Pirmdienas BEZtēma

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Laaabrīt!
Darba galdam putekļi noslaucīti/nopūsti, silta tēja priekšā un lēnām briestu darbiem.
Šodien uzvilku cepuri, jo vakardienas sajūtas lika domāt, ak esmu apaukstējusi galvu :(
26.02.2018 07:59 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Profesore es nesaprotu, a viņa nezina ka darbiniekiem ir tiesības uzteikt darbu. (t) Ja nu piemēram, nezinu, cilvēks drīz precēsies un brauks prom uz citu pilsētu dzīvot pie vīra/sievas, tāpēc uzteiks darbu, sanāk tas arī ir dienesta "noziegums"?
.
Interesanta informācija, AB.LV banka tomēr pašlikvidēsies.
26.02.2018 23:12 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Man dažreiz rodas jautājums, kādi mošķi strādā klientu apkalpošanas centros. Nerunājot pat par to, ka nespēj atbildēt uz maniem itkā vienkāršajiem jautājumiem, bet maļ kaut kādu murgu, bet pats pats labākais - uz manu epastu, kur lietotājvārds man ir mans vārds un uzvārds (piem. Aija Rozīte - [email protected]), un apakšā vēl parakstos (Ar cieņu, Aija Rozīte), man atbild, uzrunājot mani pavisam citā vārdā ("Labdien, Maija"). Līdzīgs manam, bet cits vārds! Un man nav rets vārds, lai cilvēki to ieraugot brīnītos. Ak vai man dieniņ :-D
Es sapratu, ka dažiem labiem uzņēmumiem nav vērts rakstīt epastus, un vienkarši ir jāzvana, kad rodas kādi jautājumi. :-D
Starpcitu, tas nav ne mans īstais vārds, ne uzvārds, ne epasts. Tas tā, troļiem un meitenēm ar piezīmju blociņiem. :-D:-D
26.02.2018 23:33 |

Reitings 30
Reģ: 26.02.2018
Man ir nepieciešama Jūsu palīdzība!
Vai TU lasi, vai kādreiz lasīji žurnālu Lilit?
Piedalieties manā sievietes aptaujā par žurnāla Lilit sievietes tēliem! Jūs man ļoti palīdzēsiet manā bakalaura darbā, un tas aizņems ne vairāk kā 5 minūtes no Jūsu laikā!
Iepriekš paldies un sūtu Jums daudz plusiņu karmai! Bet, ja Jūs vēl arī dalīsieties ar aptauju ar kādu, tad Jūs esat manas dievietes! Un atceraties - visu var karaļi, bet karalienes var vēl vairāk!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyVroe0_Xb5gvtEB3PLtuPotZtTAceKVffO2zszoCL5olRfA/viewform#responses
27.02.2018 14:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits