Kāds ir jūsu dienas režīms?

Reitings 68
Reģ: 17.12.2017
Laba diena!
Parunājam par savu dienas režīmu?
Cikos ceļaties? Cikos jums ir darbs un cikos jūs izejat no mājas? Cikos tas beidzas? Ko jūs darat pēc darba? Cikos jūs reāli pārrodaties mājās un cikos atkal aizejat gulēt? Gribētos zināt, cik laika citas vispār reāli pavada savā dzīves vietā, ja neskaita miegu?
08.02.2018 11:55 |

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Šausmas, cik agri te viena daļa ceļās. Es nevaru savu ķermeni izvilkt no gultas ātrāk par 7.30. Vienu brīdi man darbs sākas 8.00, tās man bija mocības, jo nespēju tik agri sākt dienu:-D
7.30-7.45 ceļos, mazgāju matus, krāsojos, pagatavoju kafiju un zaļos kokteiļus.
8.40 izbraucu uz darbu.
9.05-17.00 esmu darbā. Reizēm beidzu jau 16.00, reizēm pa vidu aizeju uz masāžu, pie friziera vai vienkārši izeju izvēdināt galvu, jo man ir diezgan brīvs grafiks.
Parasti līdz 18.00 esmu mājās, ja pa ceļam vēl veikalā jāiebrauc. Tad vai nu atpūšos, piekārtoju māju, sačubinu kaķus, ieeju dušā, veicu citus skaistumkopśanas pasākumus.
Ap 19.30 gatavoju vakariņas, jo draugs līdz 20.00 strādā. Ja viņam jāstrādā līdz 18.00, tad vakariņas gatavoju ātrāk un pēc vakariņām dodos vai nu pastaigā, vai sausā laikā izbraukt ar riteni kādu stundu. Drīzumā šim pievienosies vingrošana.
21.-23.00 parasti vai nu kaut ko skatāmies,vai es lasu grāmatu, vai klausos kādu lekciju.
23.-23.30 cenšos iet gulēt, jo pēdéjā laikā man miegam vajag kā minimums 8h, lai normāli funkcionētu, bet tas dēļ dažām veselības problēmām.
Nestandarta darba dienās varu strādāt arī no 8.00-20.00, bet tas nav bieži. Citreiz pēc darba izejam uz kādu teātri, kino, bet biežāk dažādas izklaides mums ir brīvdienās.
10.02.2018 17:55 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Es laikam esmu vienīgā, kura ceļas no rīta, lai 1 -1,30 h sportotu :-)
10.02.2018 18:30 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
man ir diezgan brīvs, pati plānoju, ko un kā gribu darīt attiecīgajā dienā, ar izņēmumiem, kad ir sarunāts kaut kas - vai tā būtu kāda darba lieta vai izklaide.
bet tas,kas visām dienām ir kopīgs - mostos ap 10. Ja vēlu esmu aizgājusi gulēt, tad ap 11. Sākumā kafija, grāmata vai nets.
Tad nu darba lietas jau cenšos padarīt, lai kaut kā vairāk iekustinātu to visu, to esmu pamanīju, strādājot no mājām - labāk ātrāk iesākt, nekā vēlāk. vēlāk ir daudz grūtāk :D
nenormēti ēdu kaut kad vēlāk pusdienbrokastis, nenormēti palasu grāmatu, nenormēti pavingroju (ne katru dienu), dodos pastaigās. Ai, laikam nebija jēgas rakstīt manu nenormēto režīmu :D
bet ir pirms miega rituāli - birstēšanās nereti, auksta duša, grāmata, sarunas ar vīru. Eju gulēt ap...agrākais 1. Cenšos līdz 2 noteikti aiziet. Ja ap 3, 4, 5, tad jau nākamajai dienai sanāk nozagt laiku.
10.02.2018 18:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits