Vai ticat īstajam un vienīgajam?

Reitings 1
Reģ: 06.01.2017
Labvakar!

Meitenes, kā ir ar Jums?
Vai Jūs ticat, ka katram no mums ir cilvēks, kurš IR īstais, vai tās ir tikai “rozā brilles”?
Lieta tāda. Pirms 4 gadiem iepazinos ar puisi, kuram tajā laikā bija draudzene, taču es pavisam samīlējusies, tik un tā piekritu ar viņu satikties. Runājāmies, mazliet pabučojāmies, bet nekas vairāk arī nenotika. Jo viņš zināja, ka tāpat tālāk tas neies un it kā cienīja mani. (Zinu cik muļķīgi skan) bet nu man tas viss apnika. Būt fona meitenei. Pārtraucu ar viņu jebkādas saistības. Un pēc gada satikos ar jaunu puisi. Viss jauki, skaisti, bet tik un tā ir sajūta, ka kaut kas trūkst. Līdz ar to strīdi, pārnetumi un nejaukas lietas sarunātas viens otram.. Un kā naglai uz galvas- tā ir sanācis, ka atkal satiku pirmo puisi, sākām sarakstīties un atkal viss no gala, tauriņi vēderā, utt. Apzinos, ka man ir draugs, taču vēlme pēc sarunām un pieskārieniem no pirmā puiša ir ne-pa-ne-sa-ma Bet nēesmu satikusies ar viņu, jo pati esmu attiecībās. Varbūt tā ir tikai iekāre pret pirmo puisi, kura netika līdz galam apmierināta? Varbūt satikties ar viņu vēl vienu reizi un atkal pārraut kontaktus? Un ja tā ir tikai spēle? Varbūt kāda ir saskārusies ar ko līdzīgu?
24.01.2018 20:10 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Nevis spico meiču kritēriji, bet kaut vai nopietnas lietas, kurās viedoklim tomēr ir jāsakrīt:-) Piemēram, grib vai negrib bērnus, dzīvojam ar vecākiem vai divatā, ticam Dievam vai neticam, utt.
Iedomājies, cilvēki nav pelēka masa, kas var būt kopā ar jebkuru.
Bet, Duujaa, protams, zinās visu labāk, jo ir ļoti analizējoša un racionāla būtne, kura visu var pierādīt matemātiski;-)
26.01.2018 00:03 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Nevis spico meiču kritēriji, bet kaut vai nopietnas lietas, kurās viedoklim tomēr ir jāsakrīt Piemēram, grib vai negrib bērnus, dzīvojam ar vecākiem vai divatā, ticam Dievam vai neticam, utt.

Tie jau diezgan primitīvi kritēriji.
Iedomājies, cilvēki nav pelēka masa, kas var būt kopā ar jebkuru.

Neviens nav paudis pretējo.
26.01.2018 00:13 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Primitīvi kritēriji, kuri atsijā ļoti lielu daļu cilvēku, ja esi bērnus negribošo un Dievam neticošo pusē, kā arī nevēlies uzturēt ciešas attiecības ar savu vai otras puses ģimeni:-)
Tie jau ir tikai daži punkti no daudziem.
26.01.2018 00:18 |

Reitings 8847
Ja gribas vēl asprātīgāk uz to palūkoties - ja ir tikai tāds īstais, vienīgais - protams, ja nav radikāli, tad jau ticība nebūs šķērslis vai dienas režīmu atšķirības, vai garums (kas vienmēr te uzpeld) utt., jo tas viens, kuru tā meklēji, kas izrādījās blakus, ir ar tādu komplektāciju, kāda ir. Izveidojies pa dzīvi tāds, bet bija tas iezīmētais tieši tev - vai kad tad viņš tāds tapa, līdz ko piedzima, tad jau bija tas vienīgais. Vēl trakāk.
26.01.2018 00:19 |

Reitings 8847
Šitas pēdējais gan bija murgaini, bet nu domu var uztaustīt. :D
26.01.2018 00:20 |

Reitings 139
Reģ: 23.11.2017
Man ir vienmēr smiekli nākuši par tiem, kuriem 15 gados ir bijusi tā lielā mīla un vienīgā un tad vēl kaut ko muld par precībām baznīcā. Jau ar radiem sapazīstina!!!
Beigās nez kapēc čušs vien sanāk!!!
Tādā vecumā par mācībām ir jādomā!!!:-D:-D:-D
26.01.2018 12:17 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Man liekaas,ka visas mees gribam tos "iistos un vieniigos",bet reaalaa dziivee so variantu ir loti maz.Varbuut sievietei tas viirietis ir tas iistais,bet viirietim peec laika vairs taa sieva nav "pareizaa" un otraadi.Esmu runaajusi ar vairaakiem paariem darbaa,kuri nodziivojusi tos 70 gadus kopaa ,loti interesanti staasti kaadreiz.Man visvairaak patiik taas godiigaas atbildes ar tekstu-nu kur tad liksimies,tik daudz jau nodziivots kopaa,kur tad skriesim,jaamaak pielaagoties,sadziivot utt.Loti reti esmu dzirdeejusi,ka kaads no tiem veciisiem teiktu-jaa es loti miilu savu sievu veel joprojaam!
Mees redzam tos paarus ,priecaajamies par viniem,bet reaalaa dziivee kaadreiz sie ,skietami loti laimiigie cilveeki, ir izgaajusi "veselai juurai " nesaskanu cauri !
Izbaudiisim to laiku kopaa,kurs mums dots,nedomajot par to ,vai tas ir "iistais un vieniigais"!
27.01.2018 04:35 |

Reitings 408
Reģ: 21.12.2017
Es neticu mīlestībai mūža garumā, bet es ticu solījumam, nekad otru nepamest un būt kopā tur vai, lai kas. Vienpersoniskām jūtām pret kādu. Šis solījums otram, sakņojas personībā-cik stiprs tu esi kā personība un vai vari viens ( pat nesaņemot no otra atdevi, vai jūtas), mīlēt otru vairāk par visu. Vai esi spējīgs otram piedot neiedomājamas lietas, un turpināt šo personu mīlēt. Vai uzskati, ka tas otrs ir daļa no sevis paša. Tam es ticu. Ja vēl dzīvē tiešām paveicas un sanāk satikt otru tādu pašu, kurš tevi iemīl, tad var sevi uzskatīt par ļoti laimīgu cilvēku. Mīlestībai 24/7, no abām pusēm, kurās viss ir lieliski un jauki es neticu- tā manā skatījumā ir augstākā naivuma pakāpe.
27.01.2018 05:42 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Esmu no skaudīgo maitu, jau saknē ļauno čūsku šlakas :D, bet jā, es neticu vienīgajiem. Nenoliedzu, ka ir un var būt skaisti mīlestības stăsti, liktenīgas attiecības un saskanìgas laulības, bet, man šķiet, ka tā tādu dikti jaunu meiteņu iecere - apprecēšu lielo mīlestību un 50 gadus tā arī nodzīvosim kā no bilžu grāmatas. Pasaulē ir iespējams teju viss, bet dažkārt ir jāpieslēdz arī saprāts un jāsaprot, ka bilžu grāmatām arī var būt ne tās glītākās aizkulises. Tāda vienkārši ir dzīve.
Spirināties pretī par to, cik īsta ir viena vai otra patiesība gan ir bērnišķīgi. Un tā kā diezgan..insecure (nevarēju zibenīgi piemeklēt vārda latviešu valodā) patiesībā. Tak katrs pats kaļ to savu skaisto dzīvi un var ticēt vai neticēt, kam vien grib.
27.01.2018 07:51 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Un dzīvē kaut kādā jomā nevarētu paveikties ? (t) no sērijas , ja Cataleya var atļauties pirkt ohrenenna dārgas mantas , tātad viņa tās pelna ar savu ķermeni . :-D Nevar būt cilvēku , kur nu vēl mūsu vienaudžu , kuriem vienkārši ir tā nauda stipri vairāk , it sevišķi ārzemniekiem :D Man arī patīk pavilkt aiz zoba mūsu bagātnieci , bet vairāk tāpēc , ka viņa nekad nestāsta par savu karjeru , nevis tāpēc , ka es neticu , ka viņai tā nauda tiem brendiem būtu :D
Tā arī šeit , kad cilvēkam tik sākas attiecības , jūs sakat , nodzīvojat kopā vismaz 5 gadus . Pāris nodzīvo , tālāk seko -nodzīvojat vismaz 10 gadus , tad sakāt . Nodzīvo , nodzīvojat 20+ gadus , tad sakāt ,nodzīvo . Un par 20+ jau skaļi paziņojat -viņi melo par savām attiecībām , tā tak nevar būt , noteikti kaut ko slēpj un vienkārši pieraduma pēc dzīvo kopā :D tas ir tāds psc , kā jūs visādi cenšaties neticēt un spirināties pretī tai veiksmīgai realitātei .
Ja jums neveicas vai jums apkārt nav tādu pāru , tas nenozīmē , ka tie citi veiksmīgie pāri melo un tēlo veiksmīgos . :-P
27.01.2018 14:20 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Ko tu pīpē elza? Kā vispār no pāris komentāriem tu varēji izfantazēt tādu sviestu...
27.01.2018 17:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits