Kopā 6.gadus un izšķīrāmies| Ko iesākt ?

Reitings 7
Reģ: 07.02.2018
Sveiki!
Gribu jums pajautāt ko man darīt ?!
Bijām kopā 6.gadus un pirms neilga laika izšķīrāmies. Man 24 viņai 25. Bijām viens otram pirmie un nereizi viens otru nenokrāpām.
Iemesls ?!
*Daudz meloju
*Nepievērsu uzmanību
*Neizrādīju cieņu
*Gāju izklaidēties ar draugiem (2x nedēļa piedzēros, kas viņai šausmīgi riebās. pīpēju zāli, pārrados mājas pusnaktī, kad viņa mani ļoti gaidīja)
*Sarunājām nogalē pavadīt laiku kopā, bet aizgāju ar draugiem.
*Biju pārāk liels egoists
Viņa man pateica, kad viss, viņai pietiek, viņa to vairs nevar izturēt un viņas acīs esmu tads, kāds es biju. Ka mana mainīšanās neko nemainīs, kad varam būt tikai draugi. Pat iespēju nedod.
Bet tagad es saprotu, kad viņa mani ir šausmīgi mainījusi un pie tā ir ļoti centusies. Viņa centās par visiem 100% lai butu kopā un darītu mani laimīgu. Atbalstīja mani, piedeva 1000x reižu, Bet es tieši otrādi, viņā neieklausījos un darīju visu pretēji.
Es zinu, kad tas ir šausmīgi un grūti piedodami. Bet pēc šķiršanas esmu mainījies par 360grādiem, jo saprotu kādu meiteni esmu zaudējis un vairak tās lietas mani neinteresē.
Vēlos viņas atgūt.
Pirms parīs dienām tikāmies, lūdzu atvainošanos un piedošanu, teicu kad saprotu ko esmu izdarījis un tas vecās lietas mani vairs neinteresē un kādu meiteni esmu zaudējis. Teicu arī ka mīlu viņas(tiešām), bet tā pat. Nē, viss cauri.
Esmu šausmīgā izmisumā. Es zinu, kad viņa ir mana īstā. Es darītu vienalga ko, lai viņas atgūtu.
Vai varētu kāds lūdzu dot kādu gudru padomu, kā lai es varētu šo meiteni atgūt?
13.02.2018 23:37 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Nožēla var būt vainu mīkstinošs apstāklis, bet ne to atceļošs.
Es arī, saku, ka pamuļķis, jo šo slikto lietu ir daudz, un lasot tēmas pieteikumu prātā ir tikai viena doma - "nu un na*uj tu tā darīji, autor? Ko tas deva?"
Nespēju iedomāties savstarpējas cieņas pilnas attiecības, kurās viens vai abi melo, regulāri iet tusēt bez otra un neciena otra vēlmes. Un ja nav cieņa nemaz bijusi, tad kāpēc ņaudēt par to, kas zudis? Pieradums? Okei, pieradīsi būt arī viens.
16.02.2018 12:48 |

Reitings 5
Reģ: 06.02.2018
Mācība jaunām attiecībām. Neko Tu vairs nevari mainīt. Vari, cenšoties pierunāt meiteni, taču nav jēgas.
Pašai 4 gadus bija attiecības, biju ļoti mīloša, jo zinu, ka ir īstais cilvēks. Izšķīrāmies, jo jutu, ka nenovērtē mani pienācīgi. Lūdzās atpakaļ. Piedevu, atkal kļuvām par pāri. Vai bija jēga? Nē. Cilvēks pēc pusgada bija tas pats vecais viņš. Mācību Tu gūsti tad, kad saņem savu - pazaudē to, kura vērtību neapzinies, viņam esot Tev blakus.
Varbūt mans viedoklis Tev nepatīk, bet saku, ko domāju.
Novērtējam lietas vai cilvēkus tad, kad to vairs nav blakus.
Tu novērtē to, kas Tev bija un tagad vairs nav.
Un tāda ir dzīve - vai nu Tu mainīsies un nebūs problēmu atrast jaunu meiteni vai arī būsi viens līdz brīdim, kad savus apzinātos trūkumus arī labosi. :)
16.02.2018 13:00 |

Reitings 5
Reģ: 06.02.2018
*mācību Tu gūsti tad, kad saņem savu sodu
16.02.2018 13:01 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Tu vispār esi uzskaitijis daudz briesmīgu lietu...
*Daudz meloju
*Nepievērsu uzmanību
*Neizrādīju cieņu
*Gāju izklaidēties ar draugiem (2x nedēļa piedzēros, kas viņai šausmīgi riebās. pīpēju zāli, pārrados mājas pusnaktī, kad viņa mani ļoti gaidīja)
*Sarunājām nogalē pavadīt laiku kopā, bet aizgāju ar draugiem.
*Biju pārāk liels egoists
.....
Tad tiešām visu šo mainīsi uz visiem laikiem? Nemelosi? Pievērsīsi pietiekami daudz uzmanības? Izrādīsi cieņu? Šīs lietas vēl varētu izdoties varbūt....bet vai tiešām vairs neiesi laukā ar draugiem? Vairs nepiedzersies? Pietiks ar vienu glāzīti tev? Vairs nepīpāsi zāli? Un vai tiešām vairs nebūsi vispār egoists? Pēdējo mainīt ir ļoti grūti ja tāds esi pēc būtības.
Varbūt uz pāris mēnešiem kaut kas mainītos...bet tad atkal pasauks draugi un tu domāsi...es taču esmu tik labi uzvedies, vienu reizi jau varu iziet, bišk iedzert, un atkal pārradīsies mājās pilns kaut kad naktī, un pierādīsi tikai to, ka nekas nav mainījies būtībā :)
Tak beidz melot pats sev un beidz mocīt to nabaga meiteni, kas tavus sūdus pacieta 6 gadus, tiešām nedomā ka viņa ir pelnijusi ko labāku? Egoists tu turpini būt joprojām.
16.02.2018 14:10 |

Reitings 38
Reģ: 09.02.2018
Peekaboo1 tur nav viss tik traki, kā liekas, cilvēks uzrakstīja privāti un vairāk info bija (joprojām neaizstāvu viņu).
Varētu to nosaukt par vīrieša nobriešanu un baiļu pārkāpšanai pāri nozīmīgiem dzīves lēmumiem, proti baiļu pārvarēšanai, līdz ar to tika aizstāts ar citām lietām, lai šos lēmumus nepieņemtu.
.
Tas ir mans redzējums un manas subjektīvās domas, ikvienam tiesības izpaust viedokli, kā viņš to redz.
16.02.2018 14:19 |

Reitings 7
Reģ: 07.02.2018
šis cilvēks man ir svarīgs un viņas dēļ, es varu parkāpt pāri visiem šiem sūdiem.Un ja būs vēlēšanās iedzert, tad ar viņas to visu izrunātu, nevis tikai pašam pieņemt lēmumus. Tās ir attiecības un abiem par to ir jāspriež, nevis tikai vienam.
16.02.2018 14:39 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Zini, kā ir. Mīlestību var nogalināt ar sliktu attieksmi. Ja tu esi to nogalinājis, tad neceri, ka tā atdzīvosies. Dzīve nav nekāda ziepju opera. Dzīvē cilvēkam ir pilns pacietības mērs un rodas riebums pret cilvēku, kas viņu sāpinājis. Tad nekādas otrās iespējas nemaz negribas dot. Bet tas, protams, jālemj meitenei. Vienkārši pēc 6 gadiem, kad rozā brilles sen nokritušas un sapuvušas, cerību maz. Acis ir vaļā.
16.02.2018 15:32 |

Reitings 38
Reģ: 04.02.2017
Cilvēki nemainās. Piedod, bet ceru, ka Tava daudzene nebūs tik liela muļke un neatgriezīsies pie Tevis, kā es to vairākkārt darīju ar bijušo.
Neskaitāmas reizes cilvēks karinājis makaronus uz ausīm, ka nu ir mainījies, ka nu tik viss būs, ka savu rīcību un attieksmi sapratis utt, bet tiklīdz saiet kopā un paiet 2 -3 ned., tā atgriežamies vecajās sliedēs ar uzviju, kad nāk vēl "foršākas" lietas ārā. Un kā tas beidzas? Pakāsts laiks ar kādu, kuram tu esi vajadzīgs tikai tad, kad saprot, ka citu dabūt nevar.
Bet to jau sapratīs pēc laika, kad atskārsi, ka ir tik daudz cilvēku pasaulē, kuri tevi tiešām spēj novērtēt :)
Kā jau Nerea teica - mīlestību var nogalināt ar attieksmi :-)
Nečakarē savu un viņas laiku.
17.02.2018 09:13 |

Reitings 23
Reģ: 10.11.2017
Tu visdrīzāk viņai jau zemapziņā za****l, tāpēc pat ja tu mainītos (cilvēki ļoti reti mainās) tur jau drošvien ir par vēlu.
17.02.2018 09:58 |

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 14.05.2011
Nē, cilvēki mainās, jo ja viņi nemainītos tad viņa bijusī vel būtu viņa draudzene. Bet vispār cilvēki tiešām var mainīties, bet tas prasa laiku un pieredzi. Šajā gadījumā pieredze ir gūtu un atliek tikai to izmantot un mainīties cerams uz labo pusi.
17.02.2018 10:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!