kā jums liekas vai mūsu bloggeri arī diedelē ?

Reitings 264
Reģ: 02.07.2014
http://www.delfi.lv/izklaide/divaina-pasaule/sensacijas/vai-blogeriem-pienakas-lietas-par-brivu-youtube-zvaigzne-piedzivo-pazemojumu.d?id=49669429
mūsu blogeres arij izrāda visādas matu maskas un kosmētikas diez viņas tos dabon pa velti vai pašas paprasa?
29.01.2018 13:46 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Hahaha
Mums bija liidziigs scenaarijs darbaa sestdien!
Es straadaaju Osteopaatijas kliinikaa , atnaak kliente ( Pirmo reizi) & peec viziites Osteopaats atnaak pie manis un staasta , ka vinja esot prasiijusi vai nevarot naakosho viziiti vinjai iedot par velti , vinja apmainjaa pret to Instragramaa uztaisiishot reklaaminju.
Nu WTF ? Es peectam to duudu iechekoju Instagramaa - 60K sekotaaji, bet vinja vairaak uz modi fokuseejaas.
Es vispaar nesaprotu shaadu bezkaunibu. :-D
29.01.2018 16:00 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
http://jauns.lv/raksts/arzemes/267303-luksusa-viesnica-irija-atsaka-nekaunigai-soctiklu-zvaigznitei-kura-pieprasija-bezmaksas-brivdienas
5 dienas grb, vinai atsaka.Ko si dara, iznem video kur stasta ka visu denu raud...blondinei ir histerija. Vina nav normala...tadai vispar nets un datprs jaatnem...veselaki nervi bus. Redz halavu atteica...vjo raudam diennnakti..dura jei bogu
29.01.2018 16:01 |

Reitings 149
Reģ: 16.01.2018
Jā! Gribēja par velti, luxus viesnīcā un vēl Valentīndienā... Un tagad piņņā kamerā :D
29.01.2018 16:02 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Neuzskatu, ka blogere rīkojās drausmīgi. Viņa bija uzrakstījusi diezgan profesionālu epastu, un piedāvāja darījumu, kas ir diezgan populārs pēdējos gados. Viesnīcas īpašnieks izvēlējās citu ceļu - nevis skaistu reklāmu no bloggeres puses, bet reklāmu ar skandāla palīdzību. Šajā gadījumā viņš bija ieguvējs, jo ieguva daudz lielāku slavu, nekā tad, ja būtu dabūjis vienkāršu reklāmu tajā blogā. Tā pat arī blogere nepalika zaudētājos - no 76tk IG sekotājiem tagad uzauga uz 95tk.
Uzņēmumi ļoti bieži izvēlas reklamēt savu preci vai pakalpojumu caur blogeriem, tā pat bieži piekrīt šiem barteriem, kad blogeri paši uzraksta un to piedāvā. Un šīs reklāmas strādā. Pati esmu ne rezi vien iegādājusies kādu produktu tikai un vienīgi tāpēc, ka ieraudzīju kādas blogeres reklāmu instagramā. Un esmu par šo produktu sajūsmā, bet ja nebūtu šī reklāma, iespējams par tāda produkta esamību nemaz nebūtu uzzinājusi.
Šķiet, ka daudzi neapzinās, ka blogs ir darbs. Nejau viņa brauktu baudīt brīvdienas, gulētu pie baseina un iepostotu pāris selfiju un par to dabūtu bezmaksas viesnīcas numuriņu. Nē. Bieži vien tas ir darbs, kurā tiek ieguldīts daudz laika un līdzekļu. Nesaku, ka vienmēr, bet tomēr.
Un jā, arī Latvijā šis notiek. Un šādi "diedelē" arī mazās bloggeres/jūtūberes, kurām pat sekotāju diži nav. Cik bieži uzņēmumi piekrīt šīm reklāmām, tas jau cits jautājums. Bet jā, arī Latvijā tā notiek.
29.01.2018 16:02 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
ā! Gribēja par velti, luxus viesnīcā un vēl Valentīndienā... Un tagad piņņā kamerā
vina gribeja numurinu uz 5 diennnaki diviem par brivu! Nevsi tikai uz valentindienu...:D
29.01.2018 16:03 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Tehniski, ieguveejs no shiis reklaamas ir ne tikai viesniicas iipashnieks, bet arii blogere.
29.01.2018 16:10 |

Reitings 78
Reģ: 29.07.2017
Es to neuzskatu par diedelēšanu. Tikai vienmēr jāatrod partneris, kas atbilst tavam formātam. Viņi abi ir ieguvēji no šīs jezgas!
Uzskatu ka konkrētai auditorijai insta reklāmas ir ļoti labas. Nu ja salīdzina samaksāt neatkarīgajai par reklāmas lauciņu vai blogerei ar kaut vai tiem pašiem 10K sekotāju, atdeve lielāka būs no instagram vai youtube!
Es pati piemēram pirms kaut ko pērku par ko šaubos vienmēr youtube ierakstu to lietu, un paskatos atsauksmes.
Un dabūt tik daudz sekotāju - tur ir ieguldīts liels darbs.
29.01.2018 16:48 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Manuprat, viesnicai tikai tada antireklama vien sanaca, bet ari meitene pratiga neizklausas.. paskatijos to atbildes video - doma jau vinai ir laba, bet, acimredzot, ari pati nav tik balta un pukaina, ja var otru pazemot.
Vispar cilvekiem vajadzetu dzivot lidzi laikam, Instagram ir viena no lielakam reklamas platformam sobrid un tas ir fakts. Latvijas tirgum gan nesekoju un ipasi neesmu ieverojusi so tendenci, bet pat tadi brendi ka Dior un Chanel izmanto socialos tiklus reklamas nolukos un summas nav tas mazakas, jums liekas, ka sie brendi ta pat vien svaidas ar naudu? Padomajiet nedaudz plasak!
29.01.2018 16:51 |

Reitings 1465
Reģ: 10.02.2016
Ooo Ramuńa, čau!
Nu kā iet vecā miesa seksuālajā dzīvē? :-D:-D
Cik atceros tu tur ar savu otru mazgadīgo draudzińu baigi visādi kaut ko meistarijāt :D :D
29.01.2018 16:53 |

Reitings 4298
Nekomentēšu konkrēto gadījumu, bet nesen acīs iekrita pēdējā laikā diez gan reklamētais pusaudža ēdienu blogs http://www.pipars.lv. Tajā lielākajai daļai recepšu tiek minēti konkrētu firmu produkti. Un tas šķiet pilnīgi normāls barteris - firma iedod blogerim produktus, viņš raksta receptes un tādejādi reklamē šīs firmas produktus. Jo vairāk blogam sekotāji un atbalstītāji, jo vairāk sponsori būs ieinteresēti šādi reklamēties.
Nesauktu to par diedelēšanu.
29.01.2018 20:47 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Konkrētajā gadījumā man nesimpatizē neviena no iesaistītajām pusēm. Viesnīcas īpašniekam ir sava pieeja PR, kas man personīgi ne sevišķi patīk. Blogere savukārt nepainteresējās pietiekami par uzņēmumu, kuram rakstīja, un, manuprāt, arī pārvērtēja savu varēšanu.
Kosmētikas lauciņā zīmoli paši aktīvi piedāvā blogeriem savus produktus. Ja arī kāds uzraksta uzņēmumam e-pastu, iepazīstina ar sevi un saka, ka labprāt izmēģinātu produktus, tad problēmu neredzu. Bet ir tomēr kritiski jāpaskatās uz to, ko tu vari piedāvāt un vai tas ir adekvāti. Pati esmu pārstāvējusi zīmolus/aģentūru saziņā ar blogeriem un influenceriem, līdz ar to arī esmu saskārusies ar kontiem, kas acīmredzami taisīti, lai dabūtu lietas nahaļavu, bet to jau tomēr redz jebkurš, kam ir acis pierē. Tajā pašā laikā atdevi no influenceru mārketinga ir ļoti grūti izmērīt, ja vien nedarbojas ar personalizētiem affiliate linkiem un atlaižu kodiem, tāpēc es dažreiz aizdomājos, vai šis entuziasms par influenceru izmantošanu daudzos gadījumos nav mazliet pārspīlēts...
Jebkurā gadījumā šis jautājums ir krietni sarežģītāks un neviennozīmīgāks, nekā varētu domāt.
29.01.2018 21:45 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Un vispār... Piecas dienas viesnīcā par brīvu - tas var būt gan daudz, gan maz, atkarībā no tā, cik daudz viesnīca varēs nopelnīt šādas sadarbības rezultātā. Diemžēl izmērīt to īsti nav iespējams, un es "uz aci" teiktu, ka viesnīca noteikti nebūtu savu ieguldījumu atpelnījusi. Bet no tāda paša dīla ar citu blogeri varbūt būtu ieguldīto dabūjusi atpakaļ 10, 20 vai 50 reizes.
Tas nav tik viennozīmīgi, ka visi blogeri, lūk, nekaunīgi haļavščiki. Daudzi savās bildēs, video un postos iegulda daudz vairāk laika un darba, nekā dažs labs strādājot aiz letes. Ja cilvēks ir ieguldījis laiku, naudu un darbu, lai izveidotu šāda veida platformu, tad būtu muļķīgi citiem uzņēmumiem savā platformā ģenerēt ieņēmumus vien aiz labas sirds.
29.01.2018 21:53 |

Reitings 1265
Reģ: 29.06.2015
Nezinu, kā blogeri tiek pie saviem bezmaksas labumiem plašajā pasaulē, bet arī LV blogeri mēdz kaut ko prasīt ar pamatojumu esmu populārs blogeris http://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/citi/modigais-jaroslavs-jauna-iphone-del-krit-lauzu-izsmiekla.d?id=49430345
30.01.2018 08:51 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Gangster, jaaa, es par šito toreiz tik ļoti sasmējos! :D un vēl izcilais aizstāvis Deniss ar leģendāro tvītu - https://twitter.com/FashionSlogger/status/928284952583639040
30.01.2018 09:56 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Bet nu kur loģika?? Viņa kko dabū pa velti un apmaiņā uztaisa pozitīvu labu atsauksmi, reklāmu. Bet tā jau vairs nav objektīva, varbūt tas ko viņa reklamē patiesībā ir sūds, kāpēc lai es vispār tādas atsauksmes skatītos un ņemtu par pilnu, zinot ka viņām maksā par to lai teiktu labos vārdus.....
Cilvēki tak ir reāli stulbi...te nav pat īsti ko diskutēt.
30.01.2018 09:58 |

10 gadi
Reitings 4614
Viņa slikti izdarīja, ka aizrāvusies ar savu pašslavināšanos, neizpētīja, kas par cilvēku ir viesnīcnieks. Viņam pie sienām zīmes, ka trokšņojošie bērni dabūs valiumu sulā, gan, ka ieeja tikai līdz 65 gadiem.
Nu es arī principā nepriecātos, ka pēc tam bariem nāktu tādas influencētas piepumpētās pīļlūpas ar savām milzīgajām pakaļām. Godīgi sakot, man galīgi zūd cieņa pret jebkuru, kas demonstrē savu pēcpusi. Pie viena no rakstiem tālāk bija links par sociālo eksperimentu - meiteni, kurai dienu bija jānodzīvo bez iespējas paskatīties savus infuencerus, uz dienas beigām tak pilnīgi sviestā gāja. Skaidrs, ka daži gribētu izvēlēties iztikt bez tādiem zombijiem.
Un nabadzīte sūkstās, ka viņai jādzīvo pasaulē, kur pilns ar cilvēkiem virs 30, kas neko nesaprot no soc. mēdijiem. Ak kungs, nu tak lai vēršas pie saviem vienaudžiem un atbalstītājiem.
30.01.2018 11:05 |

Reitings 4218
Konkrētajā gadījumā daiļā blogere lēca augstāk par savu smuko dibentiņu. Un sāpīgi piezemējās.
.
Nē, manuprāt, tā vēstule viesnīcai it nebūt nebija profesionāla - ceļojumu nozares profesionālim, kā viņai labpatīk sevi prezentēt, pietiktu prāta dadumatsja, ka vīkendi pirms un pēc Valentīndienas - pašā Valentīndienā arī, protams, - luksusa viesnīciņām ir pļaujas laiks, kad no malu malām sabrauc divvientulību meklējoši pārīši. Un tie pārīši maksā un plusā atstāj labas atsauksmes fb lapā par lielisko servisu.
.
Tā ka - ja daiļajai blogerei būtu arī smadzenes, ne tikai smuka un mīksta pēcpuse, uz kuras piezemēties, tad viņa savus influencera (vai kā viņu tur) pakalpojumus piedāvātu klusākā periodā - tad, kad luksusa viesnīciņas negāž no kātiem maksātspējīgi klienti.
.
Kas attiecas uz viesnīcas īpašnieku - nu, tas ir viņa stiliņš. Turklāt simpātisks un manai gaumei atbilstošs - bet par gaumi nestrīdas. A daiļajai blogerei ar mīksto dibentiņu jau nu vajadzēja ievākt info (kura, starp citu, acu priekšā karājas, vajadzēja tik paņemt), lai nav jālej gaužas asaras par savu ievainoto ego.
30.01.2018 11:32 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Noskatījos blogeres video, vislabāk man patika kā viņa teica, cik viņa labi un nozīmīgi ietekmējot sekotājus, uzlabojot viņu dzīves un tā tālāk. Intereses vadīta, apskatījos viņas profilu un īsti nesaprotu, kas ir tas ar ko viņa tik ļoti uzlabo citu cilvēku dzīves? Manuprāt, cilvēks dzīvo iedomu pasaulē.
Situācija liekas apbsurda.
30.01.2018 12:26 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Vēl sasmējos par to, ka viņa to sauc par smagu darbu. Laikietilpīgs iespējams jā...bet par smagu darbu to nenosaukt :D
Nu vēlviens piemērs kur var redzēt kā sabiedrība degradējas.
30.01.2018 12:38 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Bet nu kur loģika?? Viņa kko dabū pa velti un apmaiņā uztaisa pozitīvu labu atsauksmi, reklāmu. Bet tā jau vairs nav objektīva, varbūt tas ko viņa reklamē patiesībā ir sūds, kāpēc lai es vispār tādas atsauksmes skatītos un ņemtu par pilnu, zinot ka viņām maksā par to lai teiktu labos vārdus.....
Cilvēki tak ir reāli stulbi...te nav pat īsti ko diskutēt.

+++
pie tam nav saprotams , kādai tad auditorijai pieņemsim tādas blogeres reklamētu viesnīcu ? Tie jaunieši , kuri spēj to atļauties , tie jau bez viņas reklāmas gan jau paši ir lietas kursā , kuras ir tās prestižās viesnīcas . Tie , kuri nevar atļauties , tās būs kārtējās smukbildes un tikai . Bet 40+ auditorijai ļoti šaubos , ka viņa būtu kāds influeseris .
30.01.2018 15:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits