Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko jūs darītu, ja atliktu dzīvot tikai pusgadu?

 
Reitings 1069
Reģ: 15.06.2016
Es te mēģinu iemācīties jaunas svešvalodas un man iešāvās prātā doma uzrakstīt sacerējumu. Es sāku domāt par ko es varētu to sacerējumu uzrakstīt un tad man prātā iešāvās cita doma: ko es darītu, ja uzzinātu, ka man ir atlicis dzīvot tikai pusgadu?

Es sāku prātot. Prātoju, prātoju un beigās izdomāju: es laikam izpīpētu kādu blantu un pēc tam aizietu uz kaut kādu salsas pasākumu, uzlūgtu tur kādu meiteni un visu dziesmu smietos viņai sejā, kā tāds muļķītis. :D Tagad es nevaru to izdarīt, jo man pēc tam būs kauns un var uz tiem pasākumiem vairs neielaist iekšā. Bet tā kā es zināšu, ka man nav atlicis daudz, tad jau būs pie kājas – uzpīpēšu zālīti un iešu smieties un dejot un smieties. (l)

Un ko JŪS izdarītu ja uzzinātu, ka ir palicis dzīvot ne tik daudz?


P.S. Šeit būs mans pieticīgs sacerējums

What I would do if I would find out that I have six months left to live?

It’s hard to say but I guess I would do something that I always was afraid to do: I would find some Mary Jane dealer, would buy some of that shit, then roll up some blunt. And when I would get high enough I would hit some public places where people know me. Like salsa, for example. And that probably would be like: I invite girl to the dance and then be like doing those “one-two-three” steps and they be like: one – ahaha, two – hahaha, three – I let my dance partner off and just start to cry from laugh. And everyone looks at me like at some weirdo and I don’t feel ashamed at all because I know that half year more and I won’t see any of those suckers. And this thought makes me laugh even more.
11.02.2018 15:48 |
 
Reitings 137
Reģ: 05.01.2018
Ne minūti netērētu, lai lasītu šī troļļa rakstus.
11.02.2018 15:56 |
 
Reitings 1069
Reģ: 15.06.2016
Manfromsky, es vienreiz uz ielas iepazinos ar ļoti skaisto meiteni. Blondīnīte. Evolution Gaming’ā vēl strādāja (vārdu neteikšu, protams). Nu forša meitene, vienu vārdu sakot. Un mums viss bija forši. Uzreiz ar viņu aizgājām padzerties kafiju un tā saruna arī bija baigi pozitīva un viss. Bet kaut kur tuvāk uz randiņa beigām viņa pajautāja vai es smēķēju zālīti. Es teicu ka nē, jo tā ir tiesa, esmu par veselīgo dzīvesveidu. Pēc šā viņa vairs uz otro randiņu ar mani negāja. Es domāju, ka viņa vienkārši meklēja sev dīleru. :( Un nesen es padomāju: cik daudz man varētu būt meiteņu, ja es tirgotu ar aizliegtām vielām… Nu kāpēc esmu tik pareizs cilvēks? :(
11.02.2018 16:12 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)