pieaudzētas skropstas, problēmas&sāpes

Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Čau,dāmas!
Uzreiz pie lietas - pieaudzēju skropstas, bet nu man sāp... acāboli. Piedevām, tie ir apsārtuši un acis asaro.
Sākumā kļūdīgi domāju,ka sāp plakstiņi, reāli sāp pie katras acu samirkšķināšanas reizes, domāju,ka tas no skropstu apjoma un smaguma, jo plakstiņi nav pieraduši pie smaguma, taču sāp acāboli.
Esmu pieaudzējusi skropstas pie 3 dažādām meistarēm vairāku gadu garumā ar pāris nedēļu vai mēnešu pauzēm, šī ir ceturtā meistare, nekad šāds problēmas nav bijušas. Protams, paasaro acis uzreiz pēc uzlikšanas, bet tās ir 10 minūtes nevis 20 stundas.
Varbūt kāda zinoša meitene spēs ko ieteikt vai nomierināt? Man ir pamats uztraukties vai varbūt tā mēdz būt un pāries?
09.02.2018 11:40 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Aptiekā tikko teica,lai maucu pie acu ārsta uz blakus pilsētu. Man gan vispirms vajag noņemt skropstas,

Aptiekā pateica tieši to pašu ko tev šeit jau visu dienu meitenes saka :-D
09.02.2018 19:03 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
Es arī esmu visādas muļķības darījusi dēļ skaistuma, bet ir jāzin mērs. Meitene mīļā, kurā pusē dzīvo? Dzīvotu manā pusē, es tev iedotu līdzekli ar ko noņemt skropstas. To var nopirkt specializētajos veikalos, priekšdienām. Man reiz bija meistare, kas man vnk iepilināja trauciņā līdzekli , lai es varu noņemt. Apzvani kādas meistares, nu vai viņām žēl būtu dažus pilienus iedot.
09.02.2018 19:08 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Uzraksti tachu, zoss, kur atrodies, lai kaada, kas ir tuvumaa iedod liidzekli nonjemt taas suuda skropstas.
Veelies pusaklai vai akla pavadiit atlikusho dziivi sliktaakajaa gadiijumaa?
09.02.2018 20:56 |

Reitings 2573
Man cosmo negāja.
Esmu Kuldīgā.
Sazinājos ar citu meistari Rīgā, man teica,ka tas varētu būt no gēla spilventiņiem, man kā reiz tos arī pirmo reizi lika....
09.02.2018 21:02 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
o bože!! es parasti mēģinu nevienam nebraukt virsū un būt ļoti saprotoša, bet nopietni? kādi gēla spilventiņi, paskaties uz savām acīm!! un es skropstas lieku jau ~10 gadus, zinu, ka tādas acis nebūs no gēla spilventiņiem. tu tik traki gribi tai pasākumā izskatīties smuki ar savām skropstām, bet izskatīsies pēc vampīra, ja neņemsi nost! un vēl piedevām sabojāsi redzi! un nevajag stāstīt, ka Kuldīgā nav neviena kas ar to nodarbojas. Tuvāk tak Liepāja vai Ventspils, tur noteikti atradīsies kāda, kas iedos tev to līdzekli. nē , nu labāk , tak sabojāt redzi (t)
09.02.2018 22:01 |

Reitings 2573
booboo, man arī tas likās wtf, tāpēc es sazinājos ar vēl vienu meiteni, kas Juglā liek, viņa teica to pašu par alerģiju no gēla spilventiņiem.
Ir 5dienas vakars un man vai nu neatbild vai arī atbild uz katru ziņu pēc pusstundas.
Rīt noteikti būs apdeits no manas puses.
09.02.2018 22:08 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Ak jel. Es kā ieraudzīju to bildi man pirmā doma bija, ka es tās skropstas būtu jau pie pirmās izdevības pati ar visa veida eļļām un tvaikiem utml. Kur nu vēl, ja acis tā reaģē... Šausmas, cilvēk. Biresmīgi.
Bet nu ko daudz - ilgāk atliksi noņemšanu, sabeigsi acis un varēsi nēsāt bizets okulārus, tā ka vairs skropstas nebūs jāliek :-D
09.02.2018 22:45 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Jēziņ, izskatās briesmīgi, pat ja iztēlojas, ka acīm nekas un nav sarkans, iekaisums, tad tāpat šausmīgi. Te jau jādomā, vai vispār traģiskāk var būt. Un attaisnojums attaisnojuma galā, tā kā pirmā klasē būtu, upurētu naudu, bet jau 11:40 šo rakstīji, jau pirms tam biji par to domājusi un redzēji, cik katastrofāli izskatās, tad jau pēc pirmās lapas vai divām ar komentāriem sēstos taksī, ja nevar atrast, kas aizved, un brauktu pie jebkuras, kas var noņemt. Nu pagaidi varbūt nedēļu un cerēsim, ka šis būs laimīgais gadījums, kur liela skāde nepaliks. Kaut gan kas zina, kas pēc gadiem vai atkārtotas procedūras var uzliesmot.
09.02.2018 23:01 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Nekad nesapratisu, ka var ekonomet naudu uz veselibas rekina. It ipasi, ja runa ir par acim un redzi. Pardesmit € vieta tie beigas var iznakt ar vairakam nullem rakstiti arstu rekini.
Skats briesmigs un pie sadas reakcijas ir steigsus jamekle risinajums. Neticu, ka piektdien visas dienas garuma nebija nevienas meistares, kura atsauktos SOS gadijuma.
09.02.2018 23:20 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Kā meistarei vispār nav kauna taisīt tādas skropstas? Jeb, viņasprāt, šis ir skaisti un profesionāli? :-O Neticu, ka Kuldīgā nav meistares kas redzot tavu situāciju tev neiedotu līdzekli noņemšanai. Manā mazpilsētā ir vismaz 5 man zināmas(reāli gan jau vairāk) meistares.
09.02.2018 23:33 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Kauns var arī nebūt, bet kā ar sirdsapziņu? (t)
10.02.2018 00:25 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Es jau gribu ticēt vairāk meistarei, kura sola, ka būs oki ar acu pilieniem, viņai tomēr ir pieredze ar tādiem gadījumiem,jo neesmu jau pirmā, no otras puses katrs gadījums mēdz būt individuāls
nu tad tici meistarei :D tikai nebrinies, ka rītā pamostoties acis būs tā aizpampušas, ka neatvērsi. Te ar pilieniem nebūs līdzēts, jānjem vispirms nost! 100% alergija! Vispār kä var tādas lāpstas uz acīm likt? Izskatās nedabiski un briesmīgi :(
10.02.2018 00:33 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Bez visas alerģijas izskatītos briesmīgi tāpat. Arī pati esmu likusi tās skropstas dažas reizes, sapratu ka bezjēdzīgs pasākums. Sākumā ir smuki itkā, bet smukas viņas ir max 2 nedēļas un lēnām jau krīt ārā, un tad arī skats ir drausmīgs.
Bet par tēmu...pie ārsta iet ar visām skropstām būtu stulbi, viņi tur neko nečakarēsies, vnk ņems un nogriezīs visas vēl ar tavām kopā un tikai tad dos kādus pilienus vai ko. Uzreiz vajadzēja ņemt nost nevis skaitīt kapeikas vai iedomāties ka ir baigi skaisti un labāk jau paciest mokas.
10.02.2018 01:08 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Kuldīga ir pilna ar visa tipa "meistarītēm". ;)
Cita lieta, ja Tev nav līdzekļu. Vai ir žēl jau ieguldīto. Abos gadījumos - darīt ko tādu ir vieglprātība. Paaudzies un tad sāc ko pieaudzēt. Kā tāds bēbis. Šausmas. :D
10.02.2018 02:07 |

