Izklausās nevis pēc necieņas,bet gan pēc cacas,.
Pirmkārt, viņa attieksme pret mani ir vienkārši nožēlojama. Īrējam dzīvokli, bet nē - viņš nemaksā rēķinus, tāpēc ir parāds jau par diviem mēnešiem! Viņš to nav teicis, bet acīmredzot domā, ka man tas būtu jādara
Domā vai nedomā bet ,ja esat kopā varēji piedavaties palīdzēt kamēr nokartojas finansiālā situācija viņam, arī es neko no rēķiniem nemaksāju un ne jau tādēļ,ka negribētu vai nevarētu, draugs vienkārši pateica,ka pats grib visu maksāt, bet mums ir noruna,ja kas viņš man teiks un ja varēšu palīdzēšu.
Bet tu redz, daugas nemaksā, a kas man tagad vai būs tas jādara? Tas tak vīriešu pienākums!
Otrkārt - vakarā viņš atvelkās no darba,un tā vietā, lai veltītu man laiku, viņš dodas uz virtuvi pierīties. Tāda sajūta, ka esmu tukša vieta
Nu vispār no darba neatvelkas ,bet gan atnāk, tas kā tu izsakies,jau parādā cik pati "cieni" draugu, jo redz princesei nevelta laiku! Un kas notiks,ja kamēr viņš ēd ,kopā pasēdētu um parunātu?
Treškārt - viņš mājās ir tikai no rīta un vēlu vakarā atpakaļ - viņam vienkārši nav laika man..
Ceturtkārt - brīvdienās mēs dodamies iepirkties. Nu varētu man kaut ko jauku uzdāvināt. Taču nē - man ir jāizprašņā visu laiku, lai man nopērk kaut ko jauku.
.
Laikam nepieļauj domu,ka cilvēks ir noguris,un grib atpūsties, un kā tad būtu viņam jāvelta laiks tev? Galvina japaglauda? Kā?
Ja jums ir problēmas ar ires maksu,tu vēl gribi lai viņš tev vēl pērk kautko?
Atvaino necieņa te ir nevis pret tevi bet gan tu necieni draugu. (t)