Piektdienāāā!

10 gadi
Reitings 4681
Reģ: 29.01.2009

Labrīt! :)
Šodien tik ļoti negribējās uz darbu... Pat cerēju, ka pa radio tiks izziņots , ka šodien visiem tiek iedota brīvdiena un varēs doties atpakaļ uz mājiņām :-D
Kaut kā būs jānovelk šī diena. Diemžēl, darba ir daudz, nezinu kā lai saņemas. Jūtos kā sestdienā atnākusi uz darbu..:-D
Lau jauka šī diena! (l)
09.02.2018 08:42 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Dārgais Cosmo, man ir problēma!
Šodien bija pāris liekas minūtes, un kā par neražu pa ceļam gadījās grāmatnīca. Un jau nākamajā brīdī gāju ārā ar jaunu grāmatu rokās. Man mājās stāv nu jau ne viena, bet veselas divas kaudzītes ar grāmatām, kuras plānoju izlasīt. Un miniet cik grāmatas es pagājušājā gadā izlasīju pilnībā no vāka līdz vākam, nevis vienkārši pāršķirstīju, palasīju pāris nodaļas, vai iesāku un aizmirsu pabeigt. Pilnīgi nevienu! Nevienu grāmatu pagājušajjā gadā neizlasīju no vāka līdz vākam, bet nopirku tā, ka varētu katru otro nedēļu citu lasīt. Un turpinu pirkt klāt vēl, bet izlasīto grāmatu kaudzīte lielāka nepaliek. Ko lai dara, kā lai cīnos ar šo niķi?
Laikam vienkārši jāsāk vakaros lasīt grāmatas nevis lūrēt seriālus :-D
09.02.2018 18:57 |

Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Tieši tā, nekas sarežģīts, ir vienkārši jāsāk tas darīt, kaut padsmit minūtes dienā :D Šodien biju bibliotēkā un paņēmu grāmatu, kura ātri vien jānodod, tā būs mana motivācija izlasīt laicīgi :D
09.02.2018 19:01 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
A vot tās grāmatas, ko paņemu bibliotēkā, tās kaut kā vairāk lasu, nekā tās ko pērku. Šogad jau dažas bibliotēkas grāmatas izlasījusi esmu, no tām kas mājās - nevienu :-D
09.02.2018 19:05 |

Reitings 14
Reģ: 28.01.2018
Es gribu padalīties ar savu atradumu https://www.forsiaizdevumi.lv/atrie-krediti-ar-sliktu-kreditvesturi , kas var izrādīties ļoti noderīgi, ja nu kādam nepieciešams. Situācijas irvisādas, tāpēc labi apzināties variantus.
11.02.2018 21:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits