Zanjux Receptes ir dažādas, bet visām sākums ir viens. Viņu sagriež vai nu gareniski vai ripiņās apkaisa ar sāli un ļauj pastāvēt uz vismaz 30 min lai tas rūgtums iznāk ārā. Tad kārtīgi to sāli nomazgā vai noslauka ar dvieli. Tad salieku blodā uzleju sojas mērci( nedaudz, jo var gadīties ka būs par sāļu), rīsu etiķi nedaudz kļavu sīrupa vai jebkura sīrupa (domāju der arī cukurs) un sezama sēklas. Ļauju lai ievelkas un tad cepju cepeškrāsni (domāju var aŗī uz pannas), kamēr no vienas puses tād brūngans un lipīgs tad apgriež otrādāk un otru pusi arī apcep. Vislabāk garšo iekš suši, jo recepti ņemu no vegan sušī. Bet esmu mēģinājusi arī grilla garšvielas vai ar sirachu un arī sanāca labi. Galvenais ir tas pirmais solis ar sāli un tad jau tālāk eksperimenti kā kuram garošo. Esmu arī redzējusi ka viņu liek sautējumos un apcep tā pat ar citiem dārzeņiem bet to mēģinājusi neesmu. Nu jā un es to baklažānu iepriekšējā dienā uztaisu, salieku kastītē un kad gribas ko sāļu, lieku uz maizes kopā ar avocado, vai sagriežu gabaliņos un lieko lapu salātos.