sāpīgajiem piena sastrēguma bumbuļiem (tādi būs)
Nu jau, nu jau - uzteiz ar garantiju "tādi būs"! A man, lūk, nebija! 8-)
Es ļoti neiespringu uz visa kā pirkšanu "ja nu noder", bet bija lietas, kuras iegādājos, kad radās nepieciešamība un tās noderēja arī tad, kad mazā stipri bija paaugusies:
- Multi Mam krēms (es izvēlējos tieši krēmu-balzāmu, ne kompreses, man patika);
- Weleda kliņģerīšu krēms apsārtumiem uz dupša un visādiem izsitumiem. ĻOTI labs, noder visu pamperošanās laiku;
- Traumeel ziede - sākot jau no šuvju vai plīsumu apstrādāšanas (ja tādi būs), beidzot ar visādiem zilumiem (man bija uz kājām daudz no ratu nešanas pa kāpnēm), citām ādas traumām, noderēs arī bērniņam, kad sāksies punu un zilumu un skrāpējumu laiks :);
- Viburcol svecītes;
- nabai, man šķiet, pilnīgi neko nesmērējām, tikai patīrījām ar spirta salvetītēm;
- kumelīšu, ķimeņu un fenheļa tējas - noderēs gan sev, gan bērniņam;
- krūšturu ieliktnīši (pret piena noplūdēm).
Kas man šķita vieni no the-best pirkumiem attiecībā uz aprūpes lietām:
- plānā 50% kokvilnas / 50% kokosa šķiedru sedziņa. Tāda it kā austa, bet ar caurumiņiem - vasaras laikam ideāla gan pastaigās dodoties, gan mājās dzīvojoties;
- Lodger bunkeris (dubultais), kuru nopirku pirmajā rudenī un lietojam joprojām (mazajai nepilni 2 gadi) - līdz mazā sāka staigāt, nebija jāpērk kombinezoni, biezās bikses, zābaki u.t.t.
Tā uz sitiena vairak neko neatceros, bet atceros, ka esmu mēginājusi gan slingus, gan ergosomas - nekas no tā man īsti nepatika (un mazajai ne tik).