Viedoklis no malas?

Reitings 20
Reģ: 16.02.2018
Vai es daru, pareizi, ja esmu kopā ar vīrieti, kurš mani mīl, bet tajā pat laikā:
-----
- kad ir nokaitināts par jebko, kas nav saistīts ar mani, uz manis kliedz
-
- agrāk esot kopā ārā, svētkos, dažreiz atstāj mani. Ir bijis tā, ka es zvanu un prasu, kur palika, viņš pasaka, ka jau aizgāja uz pieturu, lai brauktu mājās
-
- viņam ir kāds, kuram viņš var uzticēt visu, bet tas kāds neesmu es. Tā ir sieviete, kuru pazīst jau vismaz 5 gadus, ar kuru kopā reiz strādāja un bija pat iemīlējies, bet, kā saka, attiecības neveidoja. No tā, ko zinu, viņi viens otram "kā iet?" apvaicājas reizi mēnesī, dažreiz viņš viņu paaicina pie sevis pa dienu uz darbu
-
- grib ar mani bērnu, jo tad redz viņa dzīvei parādītos jēga, bet nevar man atļaut ieskatīties viņa aizbloķētajā telefonā
-
- uz desmit viņa draugiem 9 būs sievietes, 1 vīrietis, tas pats tikai kolēģis darbā
-
- ir stāstījis par to, kā gribētu reiz aiziet kur kopā (neitrālā vidē) ar darba kolēģi, kurā bija iemīlējies, kamēr man, lai pierunātu viņu iziet ārā, stundām jālūdzas
-
- kad ir nauda un vēlme, iedzer, janvārī gandrīz katru dienu
-
- viņa telefonā agrāk neko aizdomīgu neatradu, bet nesen atradu padsmitgadīgas meitenes bildes (ne kailfoto). Sākumā nesaprata, par ko es pārmetu, tad teica, ka patika mati, tāpēc saglabāja, vēlāk izdzēsa pilnīgi visu, kas bija telefonā, arī mūsu foto. Lūdzās piedošanu, ka vainīgs, aizskatījās, bet stāstīja, ka ne ar vienu nekur neiepazīstas slepeni, kam es ticu, jo mājās ir laikus un ja kas būtu, to gan jau varētu manīt uzvedībā un mistiskās īsziņās, kas nepienāk nekad
-
- saņem 2 algas, bet neprot sabalansēt savu naudu, lai neattaptos ar "iedod man tam, tam, tam, nopērc to, to, to"
-
- viņam ir daudz ar kredītiem saistītu parādu (situācija - algu saņem, nomaksā, desmit dienas pēc algas nav naudas)
-
- vārdu "paldies" nedzirdu gandrīz nekad
-
- var uzģērbt baltu kreklu uz darbu, bet dažreiz mazgājas knapi reizi nedēļā un lūdzies, cik gribi, neies un to nedarīs
-
- ja kādam par ko pasaka paldies, visiem svešiem, darbā, veikalā, bet ne man. Ar sievietēm neko nopietnu nedomājot, joko, flirtē
-
- stulbs joks izskanēja, bet teica, ja nogriezīšu matus, viņam vairs neesmu vajadzīga
-
-
Ir vēl daudz kas, ko uzskaitīt un es negribēju šīs lietas pārrunāt ar sev tuviem cilvēkiem, bet gribēju dzirdēt viedokli no malas. Jūs uzreiz iedomāsities sevi manā vietā un teiksiet "es tā nevarētu dzīvot, manējais nekad tā nedarītu", bet.. nezinu. Sanāk tā, ir tā mīlestība, pieķeršanās, pieradums, bet es jūtos tomēr necienīta, nenovērtēta, man visa motivācija, kas varēja būt, lai ko censtos, uzlabotu, palīdzētu remontēt mājokli, par ko gadiem pats nav licies zinis, viss zūd. Neceļas roka. Liekas, ka nav prātīgi būt kopā ar tādu cilvēku. Piebildīšu, ka dzīvojam kopā mazāk par gadu, agrāk viņš ne ar vienu nav dzīvojis kopā. Mums ir mazliet virs 5 gadu starpība. Viņam ir pāri 30 jau. Nekādi bagātnieki neesam, dzīvojam ļoti pieticīgi. Es laikam esmu dumja un bez pašcieņas, ja ļauju, ka ar mani tā apietas. Vēl gan piebildīšu, ka viņš uz visu skatās ar aizdomām pats, nu tā "neko labu šajā pasaulē negaidi", jo var teikt, ka uzauga bez ģimenes un arī man itkā pa jokam, bet ir prasījis "arī tu mani pametīsi?" Stulbi, ka esam viens otram tuvākie cilvēki un dvēseliski atklātības brīži ir bijuši pietiekoši, bet nav tās maksimālās uzticības. Zinu, ka šī ir sirds kratīšana, bet tiešām, šobrīd man nav ar ko parunāt par šo visu.
21.02.2018 07:37 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Lai aizbrauktu uz ārzemēm ,tāpat ir vajadzīga nauda pirmajam laikam un jānoskaidro ,cik izmaksā dzīvesvieta ,vai arī ir bezmaksas un kādi tēriņi ir par pārtiku. Brauc uz ārzemēm, ja 100% esi droša,ka būs viss labi un kāds jau strādā ,jo no paziņu stāstiem tur veiksme ir 50/50. Gadās krāpnieki, vai arī nenodrošina tik daudz darbu ,lai būtu pietiekami liela peļņa utt. Ieteiktu neviss dot viņam naudu cigaretēm un visādiem štruntiem ,bet gan sākt atlikt savām vajadzībām, nākotnes dzīvei. Kad prasa saki,kad vnk nav naudas..Lai psiho! Galu galā mums otram nav jānodrošina atkarību raisošu vielu pirkšana.
Es zinu kā ir ,ja jāiet prom no kopdzīves , jāsākt dzīvi atsevišķi un ar naudu ir kā ir.
Vari mēģināt Latvijā strādāt ,bet vajag naudu pirmajam mēnesim vismaz istabiņai, lai varētu paēst, e-talonam,ja darbs nav tuvu pie dzīvesvietas. Vārdu sakot ,tāpat jābūt iekrātiem kādiem 500Eur un darbam arī vismaz ar 500Eur algu uz rokas, ja vēlies sākotnēji izdzīvot Rīgā, vai arī jāiet tur,kur nodrošina darbs dzīvesvietu.
21.02.2018 13:32 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Vai arī ej padzīvo pie draudzenēm vai radiem(ja ir) ,kamēr meklē darbu un visu nomaini.
21.02.2018 13:36 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Tiesam gruti noticet, ka tadi viriesi pastav - ar visiem siem trukumiem kopa. Man ir loti gruti saprast sievietes, kuras pie tadiem viriesiem turas, laikam tapec, ka loti noverteju gan sevi, gan savu laiku un man ir labi pasai ar sevi. Sis tev laikam butu jaiemacas :) Ja pie apvarsna paradas virietis ar kuru varetu but vel labak, tad, protams, ir verts apdomat, bet glabt un mainit un audzinat virieti nav manas intereses - tadi, lai dzivo ar mammu.
21.02.2018 13:37 |

Reitings 20
Kāda zina, kur ir kādas populāras lapas (feisbukā?), kur ielikt mantas atdošanai/pārdošanai? Mēbeles, somas, istabas lietas, kas tāds. Izņemot ss.com un atverskapi.
21.02.2018 13:48 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
No kuras pilsētas esi, tur parasti ir tās tirgus lapas, tur arī liec.
21.02.2018 13:50 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
Drausmas. Man laikam nesaprast, kā vispār var kautko tādu paciest.. Es labāk par mūķeni kļūtu nekā ar tādu kopā būtu.
21.02.2018 13:52 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
bet arī iešana prom nenotiek vienā dienā, mantas jāved un ja man vēlreiz nāksies pārbraukt, es visu vai nu pārdošu vai atdošu labdarībā.

Tad, kad Tu no sirds būsi pienēmusi lēmumu iet projām, Tava pārvākšanās noteikti neilgs vairakas dienas, jo Tev jau pamatu pamatos prioritāte būs nevis mantas, bet tikt projām! Šādos brīžos ir ĻOTI viegli izvērtēt to, kas ir patiesi nepieciešams un kas ir tikai liekas šmotkas ;)
21.02.2018 13:55 |

Reitings 951
Vārdu sakot ,tāpat jābūt iekrātiem kādiem 500Eur un darbam arī vismaz ar 500Eur algu uz rokas, ja vēlies sākotnēji izdzīvot Rīgā, vai arī jāiet tur,kur nodrošina darbs dzīvesvietu.

Ja ir vecāki, ģimene kāds draugs, draudzene, tad mierīgi var kādu mēnesi iztikt bez šāda kapitāla... Godīgi sakot, man dzīvošana atsevišķi beigās izmaksāja lētak, nekā ar manu ex, lai gan pārvācos dzīvot uz citu pilsētu uzreiz :D
21.02.2018 13:59 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Jasaka,tev gan ir nervi,ko tādu paciest un to tavs draugs redz un to ļoti labi izmanto,jo piedod,ka tā teikšu ,tak naivā "tomēr ja nu viņš mainīsies" meitene man tak atkal piedos,ja es "padziedasu" kādu žēlabainu tekstu no sērijas mīļā es mīlu tevi, un tu man esi viss,bet kad bus slikti tad visi sliktie vārdi tiks tev adresēti,jo tak piedosi atkal kārtējo reizi un tā uz to riņķi vien tu iesi,kamēr nesāksi sevi cienīt un saprast ka tā ko tu raksti nav mīlestība bet gan morala bradāšana pa tevi,klaja ņirgāšanās.
Un vienā komentārā rakstīji ka dāvinājis dārgas dāvanas kolēģei, bet tev? Tev pateica,ka nav naudas vairāk vai kā? :-|
21.02.2018 14:04 |

Reitings 20
Viņš citai, kurā bija samīlējies, sūtīja rožu pušķus uz mājām 70 eiro vērtībā, bieži. Man uz dzimšanas dienu uzdāvināja konfekšu kastīti. Savam svētku galdam dzimšanas dienā, viņam dzimšanas dienā es klāju galdu. Es pat piedāvāju aiziet uz picu vai kaut kur un pati izmaksātu, jo viņam tobrīd naudas nebija, bet manis dēļ viņš pakaļu pat nedomāja pacelt. Es gan varu iedomāties, ja kādā jautājumā zvanītu kolēģe (ne tā, kurai dārgas dāvanas dāvināja, bet uz kuru cerēja), aizskrietu prom palēkdamies. Un cik reizes man par viņu ir stāstījis, cik viņa laba, cik viņai dzīve bija grūta, viņam viņu gribējās pažēlot. Viņš teica, ka ja mums būtu meita, viņš dotu viņas vārdu, bet es to ciest nevaru. Un zinu, ka pati daudz ko varu pārspīlēt, bet izlemt manā vietā iespējamā bērna vārdu, man bez nekādas teikšanas. Ak tu debess. Vēl viņš saka, ka ja pametīšu viņu, viņš padarīs galu, kam gan es neticu, jo pat priekš tā viņš ir par lepnu un ar baigo ego, pie tam, ka es viņa dzīvē neesmu tik ilgi. Es jūtu, ja viss paliks tāpat, es nodzīvošu kaut kādu neveiksminieces dzīvi.
21.02.2018 14:16 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
No malas raugoties, es to tipiņu neuzskatu par vīrieti. Tas pirmkārt. Otrkārt, Tu pa īstam un viegli spēsi viņu pamest, kad beidzot sapratīsi, cik patiesībā esi vērtīga, un esi pelnījusi pašu labāko šajā dzīvē. Kad apzināsies savu vērtību, un tiešām to sajutīsi, Tu aiziesi neatskatoties, drīzāk pat aizskriesi.
21.02.2018 14:21 |

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
Visu diskusiju nelasīju, bet šie
- kad ir nauda un vēlme, iedzer, janvārī gandrīz katru dienu
-
- saņem 2 algas, bet neprot sabalansēt savu naudu, lai neattaptos ar "iedod man tam, tam, tam, nopērc to, to, to"

man būtu pamatīgs deal-breaker. Par pārējiem vel varētu diskutēt.
Un kas tas par sviestu apzināti taisīt ārlaulības bērnu?
21.02.2018 14:22 |

10 gadi
Reitings 5781
Reģ: 04.05.2009
Kāpēc ir jātērē laiks mantu atdošanai/pārdošanai, atstāj vecim par piemiņu. Somas nav jāatdod, tajās saliksi savas mantas, kad iesi prom. Kura bija tā diskusija, kurā meitene pameta līdzīgu indivīdu un tagad ir laimīgās attiecībās?
Kad viņš lūgsies lai paliec un pasīs piedošanu- ej prom neatskatoties. Vislabāk būtu pazust kamēr viņš ir darbā.
21.02.2018 14:53 |

Reitings 951
Kura bija tā diskusija, kurā meitene pameta līdzīgu indivīdu un tagad ir laimīgās attiecībās?

:-D Nezinu par diskusiju, bet arī varu šim piebiedroties. Tāpēc jau saku - tajā dienā, kad autore pati sev būs nodefinējusi, ka ir gatava iet projām un attiecības izbeigt, mantas būs otršķirīgas. Es atstāju ĻOTI daudz ko ex, tostarp vairākus tūkstošus EUR vērtu ieguldījumu dzīvokļa remontā, tomēr svarīgi jau kā sev to "noraksta" - es to uztvēru kā vienkārši savu īres maksu par tiem gadiem, ko dzīvoju tajā dzīvoklī, toties viņa jauna sieva tagad dzīvo (un sadzīvo) ar tādu interjeru, kādu izvēlējos es! :-D:-D:-D
21.02.2018 15:01 |

Reitings 4227
Vai es daru, pareizi, ja esmu kopā ar vīrieti, kurš mani mīl, bet tajā pat laikā:

Un tagad pasaki kur te ir tā mīlestība?
Viņš citai, kurā bija samīlējies, sūtīja rožu pušķus uz mājām 70 eiro vērtībā, bieži. Man uz dzimšanas dienu uzdāvināja konfekšu kastīti

, ja kādā jautājumā zvanītu kolēģe (ne tā, kurai dārgas dāvanas dāvināja, bet uz kuru cerēja), aizskrietu prom palēkdamies. Un cik reizes man par viņu ir stāstījis, cik viņa laba, cik viņai dzīve bija grūta, viņam viņu gribējās pažēlot. Viņš teica, ka ja mums būtu meita, viņš dotu viņas vārdu, bet es to ciest nevaru

(t) īsta mīlestība:-/
21.02.2018 15:14 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
AK DIEVS, mī un žē. Nu kā tā var dzīvot?!
Aizej prom un neatskaties, uzreiz nomaini telefona numuru. Labāk, kamēr viņš darbā.
21.02.2018 16:14 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Bija man kādreiz eksemplārs, kuram piemita vairākas, bet ne tuvu visas Tevis pieminētās iezīmes. Īpaši specifiska - tā aizlaišanās no pasākuma uz mājām neko nepasakot. Kaut kāds vējš tai galvā brīžiem svilpoja. Plusā tam vēl šis tas citādāks. Piemēram turēšanās mātes brunčos. Ilgi bijām, bet aizaugām katrs uz savu pusi. Strīdi, pašķiršanās, beidzās tas viss ar savstarpējas cieņas pilnīgu zudumu un katastrofāli. Bet labi, ka beidzās. Bet pie tiem brunčiem, cik dzirdu, viņš turas joprojām...
Ja vīrietim ap 30 attiecības, kurās ir arī kopdzīve, ir tikai prmās un arī tikai gadu, tad sāktu domāt, ka šāda veida problēmas ir bijušas arī iepriekš - un būs arī nākotnē.
21.02.2018 16:25 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Pārlasīju sīkāk, arī to, kas pa vidam komentāros sarakstīs, nu joooohaidiii. Prom! Ko kājas nes!
Ja €rica pieminētā aizlaišanās, kamēr viņš ir darbā, man citos apstākļos liktos zemiska un negodīga (arī atvadīties ir jāspēj cienīgi), tad šis gadījums pilnīgi pieprasa tādu scenāriju. Pirms tam gan ir jābūt sarunai, kas dod mājienus, bet ne tieši pasakot - aizeju rīt.
21.02.2018 16:47 |

Reitings 4227
Un pēc visiem taviem komentāriem šķiet tu esi viņam tāds pagaidu variants, kamēr dabūs to otru meiteni un nesaki ka viņi ir tikai draugi,jo tas kā pret tevi izturas un kā pret viņu nav pat salīdzināms:-/
21.02.2018 16:51 |

Reitings 91
Reģ: 06.02.2018
Jāpiekrīt viedoklim, ka jūsu attiecības nav veselīgas. Izskatās, ka mīlestība, ja tur tāda ir, tad tikai no Tavas puses. :-/
21.02.2018 19:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits