Sestdienas lielā BEZTĒMA

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Čau, guļavas! :-P
Kā vienmēr - pļāpas par visu.
03.02.2018 10:55 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Tagad pieversisos majaslapas izveidei. Labprat uzklausitu kadus forshus tips, jo ideja jau man galva ir, bet man nav ne jausmas, ka lai to visu izdara (neesmu IT cilveks).

Fiore
Ļoti īsi ...
1. Ideja(Tev jau ir)
2. Jātaisa dizains fotošopā
3. "Jāgriež dizains"
4. Jāveido Front-End's ar HTML un CSS palīdzību.
5. Tālāk ir jāveido Back-End's, bet te variantu var būt ļoti daudz Wordpress, Drupal, Joomla un t.t. Ja gribi taisīt no pavisam nulles, tad Laravel, Symfony, Yii un t.t., bet te reāli būs jākodē.
Man arii shii teema interesee, saistiibaa ar maajaslapas izveidi.
Es biju domaajusi vienkaarshi maaciities no YouTube, tur muusdienaas visu var atrast.

Nu jā, pareizi, cilvēki gadiem studē programmēšanu, bet te dažs labs grib pa pāris vakariem uztaisīt savu Web lapu, izmantojot zināšanas(kuras iegūtas pa pāris vakariem no YouTube) no tutoriāliem. Tiem, kuri grib paši taisīt savas Web lapas vai kodēt, iesaku pierakstīties uz programmēšanas kursiem un izmēģināt vai tā lieta iet vai neiet un tad domāt ko darīt tālāk.
Wordpress ir labs. Bet diezgan sarezgits.

Jā, Wordpress ir labs, bet noteikti saprotamāks/vieglāks nekā citi rīki/platformas.
Kāpēc vīriešiem patīk sūtīt puskailas un kailas bildes?!

Es tā notekti nedaru, fočējos un sūtu tikai tās bildes, kur esmu apenēs. :-D
Šeit varbūt ar viedokli palīdzētu tieši vīrieši?!

Ja nopietni, tad tā dara tie vīrieši, kuri ir pārāk stulbi un vēl nav iebraukuši ka vienalga vai nu tiek meklēta meitene nopietnām vai īslaicīgām attiecībām, plikumu radīšana nekādus rezultātus nedos. No sākuma ir jāparāda ka neesi stulbs un tikai tad drīkst rādīt visu citu.
Ko šovakar garšīgu malkojat?

Siguldas caurspīdīgo. :-P
03.02.2018 23:35 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Graužu Ādažu siera bumbas (s), kuras nav ēstas miiiiiiiljons gadus un par kurām apsolīju, ka pēdējās, jo vīrs šodien informēja par mūsu vasaras brīvdienu plāniem un...teiksim tā, siera bumbas ir pēdējais, uz ko man pat tikai skatīties vajadzētu, un skatos ikvakara "Grejas anatomiju". Laikam tāpēc pagājušonakt Dereks Šeperds ar fūri veda mani uz vilcienu, kuru kavēju. :D
Gribu vīnu. Laikam korķēšu vaļā. Galīgi izlaidīgs vakars.
03.02.2018 23:40 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Savulaik mājas lapas izveidi uzticēju profesionāļiem.. atradu draudzīgās cenās, ērti un ātri :-)
03.02.2018 23:42 |

Reitings 235
Reģ: 18.01.2018
Ledusskapī ir śampis, kaut kur vēl karstvīns, bet tā pieēdāmies ar meitām kēksu, ka śovakar neko citu neprasās :D
03.02.2018 23:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits