labvakar!
-
pēc šādām brīvdienām es būtu priecīga, ja man priekšā būtu īsā darba nedēļa, nevis garā - tik piepildīta, traka un esmu pārgurusi. :D
šādi tusēts nav pat 16 vai 18 gados. un es biju skaidrā, izbaudīju nakti pēc pilnas programmas, mājās pārripoju tikai 6os no rīta. :D
-
par randiņtēmu:
satiku to savu pielūdzēju - vajadzēja uzticēties savai intuīcijai, nevis sportiskajai interesei. :-Dtikšanās bija spontāna, atstājot draudzenes Fonteinā, bet pati aizbraucu līdz DUS ar viņu sadzert kafiju. izdomājām mazliet pabraukāties, kad viņš gribēja aizbraukt līdz vienai ballei - ķip paskatīties, kas tad tur notiek (vai viņš tur bija pirms tam, īsti nesapratu). rezultātā es iekūlos sūdos - priekšā bija viņa vecāki (mamma gan bija tādā pālī, ka nez vai par mani šodien atcerās), es tiku iepazīstināta jau kā esošā, stabilā draudzene, plus arī visiem draugiem viņš konkrēti lika tā nojaust. es aiz šoka tikai pateicu labvakar un domāju, kā lai notinās. sāku atrunāties, ka nevaru tik ilgi atstāt draudzenes, notinos. pa ceļam man jau bija 3x zvanīts, ko es nemanīju. pēc tam saņēmu sms - protams, tā jau vienmēr notiek, kad iepazīstina meiteni ar vecākiem, tā viss beidzoties.. lai tik es tusējot savā foņķikā un atrodot kādu labāku utt. pēdējā sms, ka viņš esot iemīlējies. tā nebija pat 1h un tādas ir manas emocijas. :-O:-O:-O
kur tādi tipāži rodas??????????????
-
viss, jāiet izgulēties, jo.. gulētas tikai 3h. :-D
lai jauks vakars!