Sen neesmu bijusi Tinderī, bet, kad biju, tad man pieredze ar Tinderi vairāk slikta nekā laba. Ne ar vienu netikos. Viens šķita ok visādās ziņās, pēc izskata, ikdienišķās sarunās utt, līdz pārgājām runāt par privātām tēmām un viņš teica, ka izšķīrās no savas ex, jo viņa nepiekrita anālajam un jebkurai meitenei, kas grib ar viņu būt, jāpiekrīt, tā taču tāda bauda sievietei, kā viņas to pašas nesaprot?
Otrs sāka stalkot mani, jautāt, kur es atrodos, ja Tinderī rādīja vairāk km starp mums nekā sākumā, kad neatbildēju, tad atrada mani fb un rakstīja daudz jautājuma zīmes utt.
Pārējie vai nu man neko nerakstīja vai uzrakstīja un es pārstāju rakstīt, jo puisis rakstīja nesakarīgi vai gramatiski nepareizi, vai arī viss apstājās pie "čau, kā iet? Labi, un tev? Labi", vai arī uzreiz izrādīja vēlmi pārgulēt.
Vēl Tinderī bija sadaļa, kur varēja grupas atrast citas grupas ballītēm. Tur ar draudzenēm pievienojāmies vairākām grupām, kad bijām gatavas reāli kaut kur iet ballēt, bet visi bija noskaņoti tikai papļāpāt virtuāli, neviens nebija gatavs reāli tikties tovakar.
No draudzeņu pieredzes ir bijuši tinder puiši, bet agrāk vai vēlāk izšķīrās un atkal ir Tinderī. Kad draudzenei palīdzēju svaipot puišus, tad arī biju izbrīnīta, cik daudz redzētu seju-tādi, kas tur sēdēja vēl pirms vairākiem gadiem, kad es tur biju.