Sāp sirds

Reitings 93
Reģ: 19.12.2017
Sveikas, meitenes!
Man ir ļoti, ļoti nepieciešams jūsu padoms.
Satikos ar puisi 4 mēnešus, viņš ir vienkārši lielisks, uzreiz nodomāju - mans īstais. Taču ar laiku arvien mazāk sākām satikties, jo viņš slimo ar veģetatīvo distoniju. Es viņu tik ļoti, ļoti iemīlēju - viņš ienesa tādu prieku, siltumu, pozitīvismu dzīvē, ka pat nevarētu pateikt, kam iet cauri. 2 reizes aicināju viņu satikties (ar lielu laiku intervālu), bet nav sanācis, jo viņš ir diezgan slikti juties, tāpēc ar laiku jau praktiski tikāmies ik pēc mēneša. Tas mani šausmīgi skumdina, jo pietrūkst viņa. Pēdējo reizi, kad aicināju satikties...starp citu, es to daru, jo viņš ir licis noprast, ka vienmēr vēlas...atkal atraidīja, tikai šoreiz jau pavisam depresīvi sakot, ka viņš ļoti vēlētos satikt mani, taču viņa dzīve pašlaik ir nožēlojama, viņš ieteica varbūt meklēt citu puisi. Pēc šī teksta es viņam paskaidroju, ka man viņš ir kļuvis ārkārtīgi mīļš, mani netraucē arī tas, ka nesatiekamies tik bieži, jo es dzīvē nekur nesteidzos...
Vēlāk sapratu, ka varbūt tas nav pareizi, ka viņš man iesaka, lai meklēju citu. Sāka iztrūkt saruna, kļuva tāda knapa, 1 dienu nerakstīja, tad uzrakstīja, nākamajā dienā arī piezvanīja, bet tā kā man domas bija par to, ka varbūt nevajag vairāk būt kopā, jo man sāpēja, ka viņš ieteica meklēt citu, tad es viņam neatbildēju uz zvanu. Vēlāk uzrakstīju, ka mani tas sāpināja, ko viņš pateica, tā kā izbeidzu visu. Viņš, protams, paskaidroja, ka vēlas tikai nodrošināt man lielisku nākotni, bet šaubās, vai to spēs, slimojot ar vd, tāpēc ieteica citu meklēt. Nav pagājusi pat viena diena...es nāku mājās ar pasaulē lielāko cerību, ka tur pie manas mājas viņš mani gaidīs... Lai vai kas būtu arī bijis, es sapņoju būt ar viņu kopā, jo viss bija ideāli, tikai nezinu, vai tāda nākotne ir iespējama. Ko jūs darītu manā vietā? It kā esmu visu izbeigusi, taču es zinu, ka viņš vēlētos mani atpakaļ, tikai nevēlas lūgties, spiest man viņa dzīvē atgriezties - tā arī teica. Vai jūs paliktu ar cilvēku, kurš ir slims, bet vēlētu jums visu to labāko? Vai jūs būtu gatavas tikties reizi mēnesī, dažreiz pat retāk? Vai man ar viņu ir vērts kārtīgi izrunāties? Asaras birst, jo ļoti, ļoti skumstu. :'-(
06.02.2018 21:08 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Tā kā saka, ka 'slims', un viss?
06.02.2018 22:17 |

Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
Tev pašai nešķiet, ka šī slēpšanās aiz slimības, un netikšanās ir iemesls tam, lai tās attiecības, it kā nemanot pazustu. Ķip, tev apnīk ņemties un tu liecies mierā?
Pirmais ko es darītu, nostādītu puisi fakta priekšā. Aizbrauktu pie viņa (neguļ jau zārkā), kaut slikti jūtas, sēdi blakus gultai un izsaki visu kas tevi nomāc. Un pajautā, lai viņš tev acīs skatoties pasaka, ka vēlas, lai tu meklē citu.
Ja viņš tev tā pasaka. Tad atvadies un meklē citu, jo tas liecina, ka viņš neko ar tevi nevēlas. Un grib vienkārši to izbeigt.
06.02.2018 22:21 |

