lietišķā stilā ietilpst arī klasiska piegriezuma bikses
Nu, paskaties kaut vai ārpus biroja tēmas - opera. It kā visi zina, ka opera apmeklējama svinīga apģērbā. Šāda prasība ietverta pat Operas mājalapā. UN TĀPAT - aizejot uz Operu, ne reizi vien ir nācies redzēt eksemplārus Uggos, T-kreklos, lupatveidīgās parpalās, ar teju vai tirgussomu pār plecu. Var izkladzināties līdz nelabumam par šo tēmu, par to ik pa laikam tiek rakstīts arī dažādos ziņu un dzīvesstila portālos, bet tik un tā. Nu, johaidī!!! Es tiešām uzvelkos katru reizi, kad redzu šos skatus...
Es Tev varu apgalvot par visiem 100%, ka lielajos uzņēmumos, kur strādā vairāki simti (vai tūkstoši) darbinieku, vari šādas mācībstundas rīkot uz nebēdu, bet tāpat atradīsies desmiti darbinieku, kuri kaut ko ne līdz galam būs sapratuši un mērķis netiks sasniegts.+++=
Nu, paskaties kaut vai ārpus biroja tēmas - opera. It kā visi zina, ka opera apmeklējama svinīga apģērbā. Šāda prasība ietverta pat Operas mājalapā. UN TĀPAT - aizejot uz Operu, ne reizi vien ir nācies redzēt eksemplārus Uggos, T-kreklos, lupatveidīgās parpalās, ar teju vai tirgussomu pār plecu. Var izkladzināties līdz nelabumam par šo tēmu, par to ik pa laikam tiek rakstīts arī dažādos ziņu un dzīvesstila portālos, bet tik un tā. Nu, johaidī!!! Es tiešām uzvelkos katru reizi, kad redzu šos skatus.
Nepārprotiet gan mani - es neesmu par drastiskiem un ierobežojošiem ģērbšanās noteikumiem darba vietā. Es esmu par to, lai man darba vietā nav jāskatās uz liekiekm kolēģu plikumiem, apaļumiem, jo katrai ir sava izpratne par to, kas ir lietišķais stils. Vienkārši tas atstāj nevīžīgu un neprofesionālu iespaidu.
esmu bijusi teātrī un operā gan Vācijā , gan Norvēģijā . Ne tur , ne tur cilvēki vairs neievēro dreskodu , jo cilvēki nāk baudīt kultūru , nevi nodarboties ar kaut kādu ārišķīgu bulšitu . Secinājumus izdari pati .
un kādā veidā 40 den zeķubikses būtu pretrunā ar tevis rakstīto?
Savus ķirurgus piesauci pati, tāpat tur arī - nu nopirkt var trenuškas, kuras tikai tur sterilajā vidē uzvelk, viss čikiniekā.
ne jau tie 20den šo punktu mainīs, bet ja būs vienalga, tad cilvēki izdomā uzvilkt brīnumu lietas, kas radīs tautās vienkārši iezviegšanu par viņu kompānijuLūk, apmēram tas, ko vēlējos teikt, tikai vienkāršākiem vārdiem uzrakstīts :D