Lai viņa paciešās līdz maijam, uzaicināšu uz pludmales randiņu.Mušpapīrs @ 28.01.2023 22:49
Man dažreiz liekas, ja Aldis būtu sieviete, viņam patiktu tie tīrasiņu brutālie bad boys ?
Saņemes, Aldi, Eksperte. Tev saka, ka nav tik traki (man arī tā šķiet) un noteikti vēl kādai tā liksies
Paņem rokās savas olas un uzaicini AllSaints uz randiņu. Pārmaiņas pēc forumietes Valentīndienā neskatīsies Titāniku, bet ar aizrautību un mutautiņu rokā slaucīs asaras, lasot jūsu mīlasstāstu
Aldis15 @ 28.01.2023 23:57Lai viņa paciešās līdz maijam, uzaicināšu uz pludmales randiņu.
Jā... izdabāšana sievietēm tas ir liels 'nice guy' klupšanas akmens, īpaši ja viņi labi audzināti, visbiežākais šķirtās ģimenēs bez tēva.Chikitita @ 29.01.2023 07:13Esmu iepazinusies tinder, atrados tur ne lai meklētu nopietnas attiecības, vēlējos pakomunicēt un tas arī viss. Bijusi uz 3 randiņiem. Vecumgrupa 35-40.
1. randiņu nestāstīšu, jo citās tēmās esmu stāstījusi, tas ir sāpīgs, iemīlējos un joprojām ir sāpīgi.
2. Vīrietis bija šķīries jau labu laiku atpakaļ, ir bērni, jau uzreiz sapratu, ka iekšā ir pārdzīvojums par laulību šķiršanos, jauks un pieklājīgs vīrietis, bet nebija mans tips pēc sava rakstura. Viņam nebija veicies tinderī, bet domāju, ka tas ir tāpēc ka viņa prātā vēl dzīvoja ex.
3.Vīrietis šķīries, ir bērns, atkal sāpīga šķiršanās jo tika pamests, ļoti jauks un vienkāršs vīrietis, pieklājīgs, priekš manis par lēnīgu, pareizu, nav nekāda asuma, gatavs darīt visu ko grib sieviete (šis ir tas kas man vīriešos nesaista), citādi jauks vīrietis, noteikti kādu darīs laimīgu.
Taja vietnē vairs neeju, neinteresē
otrais variants vairāk uzbudina sievietes.Arjan @ 29.01.2023 11:04Kāda var paskaidrot sīkāk, kā izpaužas tā vīrieša izklāšanās un kam viņam nevajadzētu piekrist? Tas ir kā, sieviete grib vakariņās picu, bet čalis uzreiz sit kulaku galdā, ka nekādu picu, ēdīsi rīsus ar vistu, vai kā? Un vai tad nav tā, ka tad sieviete uzmet lūpu, un čalis automātiski skaitās slikts, kontrolētājs utt.?
Kāda var paskaidrot sīkāk, kā izpaužas tā vīrieša izklāšanās un kam viņam nevajadzētu piekrist? Tas ir kā, sieviete grib vakariņās picu, bet čalis uzreiz sit kulaku galdā, ka nekādu picu, ēdīsi rīsus ar vistu, vai kā? Un vai tad nav tā, ka tad sieviete uzmet lūpu, un čalis automātiski skaitās slikts, kontrolētājs utt.?
Vnk dari, ko tu uzskati par pareizu, ja viņai kaut kas neapmierina, tad neko, tā ir viņas problēma.
Es parasti pie tāda varinata arī pieturos. Vienkārši nekad nebiju tā aizdomājies, ka man speciāli būtu pret kaut ko jāiebilst, ja vien es to nevēlos
Sievietēm ir tāda mistiska sestā maņa, un viņas automātiski jūt, kuram var un kuram nevar kāpt uz galvas. Sievietes pa lielam ir kā mazi bērni un es stipri ticu, ka sievietes uzvedība ir atkarīga no konkrētā vīrieša.
Lauma07 @ 29.01.2023 17:46Tā kā man ir ļoti stabilas attiecības ar mīļoto vīrieti, Tinderi izmantoju samērā reti - maksimums reizi mēnesī. Un mērķis ir nevis veidot attiecības, bet nezaudēt asumu dzīvē, tāpēc parasti sarunāju randiņu tīri fiziskam seksam un viss. Kā saka, No Strings Attached. Viena nakts pie viņa, un nekādi telefona numuri, FB draugi, nekas.
Lauma07 @ 29.01.2023 17:46Tā kā man ir ļoti stabilas attiecības ar mīļoto vīrieti, Tinderi izmantoju samērā reti - maksimums reizi mēnesī. Un mērķis ir nevis veidot attiecības, bet nezaudēt asumu dzīvē, tāpēc parasti sarunāju randiņu tīri fiziskam seksam un viss. Kā saka, No Strings Attached. Viena nakts pie viņa, un nekādi telefona numuri, FB draugi, nekas.
Šitas interesanti. Un bildes śamèjie nemaz neprasa??? Un kur tas kniebiens jums ir, ja jau śiem màjàs sievas/draudzenes/bèrni? Tīri zińkàrība.Lauma07 @ 29.01.2023 17:52
Un tas strādā ļoti labi. Profilā ielieku ne īsti savu bildi, vārds mainīts. Pierakstu, ka interesē ONS, NSA. Stundas laikā ir savas 20-30 saderības, atliek izvēlēties no piedāvājumiem, uz kurieni doties. Parasti prasu, lai brauc pakaļ, un pēc tam atved atpakaļ. Lielākoties vīrieši ir precēti vai ar otrajām pusītēm. Acīmredzot nav apmierināti, lai gan noteikti mājās stāsta, ka viss ir kārtībā.