Es jūtos labi un lutinu sevi, ja visādu želeju un krēmu vietā vienkārši stāvu un izbaudu siltu ūdeni, īpaši pēc smagas darba dienas
Nesen bija diskusija, kur visas rakstīja par sejas kopšanu ar kvantumu kosmētiku un tīrīšanu no rīta un vakarā, kur krāna ūdens vēl bez maz vai bija pieminēts kā sātana izdzimums un tamdēļ ir jāapsļakstinās tā vietā ar micerālo. Pārējais ķermenis sanāk, ka sastāv no cita veida ādas?ja sejas ada atskiras. Logiski tacu.
Pirmkārt, kā tad ķermeņa āda atšķiras no sejas ādas? Visi trīs ādas slāņi (epiderma, derma un hipoderma) uz ķermeņa ir biezāki nekā uz sejas. Tas nozīmē, ka ķermeņa ādas kopšanu un eksfoliāciju var veikt daudz enerģiskāk. Tajās vietās, kuras pakļautas lielākai berzei, piemēram, elkoņi, ceļgali, plaukstas un pēdas, āda var būt sausāka un raupjāka, īpaši tas novērojams aukstajos ziemas mēnešos. Šādu sausu, raupju un jūtīgu ādu vēl papildus bojājot ar mazgāšanos karstā ūdenī un rupju sūkļu lietošana mazgājoties, var rasties pat ādas zvīņošanās, niezošs dermatīts un ekzēmas.
jāapsļakstinās tā vietā ar micerālo. Pārējais ķermenis sanāk, ka sastāv no cita veida ādas?vispar tada glupiba mani soke...
lai man tā būtu, sapirku foršus skrubjus, želejas, krēmus, utt, bet man joprojām besī... Es saprotu, ka ķermenis ir pateicīgs, bet man besī likt kremus, kondicionierus, iemasēt un izskalot, mati slapji, pūst eļļas, fēnot, tad ir karsts gaiss... Nezinu... Kādreiz patika . Tas viss paņem kādu stundu... Un tā katru vakaru...kapec tik sarezgiti? Nu nevakag skrubjus, kremus un vel nez ko katru vakaru. Ja 2 x diena ir dusapietieka vakar tikai ar tiru udeni noskaloties,no rita ar ikdienai domatu dusas kremu atra dusa, nav jaberz sevi nezeligi.
sīkāk ar viņu par šo tēmu nerunāju, bet cilvēkam milzīga apņēmība katru rītu celties ātrāk, lai gulētu vannānu cilvekam ir tada meditacija rekax pirms dienas sakuma, man vakar atbakot maja dusa+ tiras majs drebes...tikai tad var sakt atputu. Ari saka veida pukeli nots, diena nost un realx..Traak ka smird un nemazgajas.;-)
Sejai 100 veidi kosmētikas, krēmi un visādi brīnumi, bet kad runa par dušu, daža laba pat dušas želeju neizmanto