Dāmas! Esmu tikusi pie kažoka. Pati nēsāt neplānoju,jo man par lielu un kažokādas kā tādas nepatīk. Izdomāju,ka jāpārdod,bet...nezinu,kas tas par zvēru :-D Vai ir kāda vieta,kur to var noskaidrot,vai arī kāda šeit pēc bildes var to noteikt? ;-):-D
Tagad tuvplaanaa gandriiz peec jenota...interesanti ,ko teiks beigaas speciaalists!Es Vaacijaa nesu savu kazoku uz kazokaadu veikalu,lai noteiktu ,kas par zveeru.
Tā nu noteikti nav ūdele! Es droši vien uzzvanītu uz Gauja AB veikalu un painteresētos, vai viņi var noteikt kažokādas veidu. Gaujai AB ir ne tikai veikali, bet arī darbnīca - varbūt tajā to ir iespējams izdarīt.
Pat pēc "tāluma bildes" uzreiz ir skaidrs, ka tā nav ūdele (jo tā ir īsspalvaina, samtaina, gludi spīdīga). Man izskatās pēc kārtīga jenota. Lapsa tā arī nav, jo lapsis ir maigāks, matiņš bišku "plānāks".
Cukurvaavere-nu man tie rakuuni te skrien pa naktiim,riktiigi labi var nopeetiit !Tev taisniiba,tajaa otraa bildee tiesaam izskataas,bet pirmajaa-kaut kas nav tajos tonos .Nu tad ,ka redz dziivee,tad jau pavisam cita bilde noteikti.
Lapsa tā varētu būt https://www.google.lv/search?q=fox+fur&tbm=isch&source=lnt&tbs=ic:specific,isc:gray&sa=X&ved=0ahUKEwjAuduq5KnZAhUFKewKHeohCOsQpwUIHg&biw=1920&bih=949&dpr=1#imgrc=DZtWAYG46dcy9M: