Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Noīrēt dzīvokli par 300 eiro mēnesī Rīgā – mīts vai realitāte?

 
Reitings 1067
Reģ: 15.06.2016
Vasarā gribu uz mēnesi noīrēt sev dzīvokli. Sludinājumu servisos ir daudz piedāvājumu. Pat mūsu mājā viens cilvēks izīrē foršu dzīvokli. Un maksā 300 eiro! Bet ir viens knifiņš (подстава)! Kuru sludinājumu es nepaņemtu visur ir viens un tas pats:

- izīrē vismaz uz gadu
- sākumam vajag samaksāt par pirmo un pēdējo mēnesi (dažos gadījumos ir pat nepieciešams samaksāt par VAIRĀKIEM PIRMAJIEM mēnešiem)
- jāienes kaut kādu ķīlu
- ja ir starpnieks – tad vajag maksāt vēl viņam

Un tur tās beigas skaitlis saskrien tāds pamatīgs. Sanāk, ka tev jau jābūt kaut kādam miljonāram, lai vienkārši izīrētu dzīvokli uz mēnesi. Bet viss, ko puisis grib (t.i. es) tas ir vienkārši vienu mēnesi padzīvot vienam. Ne gadu, ne trīs, bet vienkārši fucking mēnesi, jo es nezinu vai man būs tie 300 eiro nākamā mēnesī vai nē.

Dzīvokli gribu izīrēt, lai varētu balēt ar draugiem. :D Visdrīzāk dzersim alkoholu, klausīsimies mūziku (ne pārāk skaļi, protams), smēķēsim kaļjanu un taisīsim seksuālas orģijas, kamēr esam young, wild and free. :D

Īsāk sākot, jautājums šāds: vai Rīgā vispār ir normāli piedāvājumi, kur var izīrēt dzīvokli tikai uz mēnesi? Kur tev nepīsis prātu – tu vienkārši samaksāsi 300 eiro vai cik tur vajag un tev dos atslēgas?


Es zinu, ka ir tādi diennakts dzīvokļi, bet man tie neder, jo dažreiz sanāk tā, ka esi aizgājis uz klubu vienkārši iedzert, nedomāji ne ar vienu tur iepazīties, respektīvi dzīvokli neīrēji. Bet beigās sanāk, ka čamdini kaut kādu meiteni un saproti, ka tev tieši tagad ir vajadzīgs dzīvoklis, lai varētu aizietu uz turieni. Bet īrēt diennakts dzīvokli katru reizi, kad ej uz klubu, arī nav izdevīgi, jo tu nekad nezini cik veiksmīga tev būs nakts. Negribu, lai būtu "denjgi v trubu" :D

Ja, ir viesnīcas, bet tas nav tieši viens un tas pats. Viņas uzreiz skatās uz tevi ar plaši izplestām acīm un sāka: „Es neesmu mauka! Es neiešu uz viesnīcu!”. Tu saki viņai: „Labi, viss forši. Es cienu tavus uzskatus”. Pēc tam ņem viņai numuru, zvani nākamajā dienā lai piedāvātu iedzert kafiju Tokyo City, viņa sāka, ka ir nogurusi un var citā dienā. Zvani aiznākamajā dienā un viņa vairs neceļ klausuli, kaut gan toreiz jau bija gatava drāzties. Tagad jūs saprotat priekš kam man ir vajadzīgs tas dzīvoklis. Nu un plus daudzas kautrējas: kad mēģinu noskūpstīt kafejnīcā, sāk raizēties, ka pārāk daudz cilvēku apkārt. Man tieši pretī tas ļoti uzbudina: pačamdīt vai palaizīties ar kādu daudzu cilvēku priekšā. Bet nu meitenēm citi priekšstati par to, tā ka ir jāciena viņu uzskatus. Un tieši tāpēc vajag dzīvokli, kur varēs čamdīt in laizīties ar melēm.

