Lula @ 27.01.2023 20:21
Bet, cik viss ir labi, ka tev viss ir vislabākais un viss ir labi! :))
Skatiens @ 27.01.2023 20:40
Tāpēc saku- Tinder aplikācija ir iespēja satikt vislabāko. Pilnīgi neticas, ka tik daudz sieviešu caur Tinder ir tik slikts sekss vai tā nav vispār, ka nevar satikt savu dzīvesdraugu.
AllSaints @ 27.01.2023 20:54
Mēs varam satikt tikai labu, jo vislabāko Tu jau satiki.
Kas vainas tam Tinderim, ka tik reti kādam sanāk iepazīties un veiksmīgi izveidot ilgstošas attiecības? 🧐Man draugu lokā arī nav neviens veiksmīgs tinder pāris, tikai ļoti reti padzirdu par paziņām, kas pēc tinderrandiņiem beigās apprecās.
GhostGG @ 27.01.2023 21:53
Tāpēc, ka tinderis ir paredzēts, rupji sakot, ātrajam kniebienam, tā aplikācija arī tam ir taisīta un to tinder veidotāji ļoti labi apzinās, jo ja tu atrodi attiecības, tas nozīmē, ka viņi pazaudē klientu un tas nenāk par labu biznesam. Ne tikai tas, bet arī tinderis ir balstīts uz cilvēka sociālo uzvedību, kas rada atkarību, jo vienmēr ir sajūta, ka nāks kaut kas labāks. Statistika pati arī neko labu nesaka, tie, kas ir aprecējušiem iepazīstoties tinderi un citās šāda veida aplikācijās, šķiršanās iespejamība ir 6x lielāka nekā iepazīstoties dzīvē.
"Titled "Relative Strangers: The Importance of Social Capital for Marriage," the study found that 12% of couples who meet online get divorced within the first three years of marriage compared to 2% of couples who meet through friends or family."
Aldis15 @ 27.01.2023 22:05Man pretējs novērojums, lielākā daļa sievietes grib tieši nopietnas attiecības, tās kuras grib tikai seksu ir varbūt viena no 10.
Tas arī ļoti atkarīgs no paša, tāpēc es uztaisiju profilu tā lai izfiltrētu tās kas meklē pa nopietno.
Bet, GhostGG, tas nav mazliet novecojis uzskats par to ātro un viegli pieejamo seksu Tinderī? Es saku, ka tas ir atkarīgs tikai no manām bildēm, kā arī message un tēla, kādu es par sevi sūtu vīriešiem + vīrieši, ko es izvēlos. Un man nav tur piedāvāti ātrie seksiņi, vienas nakts sakari, viesnīcas utt. Sorry, ja ir saliktas atkailinātas vai izaicinošas bildes, attiecīgi arī piedāvājumi.
Jums nešķiet brīžiem, ka tās statistikas no gaisa izrautas?
Man neviens vel nav savā mūžā prasijis neko dēļ statu savākšanas
AllSaints @ 27.01.2023 20:54
Mēs varam satikt tikai labu, jo vislabāko Tu jau satiki.
ir ir tā, meitenes ļoti izvēlīgas Tinderī, īpaši simpātiskās.GhostGG @ 27.01.2023 22:49
Latvijā varbūt, mums vēl nav tik izplatītie tie saucamie survey kā ārzemēs. Bet es nedomāju, ka cilvēku psiholģija baigi atšķirās. Ja esi iedziļinājusies un pētījusi tinder statistiku, tad ļoti ātri un veigli var izskaitļot kā tas viss strādā, un uz ko tas viss ir balstīts. Manuprāt, tā ir elementāra matemātika. es pat brīnos, kā cilvēki to nesaprot :D
Problēma tāda ka jūs izvēlaties tikai 5%niekus, loģiksi ka viņi ir narcissi utml.boots @ 28.01.2023 02:14Tinderī iepazinos ar savu bijušo - narcisu, ar kuru biju 7 gadu ilgās, mokošās "attiecībās".
Neiesaku. Viņš tur ir arī tagad ??
Aldis15 @ 28.01.2023 07:03Problēma tāda ka jūs izvēlaties tikai 5%niekus, loģiksi ka viņi ir narcissi utml.
Bet es nedomāju, ka cilvēku psiholģija baigi atšķirās.
Ja esi iedziļinājusies un pētījusi tinder statistiku, tad ļoti ātri un veigli var izskaitļot kā tas viss strādā, un uz ko tas viss ir balstīts.
Un, manuprāt, tieši šādas gūglē salasītas statistikas dēļ arī rodas kaut kādi stereotipi. Man nešķiet, ka nopietnas attiecības nevar izdabūt no šādiem portāliem.
Man šajā dzīvē nav bijis laika pētīt kaut kādu statistiku kaut kādiem portāliem, kas man nav aktuāli. Un, manuprāt, tieši šādas gūglē salasītas statistikas dēļ arī rodas kaut kādi stereotipi.
Man nešķiet, ka nopietnas attiecības nevar izdabūt no šādiem portāliem.