Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Skūpsts

Reitings 11
Reģ: 04.02.2018
Sveikas dāmas, par cik reti viesojos iepriekšējā profilā, aizmirsu paroli, uz e-pastu nekas nenāca, tad nu nācās aši taisīt jaunu, lai dzirdētu nu ko man gudrās dāmas teiks.
Mans draugs (5i gadi kopā) parādījās gadu atpakaļ viņam draugs, ar ko jau ir labi čomi, kopā svētki, tusi, nu ir viņiem labs kontakts.
Kādu laiku atpakaļ piefiksēju, ka viņa draugs izturas pret mani pārāk draudzīgi, teiktu, ka flirtē ar mani, raksta, brauc uz darbu ciemos utt, bet es to laidu gar aci, jo domāju, ka vienkārši tāds tipiņš, kurš nu ir tādi!
Jaunais gads, svinam kopā, viss ir forši, līdz alkohols pa daudz visiem, kaut ko runā, kaut ko dejo, nu un sanāca kā sanāca, dažu cilvēku priekšā viņš mani noskūpstija, (mans draugs to neredzēja) es it kā nepretojos,bet labi...
protams pēc jaunā gada nožēloju ka tā dariju, un ar viņu izrunāju, ka tā bija kļūda, norunājām, ka tas paliek pie mums, bet izliksimies it kā nekas nebūtu noticis! Viss. Mūsu starpā kontakta vairs nebija, ja viņi ko kopā domāja, es izvairijos, viņš arī man vairs nerakstija viss it kā labi, bet... pirms pāris dienām atkal sākās kā bija, tikai ar vien vairāk un lielāku uzviju! Viņš sāka atkal sūtit visādas lietas uz kurām es atbildēju apmēram “ha, sk. ok.” Bet viņš raksta un sūta, un ziniet it kā patīkami, ka tavā darbs-mājas dzīvē kāds pievērš uzmanību un liek pasmaidīt, bet es tagad tinu filmu atpakaļ un velku paralēles ar iepriekš kā bija pirms jaunā gada un secinu, ka patiesībā puisim es interesēju, un varu teikt, ka interese ir diezgan. Tikai tagad sākas problēma, es mīlu savu draugu, savu rīcību nožēloju, bet tagad, es kādu laiku jau domāju par viņu un par to skūpstu kurš nebija slikts (bet te atkal, nevar zināt, zem grādiem viss var likties labs) bet laikam jau, ka gribu dzirdēt vairāk no jums, kā šo situāciju vērst par labu? Teikšu tā. Es negribu šķirties no sava drauga, bet viņa draugs man sāk ieinteresēt, bet gribu to interesi apraut jau saknē, jo kam nerastos interese, ja pret viņu izrāda.
Kā lai visu izdara labāk, lai nesāpētu nevienam! Vai es nezinu, varbūt kāda teiks, lai paskatos, ja jau man ir interese. Nu skatīšos ko teiksiet jūs. :) it kā jau velns dīda, un prāts neliek mierā ar to notikumu, bet zinu, ka nebūtu gatava iet prom no sava.
05.02.2018 21:10 |

Reitings 11
Wow. Sanāca ļoti gari! Negribēju!!!! :'-(
05.02.2018 21:11 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kāpēc nevēlies pamest draugu?
05.02.2018 21:25 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
Ui pastulba situācija. Bet manuprāt, ja tiešām esi pilnīgi pārliecināta, ka mīli un nevēlies pamest tagadējo dragu, liecies mierā ar to otru. Ignorē, nedomā un ja neliekas mierā, pasaki lai viņš beidz rakstīt, ka nekas nesanāks un viss.
05.02.2018 21:44 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
padomā vai viegla flirta un uzmanības dēļ esi gatava pazaudēt cilvēku ko mīli un visu sačakarēt? protams, kad apkārt rutīna un kāds pievērš uzmanību ir patīkami un gribas ļauties, bet jāapdomā vai pēc tam nebūs gauži jānožēlo.
05.02.2018 21:51 |

Reitings 11
Cormeum - Grūti atbildēt, bet vienkārši, viņš man ir mans balsts, mans draugs, mans partneris, ir kā pa kalniem, bet tomēr, es varu paļauties uz viņu un viņš uz mani! Mēs kā cimds ar roku, protams, nav katru dienu ideāli, bet nav arī slikti, uznāk katram. Viņš mani motivē, es viņu, arbalsta manas trakās idejas un piedalās to realizēšana, protams, ar to laiku kopā ir pagaisis tas viss romantiskais, bet vai tam ir jābūt kā sākumā? Vai tas var notikt pa retam?
Cowboy girl - it kā jau viss skan vienkārši, vai ne? Bet man biedē, ka pasakot viņam, ka lai liek mieru, viņš neizdomā izpļurkstēt to tālāk. Bet pašai ar tāda neliela interese ir, cik ilgi un ko! Neatstāstīšu iepriekšējās sarunas, bet tajās diezgan konkrēti teica, lai šķiros no sava drauga, jo neizskatās ka ir viss labi utt.
05.02.2018 21:52 |

Reitings 870
attiecībās ilgus gadus abiem jārūpējas par dzirkstelīti, nevis jagaida, kad būs kā pirmajos brīžos. ko no tā visa darat jūs?
05.02.2018 21:55 |

Reitings 16391
es varu paļauties uz viņu un viņš uz mani!
Pēc tēmas pieteikuma.. man radās iespaids, ka Tev šobrīd ir pat grūti paļauties uz sevi.. savām jūtām.. kur nu vēl kādam citam :)
05.02.2018 21:56 |

Reitings 1531
Reģ: 28.07.2017
Jēzus, izlasīju pusi pieteikuma un man likās, ka situācija ir starp trim puišiem(s) Pēc tam tikai sapratu, ka autore ir sieviete. Stulbie troļļi jau galīgi prātu sajaukuši....(t)
05.02.2018 22:02 |

Reitings 11
booboo - hmm.. teikšu godīgi, īsti neko nedaram, dzīvojam kā dzīvojuši. Tā ļoti nerūpējos par to, un mans draugs arī īsti nē. Laikam jau problēma ir mūsos pašos, labi, nevis laikam, bet tā ir. Hmm. Šis bija kā punkts uz i, lai gan negribēju to atzīt!
cormeum - jūtu pasaulē jā, tur piekritīšu, tas bija vairāk uz sadzīviskām lietām, kaut kādiem darbiem. Jūtu pasaule man ir sagrozīta, tas gan, un paļauties uz sevi es nespēju, bet otra puse to nenojauš. Hmm.
05.02.2018 22:03 |

Reitings 870
tā ir lielākā problēma un kļūda ilgstošās attiecībās, pāri paši nemēģina neko jaunu, nekā iepriecināt otru, neko romantisku. un pēc tam sūdzās ka attiecībās rutīna, parādās pie apvāršņa kāds /kāda un viegli norauties. un pēc tam atkal asaras un puņķi, ka viss sabojāts.
05.02.2018 22:07 |

Reitings 16391
Manuprāt, nav slikta ideja ir mēģināt iztēloties situāciju otra cilvēka ādā.. piemēram.. kā Tev patiktu, ja draugs būtu skūpstījies ar citu sievieti un tagad daļu laika pavadītu domās ap viņu..
Vai varētu un gribētu uz tādu cilvēku paļauties? :)
05.02.2018 22:18 |

Reitings 11
booboo - tur es piekritīšu, problēma ir pašos, bet jāstrādā abiem, grūti, bet jāstrādā pie tā, paldies, šo ņemšu vērā, sākšu ar sevi, sākšu es, un gan jau otra puse redzot, ka viena pārsteidz, arī sāks rīkoties un gribēs pārsteigt. :)
05.02.2018 22:18 |

Reitings 16391
Turpinot... Bet viņaprāt nebūtu tik traki, jo šķirties nevēlas.. galu galā Tu viņu atbalsti un motivē... tik tas skūpsts ..ehh :D
05.02.2018 22:20 |

Reitings 11
cormeum - šis ir viss labākais piemērs, es personīgi sadusmojos jau par tādu ideju vien, protams nepatīkami, un nezinu vai vispār spētu paļauties, es saprotu, ka esmu sāpinājusi viņu, lai gan viņš to nezin, bet es nespēju sevi attaisnot, ne savu rīcību, ne savas domas, pieļāvu kļūdu, diezgan lielu... un roku to bedri dziļāk pati! Bet respektēju viedokļus un palasu, ko sakat, ceru, ka tas spēs sakārtot manas domas, lai izdomātu, ko pati vairs vispār vēlos un kā vēlos! Es domāju, ja būtu apgriezta situācija, iznākums būtu bēdīgs, ja uzzinātu.
05.02.2018 22:25 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Tu JAU esi ar to otru vīrieti ielaidusies ilgstošā (!) flirtā, palaizījusies, tagad forumā raksti "kā būtu ja būtu, ir interese utt." Tai pat laikā vēl turi sev klāt to, par kuru izsakies, ka mīli. Kas tā lūdzu, par jokainu mīlestību, kurā var atļauties šādi rīkoties? Un pie tam atzīstot, ka nespēj paļauties uz sevi...
Tev ir jāizvēlas, ko Tu darīsi un ar kuru un jāapzinās, ka Šobrīd Tu staigā pa plānu ledu.
Šādā situācijā to otru censtos maksimāli ātri atšūt, ja arī ko stāstīs draugam, tad Tu esi vismaz mēģinājusi visu vēl glābt. Bet šādā tizlā situācijā Tu visdrīzāk vispār paliksi bešā.
05.02.2018 22:34 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Nu ja tevi grauž sirdsapziņa - izstāsti! Es nevarētu tā rīkoties pret otru cilvēku. Pat ja būtu tā izdarījusi, es to izstāstītu. Tādēļ, ka attiecības risina runājot! Savstarpēja komunikācija ir svarīga
05.02.2018 22:35 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Īsumā secinājums: savu draugu ne visai cieni, par mīlestību nezinu, vai tur vairs var runāt. Viņa tuvais draugs arī cūka, lien virsū sava čoma meitenei. Un pati vēl svētā nevainībā turpini to, jo gribas kaut ko tur vēl redzēt, zināt, apskatīties un noskaidrot. Un padomā par sevi no malas tagad.
05.02.2018 22:37 |

Reitings 77
Reģ: 23.01.2018
Man jau liekas, ka jau doma vien par to, ka sāk simpatizēt cits vīrietis, nozīmē to, ka pašreizējās attiecībās neesi līdz galam laimīga un savu draugu nemīli pa visiem 100%! Ir man tāda pieredze - esot attiecībās, reiz ieskatījos citā puisī. Viss. Tas bija mirklis, kad sapratu, ka, ja reiz mani spēj ieinteresēt cits vīrietis, tas nozīmē to, ka nemīlu savu draugu pa visiem 100%, jo, ja mīlētu, nekad nebūtu ieskatījusies citā. Krāpt netaisījos un, pirms vēl nebiju pieļāvusi nevienu kļūdu, attiecībām pieliku punktu, jo sapratu, ka nedrīkstu sāpināt otru cilvēku, esot attiecībās ar viņu, bet slepus domājot par citu. Ieteiktu Tev tikt galā ar savām jūtām un izdarīt izvēli, citādi dzīvošana kopā ar vienu, bet slepena sarakstīšanās ar citu, ne pie kā laba beigās nenovedīs!
05.02.2018 22:56 |

Reitings 11
Izlasiju, individuāli slinkums atbildēt!
Protams, pati esmu tajā vainīga, pati zinu, ka es staigāju pa ļoti plānu ledu!
Es neesmu tik droša par attiecībām, lai atklātu ko izdariju, jo zinu, otra cilvēka nostāju par to visu!
Bet no malas tagad paskatos uz sevi, neizskatās, ka es mīlētu savu draugu.. tas tiesa, diezgan šausmīga esmu palikusi, bet necenšos sevi attaisnot šajā situācijā, es tik cenšos saprast, ko darītu jūs? Lai cik smagi un traki un neiespējami tas būs... bet gribu dzirdēt, ko jūs darītu šādā situācijā!
Es zinu, ko es atbildētu pie šāda posta “es aizmirstu, dzīvotu tālāk, pasūtītu to drauga čomu, šķirtos utt” bet kad pati esmu šajā situācijā, es saprotu, ka tas tik vienkārši nav!
Jūs domājat, ka piecelies no rīta un domā, viss, šodien krāpšu savu vīru/draugu? Nē. Tas notika, sapratu, bet tas, ka tagad par to domāju, es pat nezinu kā pateikt... negribu, bet domāju, vai tad tiešām ir tik viegli aizmirst kaut kādu svešu pieskārienu, skūpstu pēc piecu gadu ilgām attiecībām, šaubos. Es nezinu! Es tiešām vairs nezinu!
Un Stella saka taisnību, tagad nezinu vai 100% mīlu, ja jau domāju par citu, bet es taču par viņu nedomāju, pirms kaut kas notika! Esmu apjukusi savās velmēs un domās! My problem! Bet tāpēc jau vērtīgi dzirdēt jūsu visu/dažu viedokļus, jo lēmumu pieņemšu es, bet reizēm dzirdēt citu pieredzes vai ieteikumus ir diezgan vērtīgi!
05.02.2018 23:04 |

Reitings 1074
Reģ: 22.07.2014
Liekas negodīgi un zemiski pret esošo puisi.. Ieteiktu ar vienu izbeigt attiecības (pašai zināms, ar kuru labāk) un tad ļauties fantāzijām par citu vīrieti.
05.02.2018 23:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits