Es nojūgtos, ja man kā SunInMyHair sanāktu gulēt tikai 4.5 stundas.
Līdzīgi kā meksikanka, pēdējā pusgada laikā esmu iekritusi kaut kādā apātijā, jo neko negribas un nekam nav spēka. Un vasarā mans dienas režīms diezgan krasi atšķiras no ziemas režīma. Turklāt, man ir slīdošais grafiks, brīva diena var iekrist gan darba dienā, gan brīvdienās.
Tagad ir apmēram tā:
Ceļos 7.30 (ja no rīta ņemu braukšanas nodarbības) vai 8.30, ja viss kā parasti. Ar celšanos katru rītu iet ļoti grūti, īpaši ziemā. Saklāju gultu, saģērbjos, sakrāsojos, pabaroju kaķi, iztīru viņa kasti, salieku ēdamo dienai (gan sev, gan kaķim), fonā ieslēdzu mūziku.
9. 50 izeju uz darbu. Dažreiz pirms darba ieskrienu veikalā. Tad izeju kādos 9.45.
10.00 esmu darbā. Pusdienlaiks dažreiz ir, dažreiz nav, atkarīgs no daudziem faktoriem.
19.00 darbu beidzu. Visbiežāk vēl eju uz bibliotēku/veikalu/dažreiz kādu satikt. Tad mājās esmu tikai ap kādiem 21.00 labākajā gadījumā. Un tad arī neko daudz negatavoju, vai nu jau esmu paēdusi pilsētā, vai arī nopērku kaut ko Rimi.
Ja uzreiz pēc darba eju mājās, tad esmu tur jau ap 19.10. Pagatavoju vakariņas, pabaroju kaķi, paspēlējos ar viņu. Vakariņām fonā ieslēdzu kādu komēdijseriālu, pārbaudu soc. tīklus, visus mani interesējošus saitus. Tad kaut ko pakārtoju/mazgāju veļu/padzenāju kaķi vai arī lasu grāmatu/skatos kādu seriālu. Cenšos arī pavingrot regulāri. Šajā laikā es arī parasti sazvanos ar ģimeni (ne katru dienu gan). Tālākais jau duša, parastās ikdienas skaistumkopšanas procedūras, trauku nomazgāšana utt. Ap 23 parasti jau taisos uz gultas pusi, bet aizmiegu reti agrāk par 24 vai 1.00 , jo vai nu aizraujos ar lasīšanu vai arī aizpļāpājos ar draugu. Ja no rīta bija braukšana, atlūstu agrāk.
Nu tas tā, visbiežāk. Kad ir brīva diena darba dienā, tad cenšos gulēt tik ilgi, cik kaķim pietiek pacietības, tad arī vairāk kaut ko pakārtoju vai veltu laiku sev - nokrāsoju matus, kaut ko vairāk pagatavoju, aizeju dienā kā normāls cilvēks uz veikalu, nevis skriešus pakaļ pomelo. Ja brīva diena iekrīt brīvdienās, es labāk atstāju māju haosā, bet pati aizbraucu kaut kur - apciemoju vecākus, draugu vai vēl kādu.