Čau! Ir tāda lieta, ka man laikam ir atklāta VĢ(slimība saistīta ar nerviem) un man katru dienu, ļoti bieži ir lēkmes ar - elpas trūkumu, tad kaklā spiediens vairogdziedzera vietā, brīžiem tad pāriet kaklu sānos, tad dmaguma sajūta plaušās, aizmigt varu tikai tad, kad esmu uz virniem sāniem pagtiezusies, drebuļi, nervozitāte, ĢA par to ir aizdomas, ka tā ir VĢ. Es esmu ļoti uztrauksies, jo es vēl esmu jauna un man ir bail. Man ir jautājums-vai it iespējams, ja es ikdienā dzertu nomitinošu tēju nerviem, tad vēl kaut ko priekš nerviem labu (vrb kāda var ieteikt), b grupad vdus vitamīnus utt iedakirt vēl kko??? Es no sirds lūdzu!!!!! Un vai rs personīgi tādā veidā, varētu izārstēt to slimību VĢ. Vai arī tomnav iespējams izārstēt?? Kāpēc vsp tā distonija ir-nervi švaki, slimi vai trausli vaines to varu izmainīt pašas spēkiem darot tās lietas.
P.S daktere mani jau izrakstījusi-asins analīzes, vairogdziedzera sonogrāfiju un rentgenu plaušām, bet laiks kamēr vūs atbildes, es jau gribu tgd lietas labā darit ko vien var. (t)