Aldis dzīvo savās fantāzijās 😁 Forumā asais čalis, bet realitātē būs tas 31gadīgais, vēl nevainīgais 😁mazaaduuda @ 31.01.2023 20:59
Nūdistu pludmale pirmajā randiņā? ?
Bišķ crazy jābūt, lai piekristu ar galīgi svešinieku uz nūdistiem braukt.
lielākā daļa atsaka, bet ir kas piekrīt, ir sanācis pat ar 2 meitenēm vienlaicīgi braukt, ir interesanti cilvēki satikti.mazaaduuda @ 31.01.2023 21:00
Uz parastu pludmali vēl jā, un tad arī vēl trīsreiz padomātu.
Aldis15 @ 31.01.2023 21:08lielākā daļa atsaka, bet ir kas piekrīt, ir sanācis pat ar 2 meitenēm vienlaicīgi braukt, ir interesanti cilvēki satikti.
Šāds randiņš noteikti nav garlaicīgs, it īpaši 1x. Normāls adrenalīns :D
Nav garlaicīgā pastaiga pa parku vai pasēdēšana restorānā.
Aldis15 @ 31.01.2023 21:08lielākā daļa atsaka, bet ir kas piekrīt, ir sanācis pat ar 2 meitenēm vienlaicīgi braukt, ir interesanti cilvēki satikti.
Šāds randiņš noteikti nav garlaicīgs, it īpaši 1x. Normāls adrenalīns :D
Nav garlaicīgā pastaiga pa parku vai pasēdēšana restorānā.
Pilgrim @ 31.01.2023 21:05Aldis dzīvo savās fantāzijās ? Forumā asais čalis, bet realitātē būs tas 31gadīgais, vēl nevainīgais ?
AllSaints @ 31.01.2023 14:57
Varbūt tā biju es, tas bija otrais randiņš, es gribēju apskauties, viņš mani noskūpstīt, uz ko es pajautāju vai negrib ar mani apskauties, uz ko viņš atbildēja, ka esmu pārāk seksīga, lai mani tikai apskautu ?
Arjan @ 01.02.2023 12:16
Nē, tā nebiji tu, bija daudzi randiņi ne tikai divi. Meitene likās sakarīga un arī vizuāli diezgan manā gaumē, tā teikt, derēja ilgtermiņam, tāpēc neko baigi neuzspiedu /mana kļūda. Bija gan skūpsti, gan daudz kas cits, bet tiklīdz bija “jāiet uz pilnu banku” tā čušš, viss apstājas. Vienreiz tā, otrreiz, līdz beigās neizturu, prasu - WTF? Izrādās, lielos vilcienos “tas caurums” esot domāts tikai bērnu radīšanai. Viss, paldies, attiecības kur jau sākumā zināms, ka būs jāiet pa kreisi nevar turpināties.
Aldis15 @ 01.02.2023 12:3954 matchi 2 dienās, man tur tikai sejas foto un vertificēts profils.
Tiešām visas tā nogribējušās? katra trešā ir match.
Vai arī algoritms...
Netaiso nevienu aicināt uz randiņu, nav sezona.
Arjan @ 01.02.2023 12:16
Nē, tā nebiji tu, bija daudzi randiņi ne tikai divi. Meitene likās sakarīga un arī vizuāli diezgan manā gaumē, tā teikt, derēja ilgtermiņam, tāpēc neko baigi neuzspiedu /mana kļūda. Bija gan skūpsti, gan daudz kas cits, bet tiklīdz bija “jāiet uz pilnu banku” tā čušš, viss apstājas. Vienreiz tā, otrreiz, līdz beigās neizturu, prasu - WTF? Izrādās, lielos vilcienos “tas caurums” esot domāts tikai bērnu radīšanai. Viss, paldies, attiecības kur jau sākumā zināms, ka būs jāiet pa kreisi nevar turpināties.
tāda kă Uģa Kuģa sieva. :DArjan @ 01.02.2023 12:16
Aldis15 @ 01.02.2023 12:3954 matchi 2 dienās, man tur tikai sejas foto un vertificēts profils.
Vai arī algoritms...
mazaaduuda @ 01.02.2023 12:43
Auč, šis ir skarbi no meitenes puses.
54 matchi 2 dienās, man tur tikai sejas foto un vertificēts profils.
Vai arī algoritms...
Arjan @ 01.02.2023 13:15
Kaut kad vēl nesen redzēju, ka tinderī joprojām ganās, acīm redzot, ne velti tā arī nevienu nav atradusi.
Vecīt, sezonā būs labi ja 4 match, nepalaid garām iespēju. ?
Tagad taču komunālie dārgi, pārtika arī, nevis nogribējušās, bet vienkārši vienām grūti pavilkt. ?
Neveiksminieks - ja man dzīves mērķis būtu tikt pie attiecībām, tad tā varētu teikt.mazaaduuda @ 01.02.2023 12:49
Neveiksminieka moto.
Aldis15 @ 01.02.2023 13:34Neveiksminieks - ja man dzīves mērķis būtu tikt pie attiecībām, tad tā varētu teikt.
Man tā ir vienkārši izklaide kurai es veltu gandrīz 0 effort'u + nenopietna pieeja.