Sveiki, pamanīju tādu tendenci: tiklīdz kādam no draugiem paradās meitene, viņi pārstāj ar mani satikties.
Pirmais draugs – tiklīdz parādījās meitene, mūsu pasēdēšanas sašaurinājās līdz vienai tikšanai divu-trīs mēnešu laikā, kad viņa draudzenei vajadzēja kaut kur aizbraukt un viņš tajā brīdī jūtas vientuļi.
Otrais draugs – agrāk kopā staigājam uz klubiem, kopā iepazināmies ar meitenēm. Beigās viņš iekļuva attiecībās. Puisim ir 25 gadi un tā var būt ir trešā meitene viņa dzīvē. Nesaprotu: kā var līst iekšā kaut kādās attiecībās un tajā visā verdzībā, kad vēl pat nav īsti pagaršojis šo dzīvi? Un it īpaši ar trešo meiteni… Vairs nekur neceļo, nestaigā… Vai arī staigā, bet tikai savas meitenes kompānijā it ka viņi būtu kaut kādi Siāmas dvīņi.
Trešais draugs – tur vispār ir vāks. Viņam ir meitene ar kuru viņš vienkārši draudzējas (pievērsiet uzmanību – draudzējas, neguļ). Viņa viņam pat mutē neņem! Un vienalga katru reizi, kad es saucu viņu uz kaut kādu pasākumu, viņš piekrīt, bet atnāk kopā ar viņu nevis ar mani kaut gan tas biju es, kurš viņu pasauca, un pavada laiku ar viņu…
Iznāk, ka meitenes ar savām vāverītēm atņēma man draugus. :( Es nesaprotu tikai vienu lietu: kāpēc nevar, piemērām, padrāzties ar meiteni pa dienu bet vakaru pavadīt ar mani? Es taču nesāku, ka draugiem vajag pamest tās meitenes… Nē, lai drāžas, bet laiku pavada ar mani ceļojot vai staigājot uz visādiem tusiņiem un klubiem. Bet beigās tomēr vāverītes spēks izrādījās stiprāks par draudzību :(