Reitings 93
BlackIce, cik saprotu, tad ik pa laikam cīnās no 14 gadu vecuma. Pēdējo reizi bija tā, ka pusgadu cīnījās ar to. Ārstus apmeklē, studē, lai gan mēnesi nav bijis skolā, ir vairākas darba pieredzes. Pagaidām to mēnesi ir vienkārši sēdējis mājās, ārstējies, jo blakus tam visam vēl bija vīruss.
06.02.2018 22:22 |

Reitings 93
Afterglow, Tev tā neticas, gribas domāt, ka vienkārši pūderē smadzenītes man? :-D:-|
06.02.2018 22:24 |

Reitings 721
Kā viņam izpaužas simptomi?
Jo tā ir viltīga lieta, biežāk tā ir galvas slimība, un fiziskām sāpēm var piemeklēt citas problēmas.
Protams, ja ir uzstādīta diagnoze, tad noteikti lieto medikamentus un pāries šī epizode un viss būs kārtībā.
Bet iesaku parunāt.
Pagaidām šķiet, ka viņš vienkārši izvairās.
06.02.2018 22:25 |

Reitings 93
macaw, viņš parasti saka, ka jūtas slikti, grūti tikt pie manis..
06.02.2018 22:26 |

Reitings 93
06.02.2018 22:27 |

Reitings 3521
viņš parasti saka, ka jūtas slikti, grūti tikt pie manis

Un kā bija sākumā? Un neteica, kā šis posms sākās?
Nevar saprast, vai viņam vispār ir uzstādīta tāda diagnoze, vai vispār kaut ko dara, iet pēc palīdzības, atbalsta utt., vai tikai nīkuļo.
06.02.2018 22:30 |

Reitings 93
BlackIce, tā arī es varētu darīt, jup.
Par simptomiem nav daudz runājis, jo nevēlas, lai ar to visu šausmīgo iepazīstos...taču kad jau juta, ka slīdu ārā no rokām, viņš pateica, ka grūti nostāvēt kājās, vemj...būtu manis dēļ gatavs rāpot
06.02.2018 22:31 |

Reitings 93
macaw, sākumā daudz par to nerunāja, izstāstīja, kam ir gājis cauri, bet kolīdz saslima ar parastu slimību, negāja uz skolu, tā arī pieņemu, ka nāca uztraukumi un līdz ar to H distonija..
06.02.2018 22:32 |

Reitings 721
Viņš tev pūderē smadzenītes.
06.02.2018 22:34 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Es protams atvainojos,ja aizskaroš ko uzrakstīšu,bet man nezin kādēļ liekas,ka VD ir tikai aizsegs, lai izbeigtu attiecības, šķiet dīvaini,ja cilvēks kas ir kopā ar meiteni kura patīk,grib lai iet pie cita? Es protams nezinu kāds cilvēks ir ar šādu diagnozi, tādēļ ar atvainojos,bet neticu,ka šādi ņemtu un teiktu(s). Es varētu saprast,ja pateiktu,ka ir noguris,grib pabūt pāris dienas viens,bet šādi??:-| .
Lai vai kā, cerams ka es kļūdos un spēsiet tikt galā un atrisināsiet visu.
Veiksmi!:-)
06.02.2018 22:34 |

Reitings 93
BlackIce, varbūt tikai izvairās, tieši tā...tāpēc ka tagad ir izdzēsis manu numuru...lai gan tas taču ēst neprasa...varbūt patiesībā neko nenozīmēju...tieši tāpēc manā galvā ir liela putra...bet ar vecākiem esmu viņu iepazīstinājusi, nesaprotu, kāpēc tad lai iepazītos, ja neuztvertu mani nopietni
06.02.2018 22:35 |

Reitings 721
šķiet dīvaini,ja cilvēks kas ir kopā ar meiteni kura patīk,grib lai iet pie cita? Es protams nezinu kāds cilvēks ir ar šādu diagnozi, tādēļ ar atvainojos,bet neticu,ka šādi ņemtu un teiktu