Reitings 51
Reģ: 31.01.2018
Man bija līdzīga situācija. Veikalos, kur pārdod kosmētiku un citas lietas skaistumkopšanas speciālistiem, var nopirkt skropstu noņemšanas līdzekli profesionālo, ko lieto meistares. Es pirku salon line pie autoostas bet noteikti ir arī citur un citās pilsētās. Ja tiešām nav, var jau paprasīt, lai kāda draudzene atved par samaksu no Rīgas. Maza tūbiņa maksā ap 15 eur, bet der vairākām vai daudzām (man joprojām ir) reizēm. Noņemt var jebkurš arī bez pieredzes. Vajag skropstu ķemmīti, kādai tāpat tev bija jābūt, ja esi pielikusi skropstas. Ja nav, var nopirkt kaut vai drogas
Tad vienkārši smērē to želeju un ķemmē ārā tās skropstas. Zem acīm jāuzliek vates tamponins vai speciāls papīrītis. Vienvardsakot to visu var noskaidrot un iegādāties veikalā un uztaisīt var cilvēks bez pieredzes.
Man divas vai trīs reizes tā ņemts nost.
Daudz labāk, saudzīgāk utt nekā eļļas uc brīnumi.
Un vēl, nelasīju visu diskusiju, bet domāju, ka jāpublicē meistares vārds, lai citas neuzraujas.
10.02.2018 05:02 |

Reitings 51
Man vienreiz tikai gadījās šādi, to meistari esmu publiski arī apspriedusi, visas citas reizes bija labas un vienkārši, kad negribējās iet uz profilaksi, tad pati varēju noņemt.
Domāju, ka šim meitenēm jātaisa antireklamas, jo tā nav joka lieta.
10.02.2018 05:05 |

Reitings 51
Kuldīga - Rīga nav tik tālu, lai neaizbrauktu uz to veikalu, ņemot vērā, ka noteikti ir tuvākās pilsētas, kurās pārdod šos līdzekļus. Skaties Google un pazvani tiem saloniem, jautājot, vai viņi pārdod, ja negribas pa tukšo braukt. Sestdiena nav šķērslis, daudzi veikali strādā tad, tsk tas pats salonline.
Vēl viens šeit normāls ieteikums sazināties ar meistari un pajautāt ātro noņemšanu vai līdzekli, tā kā brīvdiena, ne laiks utt, nu piedāvā kaut kādu patīkamu cenu vai bonusu pretī, skopais maksā divreiz.
10.02.2018 05:14 |

10 gadi
Reitings 1649
Reģ: 26.01.2016
Man atradās 3 meistares Kuldīgā!
http://www.skaistumnica.lv/?lp=services&lg=lv&cid=5&keyword=1&search=1&t=60&rajon=Kuldīgas+rajons&vieta=&workplace=
Ja vēlies uzticēties skropstu meistarēm un iztikt tikai ar pilieniem, tā jau ir Tava darīšana.
Par matiem ir teiciens - nav jau kājas, ataugs. Par acīm nevarētu teikt gluži to pašu.
10.02.2018 07:41 |

Reitings 354
Reģ: 29.12.2013
Ventspilī kādam acu ārstam jābūt, jo brauc vēl no Rīgas uz operācijām ārsti. Ja nav labāk palicis, tad es brauktu tūdaļ pat. Bez receptes šādai vainai jēdzīgus pilienus nedabūsi.
10.02.2018 08:22 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nu kā, lai saka, man ir liktas daudz un dažādas skropstas , tas kas ir ar tavām acīm nav normāli un nepāries , tās ir tipiskas alerģijas pazīmes. Acu pilieni palīdzētu , ja tev nedaudz grauztu , tev acis asaro un ir samocītas. Ir naivi cerēt , ka tas pats pāries.
10.02.2018 10:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits