Zinas tante (ak, cik forši šitā uzrunāt kādu!) :)
Nē, savu nosacīto introvertumu esmu apzinājusies jau kopš skolas laikiem. Vienkārši protu atsevišķās situācijās, īpaši, kad ir mānijas periodi, smuki izlīst laukā, lieliski komunicēt, vienīgais, kas nekad, nekad nav paticis - ir lielas kompānijas, nerunājot nemaz par klubiem un lieliem pasākumiem, radu ballēm, kurās vnk ir jābūt.
Mānijas reizēm ir tādas, kā peterdes, bet reizēm mēnešiem. Un ir dulli savākties, jo tas aiziet tādās galējībās, ka pēdējā laikā jau pamatīgi raustos no tām: iesākti n-tie projekti, noēsts laiks, negulētas naktis un dienas, spridzinu ēteru un tad, kad tas viss beidzas... ir klusums ēterā un neviens nesaprot, kas notika. Viss taču notika, tāda jauda, iesāku to, sarunāju šo, sadarīts tas un tad blaukš! Tas nenoliedzami ir pēdējos 10 gadus man licis izvairīties no algota darba, bet pašnodarbinātai esot - arī tas smagi iegriež. Tagad tā depresijas fāze - 2-3 mēneši praktiski nekas nav darīts un nedarot, zaudē aktualitāti, tirgu, klientus.
Visādi citādi jā, vienmēr tās mānijas fāzes neapzināti agrāk un apzināti šobrīd, - esmu centusies izmantot kā vien varu, lai taptu, bet ja pātrūkst kko ne līdz galam pabeidzot, tad ir auzas. Plus tas, loģiski, ietekmē manu pašapziņu un to, kā uz to lūkojas cilvēki no malas: ne uzticēties, ne paļauties... :( Šis konkrētais moments mani dzen lielā izmisumā, jo nav runa par to, ka rēķini jāmaksā, bet arī par to, ka cieš citi. :(