekas neglīts apģērba gabals, turklāt mūsdienām nevajadzīgs.
Man nepatīk kažoki, neesmu redzējusi nevienu, par kuru varētu teikt, ka gribētu sev. Nepatīk spalvaini apģērbi, liekas, ka kažoki piemēroti vairāk kundzēm gados, neredzu, kad pie Latvijas klimata tos vilkt, ja vien dažas dienas gadā.
Nenēsāju un nenēsāšu. Kažoku industrija ir kaut kas absolūti vājprātīgs, nekad to neatbalstīšu. Es lieliski izskatos arī parastā mētelī. Kažokam jāpaliek pie tā, kurš ar to piedzimis.