Nu skaidrs, paldies, Rīdziniec, savādāk nesapratu par ko tāds cepiens. Diezgan amizants tas topiks bijis, lai neteiktu vairak, likas ka bernudarza limenis taa saukaashanaas. Savukart autorei novelu nomierinaties un atdalit forumu no realaas dzives. Nav vajadzibas mums te meklet vienam otru dzive, vieglak ir izslegt datoru vai neuzvert visu tik personigi. Vai iedzert kadu tabletiti ;)
Lab, lab, bet moska drusku japiebremze ar citu apsmiesanu? Viedoklis ir viedoklis, bet vina vnk klaji smejas par citiem un vel tagad saka, ka redz, es vinu aizskaru. Slima domasana. Kauna nav. Lai jau ta paliek. Tapat domaju, ka pretiga tu esi. Tada vecuma un taa trollot. Mja..
Blin zinkariba sieviesu, izlasiju un ???????? Par ko smejas? Par Burnkau te liela dala smejas, cali ari pilnigi visi. Un vel, mes vina maja neeajm, pats izliek savas bomzu majs foto....un vel mirusas mates skapja saturu. Te neviens neliek vina to darit ar varu... jeb tu esi burkana alter ego? Jo tikpat murgaini nevesela... es teicu ka nepilsonim Es darbu oakal nemet, tu nez kapec to sauci par rasismu...slima nu esi..:-P:-P:-P:-P
Ta tad tu atdzisti, ka smejies par vinu, jo visi citi smejas. Nice one :-O Ok, lai jau ta paliek, ne jau es tev macisu ka dzivot, bet Dievs nav mazais berns un.. Karma can be a bitch :-P:-) Sen jau tevi te foruma redzu un cik gadi pagajusi, bet tev saknees tas pretiigums.
Jauna diena, jauna drāma. Bērnišķīgi liekas ievākt kaut kādu informāciju, Rīdziniecei, tāpat kā mums visām/iem, ir tiesības izteikt savu viedokli (pat ja tas ir nedaudz crazy). Okay, ir jāzin robeža starp viedokli un kaut ko aizskarošu, bet nav tak jāievāc info. Tiesām jautājums, ko tu darītu ar to iegūto informāciju?
Ta tad tu atdzisti, ka smejies par vinu, jo visi citi smejas.
Taisnību sakot, es neredzu, par ko te šokēties, jo visi jau arī "smejas". Vai tad tāds nav mērķis? Viņš tak troļļo ar kaut kādu mērķi, lai iegūtu ievērojama blogera slavu, bet velk tas viss uz Ineses Saulītes vai Kiopa līmeni nākotnē. Lai Tevi uztvertu nopietni ne tikai smietos ir jābūt kaut kādam segumam.
Ub lai sodien autore ari var patrakot, informeju par trolli burkanu turpinasu smieties...Pats vainigs
Šis izklausās, ka speciāli provocē autori nu gribi smejies,bet kādēļ tas jāpaziņo tā? Dziezgan egoistiski tas izklausās, vot es darīšu tā ,lai speciāli tu ari šodien patrakotu.(t)