+
Man pašai nav veģetatīvā, bet ir citas problēmas, kuras reāli arī reizēm fiziski traucē dzīvot. Un, atzīšos,ka esmu izmantojuši šo veselības aizsegu, kā iemeslu visu mierīgi izbeigt. Arī sakot tādus tekstus, lai meklē citu ( tikai tāpēc, ka sapratu, ka man cilvēks nepatīk, un es neredzu nākotni un pat ja saku, ka neko nevēlos, cilvēks cenšas kaut ko veidot) tad nu vienīgais ko darīt ir mēnesi no vietas teikt ka slikti jūtos un negribu tikties. Un tad apnīk ar laiku.
06.02.2018 22:37 |

Reitings 3521
Kāpēc juta, ka slīdi ārā no rokām? Kas tur notika? :D
Var būt tā, ka tik slikti, ka nevar tikties, tas ir pilnīgi iespējams, bet nu tad es to ietu un izrunātu, lai zinātu viņa domas, kad viņš blakus esot to pasaka - no klātbūtnes jau vairāk var pateikt nekā no plika teksta.
06.02.2018 22:38 |

Reitings 721
Izbaudi jaunību, un nelec no attiecībām uz attiecībām, tik jaunā vecumā.
Baudi dzīvi. Un nepiesien sevi kādam vai nepiesien citus sev.
Ja izdzēsa numuru, move on. Aizej uz Vecrīgu un patusē.
06.02.2018 22:39 |

Reitings 721
Var būt tā, ka tik slikti, ka nevar tikties, tas ir pilnīgi iespējams,

Nē, tas nevar būt 31 dienu 24/7 ir slikti. neticu tam.
Piecas minūtes dienā vai nedēļā cilvēks jutīsies labi.
Ja viņam tik ilgi ir slikti, tad tā nav joka lieta. Un tam jāpieiet nopietni.
06.02.2018 22:40 |

Reitings 3521
Es atkal redzu, ka tā var pateikt, ja viņam reāli piik periods.
06.02.2018 22:41 |

Reitings 3521
Nē, tas nevar būt 31 dienu 24/7 ir slikti. neticu tam.
Piecas minūtes dienā vai nedēļā cilvēks jutīsies labi.
Ja viņam tik ilgi ir slikti, tad tā nav joka lieta. Un tam jāpieiet nopietni.

Var, nu jā piecas vai desmit minūtes dienā kaut vai, bet kā tad viņš var zināt, kad būs tās labās minūtes? Vai naktī? Un vai viņš pats tās jūt kā tiešām labas. Cik nopietni dodas pie speciālista, nav zināms.
06.02.2018 22:42 |

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Es to, protams, nesaku 100% par šo gadījumu ar šo konkrēto puisi, bet esmu bieži savā dzīvē satikusi tādas personas, ar ķip’ kaut kādu “cietēja” sindromu, cilvēkus, kam ir kaut kas uz uzmanības deficīta pusi un arī ir visādus kaites , no kurām gan puse tiek izdomātas, lai kaut kā sev izmanību pievêrstu. Tas man tā iešāvās prātā, visur manot to, ka autores puisis saka, ka “slimo”, “ ir slims” utt. Jo ir ļooooti daudz cilvēku ar VD, tā tak mūsu laikmeta populārākā slimība un cilvēki tāpat dzīvo normālu dzīvi, strādā, veido ģimenes utt. Katram, protams, individuāli, bet arī manai mammai ir VD, kuru viņa ļoti labi kontrolē. Tā kā autore, vai nu viņš Tev sprauž batonus ausīs, lai vienkārši atkratītos, vai ir ar vēl kaut kādām problēmām galvā, jo ja viņam tiešām ir tikai kādus gadus VD, tad viņam būtu jāzina, kā sev palīdzēt un izmantot arī Tavu palīdzību, nevis jānoraksta sevi un sava dzīve. Bet nu tas viss tik tādas manas pārdomas par šo. Jums pašiem par to visu jāizrunājas, jo tie teksti “ Tev ar citu būs labāk” utt, goda vàrds, kā no romantiskajām filmām:-D
06.02.2018 22:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits