Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Laba pudele, kur?

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
Vīrietim tuvojas 30 gadu jubileja, vēlos viņam uzdāvināt 30 gadus mucā noturētu alkoholu. Jautājums ir tikai kādu un kur meklēt? Spirits&wine mājaslapā redzēju pudeles gan pa 70, gan 400€. Varbūt kādai ir ieteikums par to uz kādu pudeli skatīties un kur vispār meklēt? Mans cenu maksimims ir ap 150€
24.02.2018 20:14 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Šeit!
https://www.facebook.com/ChateauVerdens/
Mans, necils vīnu veikaliņš netālu no Dominas, bet tur ir ne tikai vīni, bet arī konjaki. Turklāt tur ir tāda konjaku sērija, kura izlaista konkrētā gadā, uz etiķetes rakstīts tas gads un paredzēts tieši dāvināšanai uz jubilejām. Cenas bija, šķiet, no 50 eiro uz augšu, jo vecāks, jo dārgāks, bet tur 100% ir.
Es gan stiprajos dzērienos neorientējos, bet vīrs un kolēģi zināja komentēt, ka tur ir nopērkami tādi dzērieni kā nekur citur Latvijā. Katrā ziņā pudeles dāvanai meklēju tieši tur.
24.02.2018 20:24 |

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
Turklāt tur ir tāda konjaku sērija, kura izlaista konkrētā gadā, uz etiķetes rakstīts tas gads un paredzēts tieši dāvināšanai uz jubilejām.

Ooo, šis būtu ideāli, paldies! 
24.02.2018 20:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)