Privāta, biezo cilvēku plastiskās ķirurģijas klīnika pieder anesteziologam un sanitārei.++
Interesanti, ka tie parasti ir ķēdes zemākā posmā, bet tagad sanāk, ka viņi var diktēt, ko visi ķirurgi dara.
Kā arī tipiskais latviešu garš.
- es esmu stāvoklī.
* neviens netaisa pārbaudes vai vispār bērns ir, ne arī paternitāti..
Pieņem un dzīvo laimigi(ja vispār bērns ir)
Es pat domāju, ka šajā seriāla viņiem pasaka par ko būs tēma, un tad viņi improvizē. Jo tik daudz runāšana viena otram virsū un kaut kādi tizli joki nevietā, redzu pirmo reizi.
Ketlīniņa nospriež, ka Holsts būts garlaicīgs un plikpaurains tipāžs, kā jau visi tēva draugi. Te savukārt vīd pamatīgs sižeta caurums – ja jau Džonis ir tik pasaulslavens teju katru nedēļu rotājas uz „Privātās Dzīves” vāka un citiem preses izdevumiem, tad viņai būtu bijis jāzina par viņa slavu un izskatu. Taču numur viens alfa tēviņš Latvijā!logiskas trukums un idiotisms rulle. LV tikai 34 gadi palstiaks kirirgam un smais jau sita dzivo ....taaaa mejos. Nemot vera ka vsk+ arsta studijas6 gadi+ 3 gadi internatura +.... un lasa ari mediki un priek sit plaukstinas. Nu ir bulsits taitai galvaaa,dalai..
Otrā nodaļa sākas ar dr. Džonatana Holsta plastiskās ķirurģijas privātprakses aprakstiem un cik viss bija mega elegants un dārgs. Pats 34-gadus vecais Džonis sēž savā mega gaumīgajā kabinetā, tērpies savā mega elegantajā un dārgajā uzvalkā.
Jau tagad skaidrs, ka tās pavāru ņemšanās būs pārtinamas.