Zīlniece-jā vai nē?

Reitings 133
Reģ: 04.10.2015
Uz visiem 100% šīm tantiņām,gaišreģiem,vārdotājie utt ,neesmu nekad tā īsti uzticējusies.
Vienu dienu man mamma zvama,vajagot satikties.
OK,tiekamies un viņa man stāsta,kad ir zvanījusi tai "tantiņai" un prasījusi kas un kā..
Prasīja arī par mani. Zin,kad man ir puisis,kuru mīlu,....(un tā tālāk) , bet šis puisis man nekad nav atbildējis ar to pašu,bet nu no galvas un sirds izmest nevaru.
Tā tantiņa esot pateikusi,ka mums kopīgas nākotnes nebūs. (nē nu,to pati saprotu,bet anyways). Viņa vēl esot teikusi,ka mums ABIEM vienam pie otra velk,bet nu nekas nebūs..
Tad vēl mamma šo to esot pajautājusi,un tā tantiņa izstāstījusi,reāli kā ir...
Tad nu pie lietas,mani arī nomāc daži jautājumi saistībā ar savu dzīvi..Bet nu nevaru saprast,zvanīt tai tantiņai vai nē..
Kāda tam vispār tic uz visiem 100? Es tam ticu,nu 90% , diez gan daudz,jo dzīvē ir bijušas situācijas,kas liek tam ticēt vairāk
14.02.2018 20:03 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
https://en.wikipedia.org/wiki/Ray_Hyman
Ray Hyman (born June 23, 1928, Chelsea, Massachusetts) is a Professor Emeritus of Psychology at the University of Oregon in Eugene, Oregon, and a noted critic of parapsychology. Hyman along with James Randi, Martin Gardner and Paul Kurtz is one of the founders of the modern skeptical movement. He is the founder and leader of the Skeptic's Toolbox. Hyman serves on the Executive Council for the Committee for Skeptical Inquiry.
es ar skeptikis un neticigais...:-D
14.02.2018 23:26 |

Reitings 51
Reģ: 31.01.2018
Es ticu.
Tas psihologa pētījums (?), kas ielikts linkā, jau nav zīlēšana, pareğošana uc pārdabisko spēju izrādīšana, ja tev cilvēks pasaka "tev bija jāpiedzimst gadus agrāk" vai "tavs mīļotais būs garš ar tumšiem matiem" - nu, es atvainojos, bet šim cilvēkam arī čigāns "tikko nozagtu no stokmanna oriģināli pa 200eur" smaržūdeni pa 20eur pārdos. Ja galvā ir smadzenes, tad cilvēks kritiski var uztvert arī pārdabiskas lietas. Ja cilvēkam nav smadzeņu, tad.. Būtībā jau ļoti daudziem smadzeņu nav, piemēram, iPhone upuriem, kur tā psihologa vietā, kas stāsta, ka "lieta nav tajā, ko tu stāsti, bet tajā, kā tu stāsti" sēž Apple mārketinga cilvēki.
15.02.2018 02:41 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es ar savu ziilnieci iepazinos pie pieturas,braucot uz Kiipsalas baseinu.Vina bija kiimike,zinaatniece.Vispaar loti interesanti toreiz sanaaca,jo man bija jaabrauc uz Vaaciju un es gribeeju zinaat,vai tiksu uttVina teica-atnaac pie manis,pateiksu .Taa aizgaaju un vina pateica daudz vairaak!Atceros,ka maajaas teicu viiram-tas nav normaali...Es noteikti neiecikleejos vinas teiktajaa,laikam neneemu nopietni ,ko vina bija teikusi , tad viss saaka risinaaties tiesi taa,kaa vina teica.Atcereejos par vinu jau esot ASV!
15.02.2018 02:57 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Rīdziniece
es ar skeptikis un neticigais...
Nu, tad labi, aizver vienreiz savu pretīgo muti un pārstāj te rakstīt :'-((t):-D
15.02.2018 06:43 |

10 gadi
Reitings 5537
Reģ: 23.11.2014
Es ticu, ka IR cilvēki ar īpašām spējām, tas ir 100%, TAČU nav teikts, ka katra "tantiņa" ir zīlnieks. Šarlatāni kaut kā jāizšķir un, manuprāt, galvenā mēraukla ir nauda. Šarlatāni spiedīs naudu ārā nosakot konkrētu summu par apmeklējumu un liks nākt uz entajiem seansiem. Cilvēki, kam spējas dotas no Dieva, naudu nedrīkst prasīt, viņi strādā uz ziedojumiem - cik vari tik atstāj.
Tāds ir mans personīgais viedoklis, bet pati neesmu bijusi pie šādiem cilvēkiem, bet visādi pozitīvi stāsti dzirdēti.
15.02.2018 07:52 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
To, ka attiecībām nav nākotnes.. Cosmo var pareģot bez maksas :-D
15.02.2018 08:21 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Bieži vien cilvēks meklē zīlnieku lai izkratītu sirdi un saņemtu padomu.
Tā kā pie zīlniekiem vēršas pārsvarā sievietes ar līdzīgām problēmām, tad zīlniekiem nav grūti atšifrēt, ko no viņa gaida.
Atbildes kā rīkoties un kas sagaidāms, parasti jau cilvēkam pašam ir skaidras, tikai dziļi iekšā aiz emocijām un pārdzīvojumiem.
Katram sava maizīte jāpelna, ir aitas un ir cirpēji.
15.02.2018 08:36 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Ticu. Lìdz šim biju skeptiska,bet pagājuśajā gadā bija lūzuma punkts visādās jomās. Brauca mana mamma,es vnk līdzi. Ar baigi skeptisko attieksmi,ka nekas jau nebūs. Aizbraucot tur (braucām diez gan tālu,savi 300 km uz vienu pusi). Viņa pajautāja vārdu un dzimšanas datus. Pēc tam...:-Ostāstīja kā no grāmatas -par mammas ģimeni(bērniem un tēti),par veselību,darbu,par sliktajiem cilvēkiem....visu! Un nebija tā,ka nesakrita. Tu sēdi tāds un nesaproti -kā....mēs tur bijām 2h. Un,jā,pēc tam viss strauji mainījās. Sakārtojās gan mammai,gan man.
Es ticu! Bet ir jāatrod tā īstā.
Un kontaktus neprasiet-nedalīšos!(s) viņa neņem daudz cilvēkus un ...man svarìgi,lai es tur varu tikt,ja ir tāda nepieciešamība.
15.02.2018 08:53 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Un,jā,viņa neko nejautāja. No sērijas "kā Tev tur darbiņā? Kādā jomā strādā?"
Pajautāja dzimšanas datus un vārdu. Tālāk stāstìja pati.
15.02.2018 08:55 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Esmu bijusi pie dziednieces, paldies viņai par to, ka saveda kārtībā manu veselību, izdarīja to, ar ko ārsti galā netika, diagnozi uzstādīt nevarēja neviens. Dziedniece izdevās.
Šo to arī pateica par man sapigiem jautājumiem, kuri neskāra ne privāto dzīvi, ne darbu.
Turklāt to, cik tirpstoša bija mana mugura, kad tai laida pāri roku, jau nu gan notēlot nevarēja. :D
Strādā par ziedojumiem un ņem pāris cilvēkus mēnesī sava vecuma dēļ.
15.02.2018 09:43 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Nekad neesmu bijusi pie zīlnieces un negribu, neinteresē. Biju 1x pie astrologa, bet speciāli nejautāju neko ne sērijas- kad man būs tas, kad man būs šitas, gribēju vnk vairāk uzzināt par sevi, nevis par savu nākotni, tad nu par nākotni viņš arī neko līdz ar to arī neteica, nu tikai ieminējās par darba jomu, bet vēl nezinu, vai piepildīsies, jāgaida vēl kādi 5 gadi, bet nu nez, es uzskatu, ka no manis viss atkarīgs un man nevajag pareģojumus :D Zinu, ka mana ome ir bijusi pie zīlnieces, kura pareģoja par viņas abām meitām, un abām beigās viss bija pavisam citādāk, nekā tā sieviete teica :D
15.02.2018 10:11 |

Reitings 553
Reģ: 23.03.2016
TheOatMeal,
izklausās ļoooti pēc tantiņas pie kuras nejaušā kārtā nonācu pāris gadus atpakaļ. mani paņēma līdzi cilvēki, kuri veiksmīgā kārtā bija tikuši pie viņas un man bija iespēja aprunāties. godīgi sakot, es pēc tam ilgi vēl biju uz pauzes par lietām ko viņa man pateica ( viņa mani redzēja pirmo un pēdējo reizi), palīdzēja ar dažiem padomiem sakārtot attiecības ar tuviem cilvēkiem, kā arī norādīja uz tā brīža degradējošajām attiecībām ( tas puisis arī tobrīd pie viņas bija :D ) un vēl visādas interesantas lietas.
Katrā gadījumā - es to tantiņu pa reizei atminos un liekas,ka tas viss bija kaut kā maģiski. Viņa ierunāja man ūdeni, vēl kaut kādus mazgāšanās līdzekļus un vispār viss,kas tur notika man likās mistisks.
Un cik atceros, tad viņa var arī pateikt cilvēkiem,kas pie viņas aizbrauc,ka ar tādām enerģijām viņa nestrādās, savu laiku netērēs vai tml., - ļoooti juta cilvēkus. Katrā gadījumā izlasīju tevis rakstīto un šķita,ka esam bijušas vienā vietā! :)
15.02.2018 10:56 |

Reitings 610
Reģ: 04.03.2017
Ja ticēt tādām tantiņām, tad man jau sen būtu jābūt mirušai, jo kad 16 gadu vecumā biju pie vienas, man pareģoja nāvi tuvākā gada laikā:-DNu neko, nu jau ir pāri 30 un vēl pedāļus neesmu atstiepusi:-D
Principā domāju, ka eksistē cilvēki ar spējām, bet tādu ir ļoooti maz, lielākā daļa no tiem, kas uzdodas par zīlniekiem/dziedzniekiem, utt ir šarlatāni un nekas vairāk.
15.02.2018 11:04 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Lielākā daļa ir šarlatāni, bet tie, kam "ir spējas", vienkārši ir labi psihologi, kas nolasa informāciju no cilvēka sejas, žestiem, izskata, balss, nu visa. Tas nav nekas pārdabisks. Pie tam cilvēki bieži paši uzvedina uz informāciju, pasakot priekšā.
15.02.2018 11:48 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Nevajag iet pie tiem, kuru intervijas pilni žurnali.
Par manu dziednieci reti kurš zin, jo negrib kļūt populāra. Ar dziedniecibu naudu nepelna, tas nav pamats iztikai, kā tas ir šarlataniem.
15.02.2018 11:56 |

Reitings 211
Reģ: 29.11.2015
Lielākā daļa ir šarlatāni, bet tie, kam "ir spējas", vienkārši ir labi psihologi, kas nolasa informāciju no cilvēka sejas, žestiem, izskata, balss, nu visa. Tas nav nekas pārdabisks. Pie tam cilvēki bieži paši uzvedina uz informāciju, pasakot priekšā.

Reizēm tā ir tīri ciparu spēle. Viena mana paziņa stāstīja, kā bija gājusi pie zīlniekiem, un pirmie četri izrādījušies ''šarlatāni,'' jo visu teikuši nepareizi. Toties pēdējā bija ''īsta zīlniece,'' jo bija lietas teikusi pareizi. Piedošanu, bet ja cilvēks iet pie viena zīlnieka pēc otra, un viņi visi stāsta viena tipa, ļoti vispārīgus stāstus par tavu it kā pagātni un nākotni - agrāk vai vēlāk kāda stāsts būs aptuveni līdzīgs tavai dzīvei. Ne gluži par tēmu, bet man ir fantāzija par starpkulturālu zīlnieku pētījumu :D Piemēram, man nav pārliecības, ka latvietei aizejot pie zīlnieka Japānā, kurš par latviešu kultūru nezina praktiski neko, rezultāti šķistu tik pat ''izcili,'' kā ejot pie zīlniekiem Latvijā. Citu kultūru cilvēkiem ir daudz sarežģītāk vērpt penterus ļoti abstrakti norādot uz kādām kultūrā vispārpieņemtām vērtībām, vispārzināmām problēmām, grūtāk interpretēt ķermeņa valodu u.tml.
15.02.2018 17:18 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Esmu lūgusi, lai man izliek taro kārtis. Un sapratu, ka savs āķis patiesībā tur ir. Un priekš manis ir bijis tiešām pārsteidzoši, ka cilvēks attālināti spēj precīzi nolasīt manas emocijas, domas, bailes par jautājumu, ko esmu uzdevusi. Bet taro vairāk ir kā pašpalīdzības līdzeklis. Tu uzdod jautājumu, saņem atbildi, un zini pie kā vēl ir jāpiestrādā, lai justos/dzīvotu labāk. Es tomēr pieturos pie domas, ka nav iespējams izzīlēt, piemēram, kāds būs tavs vīrietis, kur viņu satiksi, vai kaut ko tikpat konkrētu.
Ja gribas sakārtot dzīvi, tad jau vērtīgāk man liekas ir aiziet pie astrologa, bet pie laba. Esmu bijusi pie vienas, ko te cosmo ieteica, un man ļoti nepatika. Negribas teikt, ka gluži šarlatāne, bet savu darbu neprot vispār.
15.02.2018 19:46 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Viennoziimiigi ticu !
Es caur labiem sakariem eju pie vienas sievietes +/- reizi gadaa.
Ja ir veseliiibas probleemas, vajag darba lietas sakaartot utt.
Vinjai ir diezgan WOW speejas, ko tik vinja man un man tuviem cilveekiem nav pateikusi un izvilkusi no reaaliem *suudiem* !
Cenraadis vinjai nav, naudu neprasa . Es taapat vinai parasti kaadu naudinju iedodu, neerti teereet otra cilveeka laiku , it iipashi ja vinja tieshaam paliidz gruutos momentos un tas darbojaas.
Ar kontaktiem nedalos, vinja njem tikai paziistamos .
Vinjai shis nav kaa stabils darbs, tas ir vairaak lai izpaliidzeetu draugiem .
Vinja ikdienaa straadaa parastu darbu kur uz rokas nopelna standarta minimaalo aldzinju.
Es negribeetu iet pie taadas Agneses Ziedinjas kura prasa tuvu pie 200EUR par 1h konsultaaciju, tur ir jaasaak apshaubiid cilveeka speejas . Ka tik naudu nokaast..(t)
16.02.2018 11:34 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Vai es ticu, ka zīlnieces var pateikt taisnību? JĀ
Vai es uzskatu, ka vajag apmeklēt zīlnieces? NĒ
No sirds iesaku nebāzties iekšā okultismā, tiešām.
16.02.2018 20:32 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Viennoziimiigi ticu !
Es caur labiem sakariem eju pie vienas sievietes +/- reizi gadaa.
Ja ir veseliiibas probleemas, vajag darba lietas sakaartot utt.
Vinjai ir diezgan WOW speejas, ko tik vinja man un man tuviem cilveekiem nav pateikusi un izvilkusi no reaaliem *suudiem* !
ka zilniece var izarstet, vai palidzet tik ara no sudiem ka saki? Nu ka...piem tev vajag darbum vina tava vieta iet uzvelas, aiznem dokumentus iet uz interviju? Vienmer domaju ka ja esi slim s jaiet pie arsta, ja ir problema ta jarisina pasam, nu vel tuvinieki var palidzet, nekadas svesas tantes ne..
16.02.2018 20:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits