ui, pieredze liela un plaša.
ir atrasti labi paziņas, interesanti sarunu biedri. nenotikušu randiņu ir tikpat daudz, cik notikuši, jo, tiesa - daži parāda nelīdzsvarotības pazīmes kādā brīdī. ar vienu izveidojās pat īsas attiecības ar nopietniem nodomiem, ar vienu ļoti labas fwb attiecības, teiktu, otrs skaistākais romāns dzīvē. skatoties, cik daudzi tur no paziņu loka, tad es teiktu, ka vienkārši tur parādās visa sabiedrība, visas jomas, visi saucamies slāņi.
kuriozi - čalis sagaidīja mani pīpējot. piebraucis pie mājas un sagaida ar cigareti. man bija kauns pagriezties un aiziet dēļ tā fakta, un arī pirmās 5 sekundes bija skaidrs, ka nav mans tips, tāds nu.. neaudzināts, teiksim tā. bet nu labi, domāju - stundu varu veltīt. izbraucām uz skatu torni, pie Daugavas. viņš pīpēja vismaz 6x un beigās vēl piedāvāja aizbraukt pēc cigaretēm "a mēs ilgi vēl braukāsim? jo man mājās vienkārši ir, tad nav jāpērk". iedomājies, tu uzkāp naktī skatu tornī, zvaigznes un tā, ar normālu puisis būtu romantiski... viņš aizdedz cigareti. un sarakstē neko nevarēja no tā nojaust.
tad vēl bija puisis, kas pozicionē sevi kā jautru, atvērtu, interesantu, un uzraksta, ka no meitenes sagaida spēju runāt par jebkuru teikumu. un atnāk čalis, kas absolūti neieinteresēts sarunā, garlaicīgs, kautrīgs. es paņēmu karstvīnu, un viņš bija tik karsts, ka es pat nevarēju ātri tikt prom.
tā kā... lieku mazas cerības uz satikšanos, bet pavisam cerību arī neatmetu.