1. Nevis meklētu attaisnojumus, kāpēc nevaru, bet meklētu iespējas, kā tikt tur, kur var noņemt un iegādāt tad acu pilienus. Vai pie ārsta. Kaut uz slimnīcu.
2. Man vienīgai šķiet, ka nedz izmērs, nedz padarītā darba kvalitāte ir samērojama ar to, ko redzu bildē?
3. Es pusotru gadu liku periodiski, sev par prieku. Man ir ļoooti laba meistarīte, kura dara ātri, brīdina, ja kko maina materiālos, pārjautā, izlabo, noņemtu kaut nakts laikā. Arī tas ir nelielā pilsētā. Nevēlējos lielīties, bet gan teikt, ka jebko mākslīgu liekot, ir jābūt optimālam risinājumam, meistaram, kurš būtu gatavs reaģēt. Un vienmēr rezerves iespējai, ka ir apzināts meistars TUVĀKAJĀ apkārtnē, ja nu tomēr kkas noiet greizi. Pirmo reizi, kad uzliku skropstiņas mākslīgās, man lika 3,5 stundas!!! Jutos, kā auto bampers būtu pielīmēts. Brīnos, kā acis neiekaisa, līmes kārta bija saredzama, šķiet, no Mēness. Pēcāk aizgāju pie meistarītes blakus ielā - par kuru jau ievācu atsauksmes. Diena pret nakti! Ātri, viegli, nekad nebija diskomforta. Ilgi turējās. Un es esmu ļooti alerģisjas dabas cilvēks! Īstenībā, brīnos, ka saņēmos uz otru piegājienu, bet to ķepinājumu kkā gribējās dabūt nost pēc iespējas ātrāk un to izdarīju 3 dienas pēc pirmo skropstu uzlikšanas.
Ar redzi, ar nevienu ķermeņa vietu un veselības jomu nevajag jokot. Dabai arī piemīt ironijas izjūta, bet ne vienmēr saprot mūsu humora izjūtu.
Lai veicas un izdodas!