Sveikas dāmas, par cik reti viesojos iepriekšējā profilā, aizmirsu paroli, uz e-pastu nekas nenāca, tad nu nācās aši taisīt jaunu, lai dzirdētu nu ko man gudrās dāmas teiks.
Mans draugs (5i gadi kopā) parādījās gadu atpakaļ viņam draugs, ar ko jau ir labi čomi, kopā svētki, tusi, nu ir viņiem labs kontakts.
Kādu laiku atpakaļ piefiksēju, ka viņa draugs izturas pret mani pārāk draudzīgi, teiktu, ka flirtē ar mani, raksta, brauc uz darbu ciemos utt, bet es to laidu gar aci, jo domāju, ka vienkārši tāds tipiņš, kurš nu ir tādi!
Jaunais gads, svinam kopā, viss ir forši, līdz alkohols pa daudz visiem, kaut ko runā, kaut ko dejo, nu un sanāca kā sanāca, dažu cilvēku priekšā viņš mani noskūpstija, (mans draugs to neredzēja) es it kā nepretojos,bet labi...
protams pēc jaunā gada nožēloju ka tā dariju, un ar viņu izrunāju, ka tā bija kļūda, norunājām, ka tas paliek pie mums, bet izliksimies it kā nekas nebūtu noticis! Viss. Mūsu starpā kontakta vairs nebija, ja viņi ko kopā domāja, es izvairijos, viņš arī man vairs nerakstija viss it kā labi, bet... pirms pāris dienām atkal sākās kā bija, tikai ar vien vairāk un lielāku uzviju! Viņš sāka atkal sūtit visādas lietas uz kurām es atbildēju apmēram “ha, sk. ok.” Bet viņš raksta un sūta, un ziniet it kā patīkami, ka tavā darbs-mājas dzīvē kāds pievērš uzmanību un liek pasmaidīt, bet es tagad tinu filmu atpakaļ un velku paralēles ar iepriekš kā bija pirms jaunā gada un secinu, ka patiesībā puisim es interesēju, un varu teikt, ka interese ir diezgan. Tikai tagad sākas problēma, es mīlu savu draugu, savu rīcību nožēloju, bet tagad, es kādu laiku jau domāju par viņu un par to skūpstu kurš nebija slikts (bet te atkal, nevar zināt, zem grādiem viss var likties labs) bet laikam jau, ka gribu dzirdēt vairāk no jums, kā šo situāciju vērst par labu? Teikšu tā. Es negribu šķirties no sava drauga, bet viņa draugs man sāk ieinteresēt, bet gribu to interesi apraut jau saknē, jo kam nerastos interese, ja pret viņu izrāda.
Kā lai visu izdara labāk, lai nesāpētu nevienam! Vai es nezinu, varbūt kāda teiks, lai paskatos, ja jau man ir interese. Nu skatīšos ko teiksiet jūs. :) it kā jau velns dīda, un prāts neliek mierā ar to notikumu, bet zinu, ka nebūtu gatava iet prom no sava.