Kāds te sakars ar IT un kāds IT sakars ar vecuma ierobežojumiem?Daži jefiņi, tai skaitā programmētāji, uzskata, ka cilvēks pēc 50 gadiem šai jomā esot norakstāms.
Daži jefiņi, tai skaitā programmētāji, uzskata, ka cilvēks pēc 50 gadiem šai jomā esot norakstāms.
jo bieži esmu dzirdējusi no +- 30 gadus veciem IT profiņiem, ka, ja tev ir jau pāri 24, nav vērts pat sākt
bieži esmu dzirdējusi no +- 30 gadus veciem IT profiņiem, ka, ja tev ir jau pāri 24, nav vērts pat sākt, jo jaunāki darbinieki tev vienmēr ies pa priekšu, tas iedragās tavu pašvērtējumu, uzņēmēji nav tendēti ņemt darbā tik "vecus jauniņos" un bez maz vai tu būsi bremze un neko daudz augstā līmenī nesasniegsi utt.
Es drīzāk apsvērtu, vai sākt medicīnas studijas tādā vecumā
Tava vecuma sievietes tieši šobrīd, pašā karjeras sākumā būs ļoti maz. Vai neradīsies mazvērtības kompleksi, ja redzēsi, ka pārējās ir sasniegušas vairāk (arī jaunākas)?
Zinu vienu vientuļo māmiņu, kura uzsāka šo, galīgi garām šādā vecumā ko tādu darīt, ja vien ''visi nav mājās''
Domāju ka kompleksi radīsies, bet fiziskais stāvoklis ir atkarīgs ne tikai no vecuma, bet gan sagatavotības pakāpes, tā kā to visi var panākt, bet jā, vecums, vecums, vecums
nesievišķīgākas būtnes nav redzētas
Kā tas izpaužās? Ārienē, uzvedībā vai abējādi?
Vai neradīsies mazvērtības kompleksi, ja redzēsi, ka pārējās ir sasniegušas vairāk (arī jaunākas)? Vai spēsi turēt līdzi jaunākiem kolēģiem (fiziski)?