Sveikas, Cosmo/Lilit meitenes! Jau kopš dzimšanas man vienā acī blakus zīlītei ir melns punktiņš. Varbūt ir kāda kura var izskaidrot šo fenomenu? Google man nedeva nekādus rezultātus. :-)
Ir acs, plakus zīlītei dažu mm atāluma ir maziņš punktiņš. Tante teica ka tāts esot retums, un esot spīganā sievietēm, sauktām arī par gaišreģēm un raganām.
Esmu diez gan daudziem cilvēkiem tādus manījusi, domāju, ka neesi tu ragana
Vai arī apkārt ir daudz raganu, viņas ir iefiltrējušās mūsu sabiedrībā, viņas redz visu un viņas kontrolē mūs. Es esmu precēts vīrietis....un man ir aizdoma, ka es zinu dažas raganas :D :D :D
Nē, nu ja ļoooti gribās justies īpašākai par citiem, tad droši var meklēt sevī punktiņus, komatiņus, svītriņas un tulkot tos kā kaut kādas pārdabiskas zīmes un saukt sevi par raganu, gaišreģi, burvi, trolli, sfinksu, fēniksu, laumiņu vai citu mītisku būtni. Bet patiesībā, tam visam ir racionāls izskaidrojums- pigments, dzimumzīme or smth.
100% ragana!!! Tagad vari skaitīt buramvàrdus, lidot uz slotas un gaudot uz pilnmènesi! Skaties, lai tevi nesadedzina uz sàrta!!! :D bet tiešàm ir idioti, kas spèj iedomàties, ka ir ragana dèlj pigmenta plankuma acī?