Esmu pamanījis, ka šajā forumā ir arī puiši. Un cik esmu pamanījis, starp viņiem ir arī vecpuiši (q7, mdc). Veči! Man jums piedāvājums. Ja jūs īrējat dzīvokli – es varu jums maksāt par komunālajiem vai daļu no īres maksas – un jūs man par to uztaisīsiet sava dzīvokļa atslēgu dublikātu. Es ne uzmākšos un neuzbāzīšos jums – es nedzīvošu pie jums un nenākšu pie jums katru dienu. Nākšu tikai tad, kad man vajadzēs kādu pavedināt. Ja varēšu, mēģināšu arī atvest uzreiz divas-trīs draudzenes, lai jums arī kaut kas tiek. Sliktākajā gadījumā varu padalīties ar jums ar savu – jūs viņu mutē, es no mugurpuses. :D Tā ka redziet, esmu normāls puisis, ne kaut kāds tur žlobs, kā daži citi šeit. (l)

Un ja jūs, puiši, dzīvojat kopā ar vecākiem un neīrējat dzīvokli, tad tas ir vēl labāk – varam vispār kopā dzīvokli noīrēt un sadalīt to maksu uz pusēm. Ko sākat, a?

Bet anyways, atgriezīsimies pie sākotnēja jautājuma, kurš ir:

vai Rīgā vispār ir normāli piedāvājumi, kur var izīrēt dzīvokli tikai uz mēnesi?
19.02.2018 13:18 |
 
Reitings 930
Reģ: 14.10.2017
Pirmkārt, ja uzdod jēdzīgu jautājumu, tad vismaz vari iztikt bez tā palaga?
vai Rīgā vispār ir normāli piedāvājumi, kur var izīrēt dzīvokli tikai uz mēnesi?

Jā, tikai jāmāk sameklēt.
Esmu pamanījis, ka šajā forumā ir arī puiši. Un cik esmu pamanījis, starp viņiem ir arī vecpuiši (q7, mdc). Veči! Man jums piedāvājums. Ja jūs īrējat dzīvokli – es varu jums maksāt par komunālajiem vai daļu no īres maksas – un jūs man par to uztaisīsiet sava dzīvokļa atslēgu dublikātu.

Visi būsiet vienā maisā, labi ka vismaz biji tik attapīgs un pie šiem ''večiem'' nepieskaitīji Štanku un xanax, tie gan diez vai ar tevi dzīvotu :-D
Nākšu tikai tad, kad man vajadzēs kādu pavedināt. Ja varēšu, mēģināšu arī atvest uzreiz divas-trīs draudzenes, lai jums arī kaut kas tiek.

Tātad nekad ...
Sliktākajā gadījumā varu padalīties ar jums ar savu – jūs viņu mutē, es no mugurpuses.

Svētais dievs...:-D:-D
19.02.2018 13:26 |
 
Reitings 1180
Reģ: 03.06.2017
Esmu pamanījis, ka šajā forumā ir arī puiši. Un cik esmu pamanījis, starp viņiem ir arī vecpuiši (q7, mdc). Veči! Man jums piedāvājums. Ja jūs īrējat dzīvokli – es varu jums maksāt par komunālajiem vai daļu no īres maksas – un jūs man par to uztaisīsiet sava dzīvokļa atslēgu dublikātu.

Vai tad q7 nav Kristīne?:-D
Štanku un xanax, tie gan diez vai ar tevi dzīvotu

Xanax dzīvo pie manis uz paklāja:-DNu arī Štanks mēdz ienākt ciemos:-D:-P
vai Rīgā vispār ir normāli piedāvājumi, kur var izīrēt dzīvokli tikai uz mēnesi?

ss.lv pilns ar sludinājumiem.Ja nevari uzlikt pareizos filtrus,tad tā jau ir tava problēma
19.02.2018 13:35 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Dzīvokli gribu izīrēt, lai varētu balēt ar draugiem. Visdrīzāk dzersim alkoholu, klausīsimies mūziku (ne pārāk skaļi, protams), smēķēsim kaļjanu un taisīsim seksuālas orģijas, kamēr esam young, wild and free

Kuram gan dzīvokļa saimniekam tas būs izdevīgi, ja pēc tam vēl iznāks nepatikšanas ,sodi no policijas par uzdzīvi un sūdzības no kaimiņiem?
Bet īrēt diennakts dzīvokli katru reizi, kad ej uz klubu, arī nav izdevīgi, jo tu nekad nezini cik veiksmīga tev būs nakts. Negribu, lai būtu "denjgi v trubu"

Ja Tu nebūtu kāds ceptu pisējs, tad vnk paņemtu dienakts dzīvokli uz mēnesi un varētu mēn. darīt, ko gribi, bet tas ,tāpat iznāks dārgāk nekā parasti īrējot dzīvokli mēnesī, jo ja arī izīrē no lētā gala dzīvokli par 20eur diennaktī, tad 20*30=600eur. Vari vnk tādu dzīvokli aizsist visas nedēļas nogales mēn. un būs 12*20=140eur.
19.02.2018 13:47 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ceptu centu
19.02.2018 13:48 |
 
Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Gribēji vakar vakarā remontēt savējo ar brāļa, tagad jau īrēt citu, nu idejas kā mājas!
19.02.2018 13:56 |
 
Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
Nākšu tikai tad, kad man vajadzēs kādu pavedināt. Ja varēšu, mēģināšu arī atvest uzreiz divas-trīs draudzenes, lai jums arī kaut kas tiek. Sliktākajā gadījumā varu padalīties ar jums ar savu

Bet tev jau principā ir šāds dzīvoklis - ar brāli kopā. Tad kur ir problēma vest viņu/viņas uz jūsu abu dzīvokli? Iepriecini brāli un padalies ar viņu ;-) Kā nekā, kā pats teici neesi "kaut kāds tur žlobs"
19.02.2018 14:04 |
 
Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Bet tev jau principā ir šāds dzīvoklis - ar brāli kopā. Tad kur ir problēma vest viņu/viņas uz jūsu abu dzīvokli? Iepriecini brāli un padalies ar viņu Kā nekā, kā pats teici neesi "kaut kāds tur žlobs"

Nu ja, citādi vēl gatavs dalīt ar svešu, kas vēl nebūs!
19.02.2018 20:38 |
 
Reitings 17
Reģ: 11.11.2017
nu kaut uz vienu dienu , nu kaut vai tikai !
kreivi man tik pat labi draugi kā latvieši
20.02.2018 15:17 |
 
Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Lai kāds mazais meža dīvainītis arī nebūtu autors, nevēlmi maksāt 600 eur par vonungu par kapeikizmīlēšanu nesauktu vis.
20.02.2018 15:22 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Cilvek nomierinies. Atradisi virtuvi no cita skatpunkta, nu normali. Daudzi ta dzivo, nav ne vaina. Tacu bardaks un veci katlini ar vecu lupatu uz grudas un bardaks kas ir citur virtuve tas nav labi.Uzkop tacu uzfrusini bus ok. Satirat jomajo. Un vel tu perc kurpes pa 200 eu..labak jaunu ledusskapi noperc, jums diviem ar brali lielu nevajag. Un vecie ar gaigi ed elektribu, gala beiags ietaupisiet.
20.02.2018 15:36 |
 
Reitings 17
Reģ: 11.11.2017
Vai kāds aŗi runā beidzot ar manīm ... šitiek kuņas gabali spārdās pretīt??
Kas jums tur Rīga Sastrēgumi par daudz nav? *cough* *cough*
Kaut latvijā būtu vairāk cilvēki kā es.. tad latvija kautkur var būt būtu tikusi.. :'-(
..vai nu Latvijas ekonomika mērķtiecīgi tiek vājināta..
Nez .. tā sieviet no tas Rīgas diez ko pretīm nākoša nebija..
24.02.2018 01:45 |
 
Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
hanna!, nopērc dzīvokli Rīgā, izremontē un tad izīrē par 300 eur uz mēnesi bez drošības naudas tādam uzdzīvotājam. Pēc tam atkal izremontē un atkal izīrē uz mēnesi bez drošības naudas. Tad parēķini, cik tev viens tāds īrnieciņš izmaksā.
24.02.2018 09:59 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits